Şimdi Ara

Kilo almak istiyorum , tavsiyeleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkez kilo vermek ister ama bende tam tersi kilo almak isityorum arkadaşlar, boy 1.84 kilo 65 haliyle dış görüntü olarak iyi durmuyor doktora falanda gittim bu yüzden birkaç iştah açıcı hap verdi ama fayda etmedi kilo almak için hangi besinleri fazla tüketmeliyim özellikle sabah kahvaltısında ne önerisiniz, sabahları pek yemek yiyemiyorum süt ve tahıllı gevreklerle geçiştiriyorum .

• Salam.
  • bence kilonda bir sorun yok. bodye gidip vücudunu şekillendirebilirsin. ben 180 boy 53 kiloyum. 60-65 olsam yeter mesela
  • al benimkileri

ben 1.86 120 kg.

kilo vermek için cabalıyorum tık demiyor(nedense)

kilo nasıl alınır

gündüz normal ye ne yiyorsan gündz pek önemli değil

önemli olan akşam yemeği

her akşam yemeğinde kesinlikle 2 büyük dilim ekmek ye

haftanın 3 günü akşam yemeği sonrası yaş pasta baklava şöbiyet vb. birbirinden güzel tatlılardan 250 gr. kadar ye

emek aralarında pastanelerden temin edebilirsin açma kurabiye tatlı tuzlu acıbadem vb. ürünler yee

yine haftanın 2 günü yemeklerden sonra akşam yemeği sonrası

cips meyve suyu asitli içecekler ye bir paket yee.

minimum ayda 5 kilo alırsın...

tecrübeyle sabittir..

• nutellaya aban

Kilo almak istiyorum , tavsiyeleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..UnReaL.. -- 15 Temmuz 2010; 19:01:23 >
  • yok dostum boy kilo oranı biraz dengesiz kaçıyo normalde 1.84 boy 75 kilo normali , body falan düşündüm ama yazın çalışıyorum haliyle hafta içleri zamanım olmuyor , birde protein tozu diye bişey varmış bodye gidenler belki bilir bunu bodye gitmeden sadece sütle beraber tüketsek bi etki yaparmı acaba bilgisi olan var mı bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scuf

yok dostum boy kilo oranı biraz dengesiz kaçıyo normalde 1.84 boy 75 kilo normali , body falan düşündüm ama yazın çalışıyorum haliyle hafta içleri zamanım olmuyor , birde protein tozu diye bişey varmış bodye gidenler belki bilir bunu bodye gitmeden sadece sütle beraber tüketsek bi etki yaparmı acaba bilgisi olan var mı bu konuda.

bodye gitmeden protein tozu kullanılmaz ama weight gainerlar var onları kullanmanı öneririm ama spor yapmazsan bu tozlar fln işe yarıcağını sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence en sağlıklı kilo alma yöntemi body yoksa diğer yöntemler yağ tulumu yapabilir seni
  • Body e gitmek için zaman lazım bulunduğum bölgede body salonu yok malesef , spor yapıyorum ben normalde amatör bir futbol kulübünde oynuyordum fakat üniye başladıktan sonra bırakmak zorunda kaldım ama hergün akşamları ve hafta sonları düzenli spor yaparım yani sadece yağ olarak birikmez kilo , tek sorun yemek yiyemiyorum fazla o yüzden protein tozu vs. gibi ek takviyelere mi başvursam dedim bunun için illa body mi gitmek gerek normal sporunu yapsan ( koşu, şınav, mekik , açma germe,ağırlık kaldırma vs. ) etki etmez mi yine.
  • Bende de aynı sorun var.Boyum 1.85 kilom 60 Bodye gittim ama fayda etmiyor kilo al diyor hocalar.Fakat etli yemeklerle aram yok.Yani etli kuru fasülye bezelye falan.Ama ızgarada kavurmada yerim.Aşırı yemek yiyiyorum ama kilo alamıyorum.Kahvaltıyı 10da yaptık diyelim 12de babamla beraber yemek yiyiyorum 1 2 saat sonra gene birşeyler akşama kadar belki 10 öğün geçiriyorum.Ama kilom hep sabit
  • Sabah kalktığında sağlam bir kahvaltı şart, bol bol karbonhidratlı besinler yemen gerekiyor. Pilav, makarna vs.. Özellikle karbonhidratlı besinleri günün ilerleyen saatlerinde de yemen lazım.. Hayvansal gıdalar alman gerekiyor. Sebze ve meyve şart zaten, yatmadan önce biraz meyve yemelisin.. Sütüne ilave olarak bal, pekmez vs şeyler katmalısın.. Mesela yoğurt yerken içine toz şeker katarak ye.. Şekerli içecekler, limonatalar tüketmelisin. Fındık, fıstık, ceviz, bunlar sağlıklı kilo almada çok önemli besinler.. Günde 1 yumurta yemen gerekli, kolestrol problemin yoksa bazen 2 de yiyebilirsin.. Yağda kızartılmış yemekler fazla tercih etme, arada patates kızartması falan ye tabii ama çok fazla abartma. Kola da aynı şekil abartma.
    Rahatsız olmayacağın şekilde günde 5-6 öğün bahsettiğim sağlıklı yiyecekleri ye.. Kendine göre öğünlere böl yani.. Ayrıca bu biraz da psikolojik bir durum, kafanı rahatlatıp inanmalısın.

