Şimdi Ara

Kilo aldıktan sonra hayat bitiyor geri dönüşü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 112kgde diyete başladım 83 oldum. şuan yine 114 üm. diyet yapanların %89 u verdiği kiloları geri alıyormuş. hayat boyu şekeri hazır gıdayı gece yememeyi bırakmak zor. sürekli et tavuk alacak para da yok.

hadi kiloları verdik sarkma oluyor ki bazı sarkmalar kilodan iğrenç duruyo. ameliyatı var ama en ucuz 35bin tl ve yara izleri buruşukluk gene kalıcı. hiçbir zaman o manken vücutları gibi vücudunuz olmuyor.

böyle iğrenç bir vücudunuz olacak. ömür boyu denize havuza gidemeyeceksiniz

Kilo aldıktan sonra hayat bitiyor geri dönüşü yok

• Bir anda değil yavaş yavaş diyet +spor ile verilen kilolarda bu kadar sarkma olmuyor ya da daha az oluyor zamanla da spora devam ettikçe vücut kendini toparlıyor, ani verilen kilolarda derinin kendini toparlamasına izin verilmediği için bu görüntü oluyor. Bence sporu yaşam şekli haline getirmek gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim bu ne vücudunun üstünden 65 tane tır geçse yine öyle bir vücudun olmaz sen vücuduna naptın öyle bu nasıl vücut la

• csb

• Tshirtle denize git?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fotoda ki adam en az 250 kg dur, kilo vermiş haline baksana

• Babam çok zengin demiyor muydun sen?Nasil et tavuk alacak para yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu adam min 200 kilo üstünden düşmüştür

• yemeseydin birader napalım, ben hızlı kilo veren bir adam olarak 3-4 kilo aldım diye aynaya bakınca bu ne awk diyodum korkuyodum. sonra geri verdim o kiloları. 50 kilo alıp sallamıyosan millet napsın

• Looksmax konularinda ufak da olsa hakli oldugun yerler vardi fakat kilo degistirebilecegin bir sey.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.