Şimdi Ara

KİLO ALMAM LAZIM!! YARDIM LÜTFEN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
5.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bedrim

1 ayda 5 kilo aldım programımı veriyorum...yalnız sporda yapman gerekiyor..

Çalışma yapılmayan günler

1.Öğün : Protein(yumurta) + Karbonhidrat + Yulaf(CornFleaks vb.) + Su + Peynir + Salata

2.Öğün : Öğlen yemeği menüsü…

3. Öğün : Protein (Ton balığı,hindi veya tavuk) + Karbonhidrat (Pirinç veya Makarna) + Meyve veya Salata

4. Öğün(Uykudan Önce) : Meyve veya CornFleaks + Protein Tozu(süt ile beraber)

Çalışma yapılan Günler

1.Öğün : Protein(yumurta) + Karbonhidrat - Yulaf(CornFleaks vb.) + Su + Peynir + salata

2.Öğün : Öğlen yemeği menüsü…

3. Öğün : Protein (Ton balığı,hindi veya tavuk) + Karbonhidrat (Pirinç veya Makarna) + Meyve veya Salata -- Salona gitmeden 2 saat öncesi oluyor. --

4.Öğün(Çalışmadan hemen önce): Karbonhidrat + Meyve suyu

5. Öğün(Çalışmadan hemen sonrası) : Meyve Suyu veya süt + Su + Protein tozu

6. Öğün : Protein (Ton balığı,hindi veya tavuk) + Karbonhidrat (Pirinç veya Makarna) + Meyve veya Salata -- Çalışmadan 100-120 dk sonrası --

7. Öğün : Meyve veya CornFleaks + Protein Tozu(süt ile beraber)

1 haftada 3 kilo aldım ama bu kadar kasmadım

164 - 41 dim 44 oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyx -- 26 Ekim 2008; 10:27:10 >

• boy 1.83 kilo 63.70+ olmasını istiorum kilonun ayrıca bu prakten ilacı nası bişidir eczanede bulurmuyum kilo aldırırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Undestructable -- 26 Ekim 2008; 10:54:56 >
  • benim durum daha vahim boy 1.84 kilo 55
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildsould

ben doktora gitmiştim 2 sene once dişimi çektirmek için doktor çürük dişler kilo aldırmaz diodu çürük dişleriniz varsa çektirin

Bende 6cürük var dolgu yaptirsam olmazmi
    Boy 182 kilo 51

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 26 Ekim 2008; 11:06:12 >
  • Kilo almak isteyenlere 1-2 önerim var :D.Düzenli beslenin öğün atlamayın.Kesinlikle kahvaltı yapmanız lazım.Mümkünse kahvaltıda bal tüketin.Süt için.Gerçekten kilo aldırıyor süt.
  • balık yağı hapını nasıl kullanıcaz? Eczanede kadın günde bikere dedi ama içindeki kagıtta 3öğün diyor hangisi_
  • Dalga geçiyorlar evet ... Sınıftaki duygu çiroz diyo çöp , kürdan bacaklı diyo ... Sevgilim sıska diye takılıyo Bende ona tıfıl diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangstar

hacı protein tozu al kesin kilo alırsın ama biraz egzersiz yap protein tozuna başladığın zamanlar.Kilo almanı sağlıycaktır.Dandik bir marka alma doğru düzgün birşeyler al.Balık yağı fln o kadar etkilemez.protein tozu kesin çözüm.

4.5 kiloluk protein tozu aldım, hepsini içtim. o bile fayda etmedi bana :(
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.