• body şart. kilo almak kolay yeterki paran olsun. ama aldığın 10 kg ile gbeğin çkıp patates çuvalı gibi gezebilirsin.

sağlıklı kilo için para ve body tek reçete.
  • Prakten diye bir şurup var.İştah açıcı.2-3 gün sersem gibi oluyorsun ama o 2-3 günde garanti 2 kilo alıyorsun.Yan etkisi bir tek sersem gibi oluyorsun ben kullandım.
  • Sen günde 2 ekmek ye de bir ay sonra halini gör.
  • Sen yemek ye 1-2 saat sonra mekik sınav barfiks cek 1 ay duzenli olarak yap gelişmeleri görmeye baslican ama 1 gün çalış 1 gün calışma böle yapicaksin eer vücud glistermek istiosan ton baliii yananda misir ye. Et salam sucuk falan kahvaltıda peynir bal cornflakes hepsindedn bol bol ye aralarda kuruneys meyve sebze atistr. Ama yemek yedkten 1-2 saat sonra çalış ve çalısmayı bitirdiinde yine 1-2 saat sonra atıştırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıkçaSorulanSorular

Prakten diye bir şurup var.İştah açıcı.2-3 gün sersem gibi oluyorsun ama o 2-3 günde garanti 2 kilo alıyorsun.Yan etkisi bir tek sersem gibi oluyorsun ben kullandım.

Yuh! O kadar da değil be hoca
  • Bende senin gibiyim 1.88 ve 68 kilo. Body dışında herseyi denedim ama kilo alamadım.
    Yalnız her gece 12 de 250 gr katı yağlı salçali veya soslu makarna yiyip 2de yattım. Bi ay boyunca yaptım bunu. Yavaş yavaş vücut yağlandı göbekte daha fazla yağlanma oldu. 72 kilo falan oldum. Yüzüm bile kilo almıştı ama göbek pek hoş değildi.
    Ondan sonraki 4 ay akşam 9 dan sonra bişey yemedim. Tüm yağları geri erittim 68 kilo oldum göbek dümdüz oldu.
    Biraz gereksiz bilgi verdim ama bilgidir sonuçta aklınızda bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

al benimkileri

ben 1.86 120 kg.

kilo vermek için cabalıyorum tık demiyor(nedense)

kilo nasıl alınır

gündüz normal ye ne yiyorsan gündz pek önemli değil

önemli olan akşam yemeği

her akşam yemeğinde kesinlikle 2 büyük dilim ekmek ye

haftanın 3 günü akşam yemeği sonrası yaş pasta baklava şöbiyet vb. birbirinden güzel tatlılardan 250 gr. kadar ye

emek aralarında pastanelerden temin edebilirsin açma kurabiye tatlı tuzlu acıbadem vb. ürünler yee

yine haftanın 2 günü yemeklerden sonra akşam yemeği sonrası

cips meyve suyu asitli içecekler ye bir paket yee.

minimum ayda 5 kilo alırsın...

tecrübeyle sabittir..

yuh

• Hocam aynı sorun bendede var bodyle 4 kilo aldım ama daha fazlası olmuyor cok zor , şu kadar ye sunu ye olayı biraz zor bünyen kaldırmıyor bi yere kadar yiyebiliyorsun sonra kusacak gibi oluyor iyice tiskinc bi hal alıyor ,
    Doktara gittiğinizi söyledinizi kan testi yapılıdımı , cünki trioit bezleri yanlş yazmış olabilirim böyle okunuyor sorunu olan kişilirde cok terleme ve kilo alamana neden oluyor ve bu sorun tedavi edilebiliyor , bazı doktarlar hiç ilgilenmyr desem yeridir iştah acıcı hap verip gönderiyor onun için kan testi ve bu bezlerde bi sorunun olmadığınındn emin olman gerekir
    Burası önemli , bi arkadışıma doktor bi iğne vermiş kalıcı kilo yapıyormuş kullanmaya başladı faydası olursa bende deneyeceğim , iğne ile birlikte bi proğram çizelgesi de vermiş body ve yemekle alakalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 17 Temmuz 2010; 2:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs.jokerr

Hocam aynı sorun bendede var bodyle 4 kilo aldım ama daha fazlası olmuyor cok zor , şu kadar ye sunu ye olayı biraz zor bünyen kaldırmıyor bi yere kadar yiyebiliyorsun sonra kusacak gibi oluyor iyice tiskinc bi hal alıyor ,
    Doktara gittiğinizi söyledinizi kan testi yapılıdımı , cünki trioit bezleri yanlş yazmış olabilirim böyle okunuyor sorunu olan kişilirde cok terleme ve kilo alamana neden oluyor ve bu sorun tedavi edilebiliyor , bazı doktarlar hiç ilgilenmyr desem yeridir iştah acıcı hap verip gönderiyor onun için kan testi ve bu bezlerde bi sorunun olmadığınındn emin olman gerekir
    Burası önemli , bi arkadışıma doktor bi iğne vermiş kalıcı kilo yapıyormuş kullanmaya başladı faydası olursa bende deneyeceğim , iğne ile birlikte bi proğram çizelgesi de vermiş body ve yemekle alakalı

İğne sakat iş hocam sağlığınızdan olmayın kilo alcam diye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.