Şimdi Ara

kilo almak için kabak çekirdeği yağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sbyl03 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kilo alamama problemim var. Bu çeşitlikonularda otlar satan dükkana gittim önerdikleri bir şey var mı diye. Kurt olma ihtimali varmış önce onu halletmek gerekirmis. Onun içinde badem yağı verdiler. Yarın kullanicam var mı daha önce kullanan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Sfenks -- 25 Mart 2014; 16:05:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kurt mu Hikaye onlar.Metabolizmayla alakalı.Birazdan korkunç ssler gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Kurt mu Hikaye onlar.Metabolizmayla alakalı.Birazdan korkunç ssler gelebilir

Hocam saydı bir kaç şey vardı o belirtiler bende. Ona göre verdi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afedersiniz ama bu badem yağını nasıl kullanacakmışsınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

Kilo alamama problemim var. Bu çeşitlikonularda otlar satan dükkana gittim önerdikleri bir şey var mı diye. Kurt olma ihtimali varmış önce onu halletmek gerekirmis. Onun içinde badem yağı verdiler. Yarın kullanicam var mı daha önce kullanan?

Bizim bi arkadaşda kilo almıyordu, sabahları aç karnına sarımsak yutuyordu çiğnemeden bikaç gün sonra kurtlar dökülmeye başlamış kendiside çok şaşırmış bunlar benim içimdemiydi diye bende yapmayı düşünüyorum boyuma göre kilom az kilo almam gerek.
  • Kurt olayı doğru inanmayan doktora falan danışabilir ama herkeste var mı bilmem.
  • Salam , sucuk , sosis gibi çiğ et yedikten sonra oluşma ihtimali çok yüksektir

Şaka değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tancatanca

afedersiniz ama bu badem yağını nasıl kullanacakmışsınız?

hocam başlığı düzelttim kabak çekirdeği yağı verdi diktim kafaya sonra miğden ağrıyacak ve tuvalete çıkacaksın dedi öyle de oldu çıkamadım yarım saat tuvaletden
  • bkz:kontil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.