Arkadaşlar Balya diye bir ilaç varmış kilo aldırıyormuş. 5 lira kutusu, 2 kutu aldım.. Günde 2-3 tane içiyordum bi etkisini görmüyordum. Bugün 10 tane filan içtim 1-2 saat aralıkla. Midem bulanıyor, zehirlendim diye korkuyorum. Yoğurt filan yedim acaba etkisi geçer mi? Ve bunu alalı 10 günü geçti ve 1 kilo bile almamışım yalan mı bu???? fazlamı içeceğim yoksa
Ah nerde o gunler
amin
Hamilesin
burda doktor veya eczaneci pek yok sanırım prospektüsünü filan oku veya bir bilene sor derim
İnternette biraz araştır kilo almak için %100 etkili ve %100 bitkisel karışımlara rastlayabilirsin..Örneğin iranlı aktarın yaptığı bomba adında orjinal helogramlı bitkisel karışım ayda en az 8 kilo garanti eder.Kullandıktan birkaç gün sonra her sofraya oturuşunda en az 4 tabak yemek yersin...İlaç değildir 000000,1mg bile kimyasal madde yoktur ve dünyaca onaylanmış ün salmıştır hindistan cevizli bir karışımdır ve sadece iştah açar..Kullandım biliyorum eskiden zayıftım sayesinde 12 kilo aldım şimdi zayıf değil balkan gibi uzun boylu yarma bir adamım:)
protein ister misin kilo almak için?
Bu kadar hikaye uydurmak için harcadığın enerjiden dolayı kilo alamıyorsundur...
uff sen napmışım dostuım ilaçlarla mideni bozacan git spor salonuna kılo aldırıcı toz kullan ve duzenlı spor yap.
quote:
Orijinalden alıntı: udkursun
Hamilesin
olabilir
herif ban öldü heralde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme