Şimdi Ara

Kilo almak için önerileriniz. (Neleri ne zaman yemeliyim?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 Hafta önce Kilo alma öncelikle ve akabinde yapılanma amaçlı Fitness'a başladım (Yaş:20 Boy:1.85 Kilo:66.5)

3 Haftadır kendimce uyguladığım bir program var onu yazayım ve sizlerinde o programa ekleme yapmasını istiyorum umarım yardımcı olursunuz.

Sabahları 3 yumurta haşlayıp yiyorum peynir,zeytin klasik kahvaltı (ama bugün Eti Lifalif aldım artık her sabah kahvaltıdan bi yarım saat sonra onuda yiyeceğim)

Kahvaltıyı yaptıktan 1-1.5 saat sonra spora gidiyorum (öğlen 1 gibi) sporda 1 saat 1.5 saat civarı sürüyor spordan hemen sonra muzlu süt veya çikolatalı süt içiyorum spordan sonra eve geldikten sonrada tavuklu pilav üstüne biraz tulumba tatlısı yiyorum.

Akşam yemeğinde ise atıştırmalık ekmek arası olsun çorba olsun normal kendimi doyurmak için birşeyler yiyorum.

Son olarak ise gece 12-1 gibi patates haşlaması ve makarna yiyorum yine bunları yedikten sonra biraz tulumba tatlısı daha yiyorum ve akabinde 1 saat sonra falan uyuyorum.

Kendimce uyguladığım program bu büyük ihtimal benim amaçlarım için yeterli değil sizlerinde bilgisi dahilinde eklemeler yaparsanız sevinirim ne zaman ne yemeliyim gibisinden. Şimdiden Teşekkürer.

• quote:

Orijinalden alıntı: goncerivoo

3 Hafta önce Kilo alma öncelikle ve akabinde yapılanma amaçlı Fitness'a başladım (Yaş:20 Boy:1.85 Kilo:66.5)

3 Haftadır kendimce uyguladığım bir program var onu yazayım ve sizlerinde o programa ekleme yapmasını istiyorum umarım yardımcı olursunuz.

Sabahları 3 yumurta haşlayıp yiyorum peynir,zeytin klasik kahvaltı (ama bugün Eti Lifalif aldım artık her sabah kahvaltıdan bi yarım saat sonra onuda yiyeceğim)

Kahvaltıyı yaptıktan 1-1.5 saat sonra spora gidiyorum (öğlen 1 gibi) sporda 1 saat 1.5 saat civarı sürüyor spordan hemen sonra muzlu süt veya çikolatalı süt içiyorum spordan sonra eve geldikten sonrada tavuklu pilav üstüne biraz tulumba tatlısı yiyorum.

Akşam yemeğinde ise atıştırmalık ekmek arası olsun çorba olsun normal kendimi doyurmak için birşeyler yiyorum.

Son olarak ise gece 12-1 gibi patates haşlaması ve makarna yiyorum yine bunları yedikten sonra biraz tulumba tatlısı daha yiyorum ve akabinde 1 saat sonra falan uyuyorum.

Kendimce uyguladığım program bu büyük ihtimal benim amaçlarım için yeterli değil sizlerinde bilgisi dahilinde eklemeler yaparsanız sevinirim ne zaman ne yemeliyim gibisinden. Şimdiden Teşekkürer.

Beslenmen kötü tatlıyı çıkar , akşam ekmek arası şu bu yeme doğru düzgün yeme spordan sonra tavuk pilav yedin ya o öğünden akşam yemeğinin arasına bir öğün koy protein karb oranı iyi olan sabahları fıstık ezmesi ye 4-4tatlı kaşığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• antreman sonrası ve akşam yemeği arasında protein, karbonhidrat oranı iyi olan öğün koy dedinya. ton balığı olsun patates haşlaması olsun veya yumurta olsun bunlardan birini yersem olur mu sence ?

@IOzguur
  • Diğer kısımlar için şimdi bir şey diyemem, zamanım yok.

Ancak, gece 11'den sonra uyumak, hem hayat düzenin, hem de hormon düzeninin için büyük tehdit. Melatonin hormonunu ve bu hormonun ne zaman aktif olup ne tür işlerle ilgilendiğini, hangi durumda en çok aktif olduğunu bir araştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.