Şimdi Ara

135 kiloyum kilo vermek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar; ilkokul ve ortaokul zamanlarımda sürekli kiloluydum ama o zamanlar çok umurumda değildi. Lise'ye geçtiğimde 100 kiloydum ve neredeyse her yıl 10 kilo almaya devam ettim hala çok umursamıyordum. Kendimi oyunlara vermiştim hergün evden okula okuldan eve derken, lise bitti yaş oldu 19 dönüp şöyle bir geriye baktım ve birşey farkettim, bu yaşıma kadar hiç kızarkadaşım olmamıştı. Özgüven denen şey zaten yok. Geçtiğimiz yaz dolayısıyla da nefret ettim vücudumdan, elimin altında sürekli 3 havluya bitirdim yazı. Havalar soğudu hala 10 dk yürüdükten sonra sanki 2 saat spor yapmış gibi terliyorum. Evimin yakınlarına spor salonu açıldığını duydum ve düşündüm ki; neden olmasın?

Şimdi sorularıma geçiyorum;

Boy 185 kilo 135, en az 50 kilo fazlam var, ben bu kiloyu en hızlı ve sağlıklı şekilde nasıl veririm?
    Şu anki durumumda spor salonuna başlamam sağlıklı olur mu?
    Diyet olarak ne yapabilirim internetten bulduğum bir ton diyetlerle yağ yerine kas ve su olarak vermekten korkuyorum en sağlıklı ne şekilde yapabilirim?
    Kilo vermemi hızlandıracak ve yardımcı olacak ilaçlar tavsiye eder misiniz?
    Ve yolun sonuna geldiğimde vücudumda çok ciddi deri sarkmaları olacak, göğüslerimde ve göbeğimde çok fazlam var, sarkık derilerle gezeceğime şişman olurum daha iyi, deri aldırma ameliyatı düşünüyorum, Türkiye'de varmıdır bunu yapan hastaneler ve fiyatı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer95 -- 14 Ekim 2014; 6:26:09 >

• Bende 120 kiloydum şimdi 80 1.72 boy ben sporsuz vermiştim senin sporla vermen gerekiyor ben bulgur pilavı ile hep beslendim sabahları 1 dilim buğday ekmekle doydum bu şekilde düştüm şeker filan tüketmedim meyveler hariç kola filan kesinlikle yok.
  • lise bittiğindde 132 kiloydum ben de , boy 180di. Yıl 2012 idi. Sınavlara tekrar hazırlanmaya karar verdim, evdeydim yani. Eylülde başladım diyete, 1-2 ayda 118 kiloya kadar düştüm. Daha sonra biraz aldım 120 oldum tekrar verdim 116-117 oldum ama hep alıp verdim. Geçen sene üniversiteye başlarken 118 kiloydum. 4-5 ay o şekilde gittim. Bu sene içinde şubat ayında tekrar başladım diyete, 4 ay ffelan yaptım. 118den 103 kiloya düştüm. Mayıs ayında bıraktım. Ondan sonra araya ramazan felan girdi, ardından tatile felan gittik tekrar 110a çıktım. Yine biraz diyet yaptım 106ya düştüm. Dün tekrar başladım diyete 108 kilodan felan. Artık hedefim 100ün altını görüp psikolojik sınırı geçmek istiyorum artık

Beslenmem genelde protein ağırlıklı oluyor ama aman şunu yemiyim bunu yemiyim demiyorum. Mesela arada tatlı oluyor evde normal zamanda 3 dilim yiyorsam şimdi 1 dilim yiyorum, kola felan canım çekerse zero alıyorum. Böyle oluyor yani. Spor yapmıyorum. Bir ara focus t25 diye bir program var evde hareketler felan onu yaptım ama şuan bir şey yapmıyorum. Ekmek ya hiç yemiyorum ya da çok çok az sadece kahvaltıda yiyorum. Çaya,kahveye 1 çay kaşığı veya 1 küp şeker atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 14 Ekim 2014; 18:14:43 >

• Merhaba Karatay diyetini öneriyorum 2 ay uyguladım 7,5 kilo verdim.Karatay diyetinin bır zorlayıcılıgıda yoktur şöyleki yok 1 kıbrıt kutusu peynır 3-5 zeytın bunları tamamen reddeden bır dıyettır.Gıda sağlıklı ve doğal olmak şartıyla doyana kadar yenmesınden yanadır Karatay.

