Şimdi Ara

Kilo Almak İçin Ne Yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben lise 1 öğrencisiyim ama atıldım her neyse 14 yaşındayım boyum 1,83 behlüle falan benziyosun diyolar yani tip falan var burda kendimi beğenmişlik yapmak istemiyorum sadece benim yüzüm böyleyken zayıf olmam kötü zayıflıkta burnumu biraz büyük gösteriyor 66 kiloyum yemek yiyorum yani midemi karıştırıyorum böyle yemek üstüne tatlı süt falan ama pek alamıyorum şimdi nasıl kilo alabilirim evde dumbellım var 5 kg dan 2 tane dumbell var 2 günde bir kas çalışıyorum işte kollarım sanki biraz kaslandı ama kilo almakta istiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen yorum yaparsanız sevinirim.

• Kardeş yaşına göre boyun dehşet. Ben 17 yaşında 177 boyundayım ve 65 kiloyum. Eskiden 55 kiloydum bildiğin iskelettim. Şuan hedefim 70-75 kg civarı olmak. Ben 5 kiloyu spor yaparak aldım. Ama sınava hazırlandığım için bıraktım. Şuandada günde 4-5 öğün yiyorum. Tavsiyem bol bol süt iç. Hergün döner kebab,pide ye. Hiç affetme. Farkı görürsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağol hayırlısı senın ıcınde teşekkür ederim kardeş
  • ben hergun iciyom sutu ayni hala

• kardeşim burdakilerin dediklerine bakma yok bunlar kebapla dönerle olcak iş deyil her gün döner kebap ye farkı görürsen kilo alırsın ama vucudunun dengesı bozulur yağlanırsın sivilcelerin cıkar göbeğin yağ bağlar kickbox hocasına git varsa ona sor nasıl alabilirim.
  • Spor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.