İyi akşamlar öncelikle , benim kilo alma sorunum var :) , boyum 1.80 , kilom 60 civarı , bu aralar bol bol yiyorum herşeyden fakat hiç kilo almıyorum abur cubur fas food vsvs.. ne tavsiyeniz varsa lütfen yazın , kilo almam lazım
şimdiden teşekkürler
bende 180 80 kiloyum nasıl kilo vercem?
quote:
Orijinalden alıntı: jvcjvc
bende 180 80 kiloyum nasıl kilo vercem?
konuyu saptırmayalım lütfen , bi sorunumda bahsediyorum burda up
quote:
Orijinalden alıntı: 4Bahad1r
konuyu saptırmayalım lütfen , bi sorunumda bahsediyorum burda up
Alıntıları Göster
Kardeşim öncelikle iyi akşamlar... Benim de 8 - 12 arası bir kilo almam lazım... Vitamin katkılı balık yağı hapı önerdiler... Alacağım pazartesi...
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo
Kardeşim öncelikle iyi akşamlar... Benim de 8 - 12 arası bir kilo almam lazım... Vitamin katkılı balık yağı hapı önerdiler... Alacağım pazartesi...
Alıntıları Göster
ben küçükkende(9-10 yaşlarında) kullanmıştım o balık yağlarından fakat hiç bi yararını görmemiştim.. daha doğal yöntemler arıyorum
quote:
Alıntıları Göster
Benimde kilo almam lazım.Akşam yemeğini 8 den önce yemem, gayet düzensiz beslenirim, cips, kızarmış patates fazlaca tüketirim spor yapmam.Ama genede kilo alamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: lonely_man
Benimde kilo almam lazım.Akşam yemeğini 8 den önce yemem, gayet düzensiz beslenirim, cips, kızarmış patates fazlaca tüketirim spor yapmam.Ama genede kilo alamıyorum.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: lonely_man
bünye meselesi ben ne kadar sıkınsamda kilo veremiyorum =)
quote:
Orijinalden alıntı: lonely_man
Alıntıları Göster
quote:
düzenli beslenmen gerekiyo kilo almak için..benm de almam lazım..boy 175 kilo 55 şöyle 70 falan olsam süper olurdu..
quote:
Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş
quote:
düzenli beslenmen gerekiyo kilo almak için..benm de almam lazım..boy 175 kilo 55 şöyle 70 falan olsam süper olurdu..
Alıntıları Göster
aynen benimde kilo almam lazım.. 176 cm / 58 kiloyum.. 62-63 olmayı çok istiyorum ama alamıyorum ya.. son zamanlar epey yiyorum ama yinede alamıyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: 4Bahad1r
Meraba Arkadaşlar ,
İyi akşamlar öncelikle , benim kilo alma sorunum var :) , boyum 1.80 , kilom 60 civarı , bu aralar bol bol yiyorum herşeyden fakat hiç kilo almıyorum abur cubur fas food vsvs.. ne tavsiyeniz varsa lütfen yazın , kilo almam lazım
şimdiden teşekkürler
bi dr. ye görünsene arkadasım kaç yasındasın ayrıca
ben gittim kontrol olduk iki tüpde kan verdim tahlil için sonuçlar temiz çıkınca bişey önermediler iştah açıcı ilaç bile sadece body e gidersem biraz sisebileceğimi söyledi
dr.ye bi görün geç kalma diyetisyene gitmeyi iste ben istedim gerçi kabul etmediler
quote:
Orijinalden alıntı: blue night
aynen benimde kilo almam lazım.. 176 cm / 58 kiloyum.. 62-63 olmayı çok istiyorum ama alamıyorum ya.. son zamanlar epey yiyorum ama yinede alamıyorum..
Alıntıları Göster
Yuh be kilo almaya çalışanlara bak ben nabıyım ağlıyımmı ?
Boy çıplak ayak 184 kilo 62
quote:
Yuh be kilo almaya çalışanlara bak ben nabıyım ağlıyımmı ?
Boy çıplak ayak 184 kilo 62
Alıntıları Göster
ben doktora gitmiştim 2 sene once dişimi çektirmek için doktor çürük dişler kilo aldırmaz diodu çürük dişleriniz varsa çektirin
ben doktora gitmiştim 2 sene once dişimi çektirmek için doktor çürük dişler kilo aldırmaz diodu çürük dişleriniz varsa çektirin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: wildsould
komikmiş o doktor.. walla ben de çok zayıfım ya kilo almak için ugrasıyorum ama nafile.. boy 1.84 kilo 65 di en son , keşke almış olsam ama kilom değişse anlaşılıyor yaw iştahım falan açılıyor..
şu zayıflama bisikletlerinden al.ama pedalları ters çevir.hemen kilo alırsın.
şaka bir yana hamur işleri ve tatlı yemeye bak. vücudunun yaktığından fazla kalori almalısın.ama mutlaka zamana yay sabırlı ol.
quote:
Orijinalden alıntı: necmi42
şu zayıflama bisikletlerinden al.ama pedalları ters çevir.hemen kilo alırsın.
şaka bir yana hamur işleri ve tatlı yemeye bak. vücudunun yaktığından fazla kalori almalısın.ama mutlaka zamana yay sabırlı ol.
Alıntıları Göster
son 1 haftadır akşamları bu saatlerde hep kek yiyorum , tahinli kek falan , geceleri çok yiyorum inş. kilo alıcam
saolun tavsiye ve yorumlarınız için bu arada biri yaşımı sormuş , yaşım 16 herkese iyi geceler
quote:
son 1 haftadır akşamları bu saatlerde hep kek yiyorum , tahinli kek falan , geceleri çok yiyorum inş. kilo alıcam
saolun tavsiye ve yorumlarınız için bu arada biri yaşımı sormuş , yaşım 16 herkese iyi geceler
Alıntıları Göster
hacı protein tozu al kesin kilo alırsın ama biraz egzersiz yap protein tozuna başladığın zamanlar.Kilo almanı sağlıycaktır.Dandik bir marka alma doğru düzgün birşeyler al.Balık yağı fln o kadar etkilemez.protein tozu kesin çözüm.
quote:
Orijinalden alıntı: bangstar
hacı protein tozu al kesin kilo alırsın ama biraz egzersiz yap protein tozuna başladığın zamanlar.Kilo almanı sağlıycaktır.Dandik bir marka alma doğru düzgün birşeyler al.Balık yağı fln o kadar etkilemez.protein tozu kesin çözüm.
Alıntıları Göster
@bangstar
bu protein tozu eczanelerdemi ? bide bu toz bizi bozmasın ?
quote:
@bangstar
bu protein tozu eczanelerdemi ? bide bu toz bizi bozmasın ?