Spor'a gelınce Açık havada 1 saatlık her gun yuruyus yaptım kilometresi onemsız bunu zaten kıtaplarında anlatıyor.Kötüleyenler olacaktır özellıkle proteın agırlıklı beslenme dıye söz eder düşmanları :) hiç alakası yok kadın fındık fıstık cevız,bulgur saglıklı karbodınatları yemede serbest bırakmıstır Düşük glısemık ındekslı oldukları ıcın.Ceviz şu kalori o bu kalori reddeder kalorısıne degıl ıcerıgıne bakın der ve kalorıyı önemsemez.

Prof.Dr.Canan Karatay hocanın internette videolarını izleyerek ve kitaplarını okuyarak neyin nasıl oldugunu daha iyi kavrayabilirsin.Şimdiden kolay gelsin
  • Cok kilolusun.Siki bir diyet ve gercekten ozveri ile spor yaparsan 3,4 ay icerisinde 100 kiloya kadar dusersin.Senin oncelikli hedefin 100 sinirina inmek olmali.Yaz aylarinda olsak bol bol yuz derdim (zira yuzme en guzel spordur.rahat ve kolay kilo verdirir) 10 dklik yuruyuslerinizi 20 dk cikarin.Zamanla yukseltin.

Abur cubur filan yemeyin.Tatlilardan uzanmk durun ya da sutlu tatlilari (sikca tuketmeden) tercih edin.Profesyonel yardima gerek yok.Kendin basarirsin.Tecrube ile sabittir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aydır diyet,1-2 haftadır focus t-25(cardio ağırlıklı bir program) programını uyguluyorum,13 kilo verdim,bi 15-20 kilo daha vermeyi hedefliyorum,yani sen de yapabilirsin,vazgeçme,yorulmadan yemeyi abur cuburu kesmeden kilo verilmez unutma,sonrasında sahip olacağın şeyler çok daha iyi olacak.
  • 40 kilo vermiş birisi olarak konuşuyorum Zafer95 hocam ,

Öncelikle spora başlamalısın. Eğer spor salonuna başta gitmek istemiyorsan evde egzersiz yapabilirsin. Bununla ilgili birçok video ve site bulunmakta .

Diyet olarak internette gördüğün hiçbir diyet programını uygulama diyet kişiye özeldir. Ben protein ağırlıklı karbonhidrattan fakir bir diyet uyguladım. 40 kiloyu bu şekilde verdim doğrusu.

Deri sarkmaları konusunda plastik cerrahlar sana yardım edecektir. Ülkemizde birçok merkez bulunmakta.
  • selamlar hocam, zayıflama etkinliğinizde mutlaka spor yapmalı ve diyetisyeninizin sözünden çıkmamanız gerekmektedir...
  • En sağlıklısı diyetisyene git rahatça aç kalmadan yavaş ve sağlıklı ver
  • Bu cumartesi diyetisyene gidip sonuçları yazacağım, spor salonu evden 100 metre olduğundan yazılmayı düşünüyorum.
  • Bende 1,5 ay önce 97 kiloydum önce diyetisyene gittim abur cubur yemeyi bıraktım günlük yürüyüşe başladım sonra bi arkadaşımın tavsiyesi ile skinnypasta diye bi ürünü denedim bu beni günlük olarak tok tutmaya başladı aşırı bi yeme alışkanlığımdan sonunda kurtuldum seninde benim gibi fazla yeme sorunun varsa skinnypastayı bi araştır derim şuan 86 ya düştüm ve devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enflation -- 1 Kasım 2016; 13:46:10 >
  • Ben suan 109 kiluyom ve boyum 1.80 kilom cok gostermiyor 4 gunde 2 kilo vedim fitnessa gitmeni tavsiye ederim ama oyle parayi dayayip gitmicen ortalama bi yere hocalar sana yadim ettigi iyi bi yer ben kilo vermeye basladim fakat zaten benim kilom boyuma gore o kadar faLa deil benim 80 90 arasi olmam lazim ma senin isin daha zor kendine inanir ve siki tutarsa. Basarbilirsin eyer maddi gucun yetmez ise devletin bedva da var veya parklarda gunde 1 saat aradabi dinlenerek yuruyus yapabilirsin ne insanlar var ameliyata girecekken asiri spor yaptogi icin karaxigerindeki yaglanma gitmis ameliyattan kurtulmus en dogru zaman yarin deil SIMDI DOSTUM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.