Şimdi Ara

Kilo Almak İçin Hangi Polikliniğe Gitmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın Doktora Gidecem, Kilo Alamama Sorunum Var Ama Hangi Polikliniğe Gitmem Gerek Bilmiyorum. Anneme Sordum Dahiliye Olabilir Dedi. Bilen Varmı Hangisi?

• poliklinik yerine en yakın spor salonuna gitmeni tavsiye ederim.
  • bereket döner
  • Endokrinoloji'ye gitmelisin. Daha sonra büyük ihtimalle diyetisyene sevk ederler. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 28 Haziran 2009; 21:38:58 >
  • donercı pıde cı gıbı yerlere takıl :) 1 ayda gobek 4ever
  • dostum eğer sorunun tiroid bezi falansa sakın hormon ilacı kullanma...doktorlar tereddüt etmeden ilaç veriyorlar ama sen iptal et...yani tiroid bezinin dışında bir sorunun varsa tedavi ol...ayrıca zayıflık iyidir. git kas yapmaya çalış...zayıf ve kaslı insan vücudu performanslı bir spor otomobil gibidir...
  • ah imkanım olsada benim göbeği direk sana aktarsak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

Endokrinoloji'ye gitmelisin. Daha sonra büyük ihtimalle diyetisyene sevk ederler. Geçmiş olsun.

aynen endokrinolojiye gitmelisin ama bi sonuç çıkmaz...sana tavsiye bir öğün artır hardline progainer kullan spor yap...
  • günde 1 fast food ye günde 2.5 litre kola ic fast foot yemediğin zamanlar kebab ye döner ye cips ye pc başındanda kalkma 1 ay sonra 110-120 kilo olursun

edit:imla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flywer -- 28 Haziran 2009; 22:03:53 >
  • +55555555555
    ben 1 senede 14 kilo aldım (tahminen %90 oranında kas olarak)
    önerirrimö
    quote:

Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE

poliklinik yerine en yakın spor salonuna gitmeni tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.