Şimdi Ara

Kilo verdikten sonra derinin sarkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
35.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 114 kilodan 96'ya indim an itibariyle.Hala sarkma vs. olmadı fakat aklıma takılan bi soru var,eğer 80'e inersem derim bu videodaki adam gibi sarkar mı?İğrenç duruyorda meraktan sordum

• Bu videodaki arkadaş 150 kg imiş...seninki bu kadar sarkmaz herhal :)

ama tebrikler dostum çift haneli rakamlara inmişsin, ne kadar sürede indin? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizaya

Bu videodaki arkadaş 150 kg imiş...seninki bu kadar sarkmaz herhal :)

Şubattan beri çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: denizaya

Bu videodaki arkadaş 150 kg imiş...seninki bu kadar sarkmaz herhal :)

Şubattan beri çalışıyorum

Alıntıları Göster
    Kardiyo çalışıyosan sorun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: mahso

30 dk bisiklet,20 dk ayakta olan bisiklet,20 dakika koşu bandı.

Haftada 3 kere

Ama bu vatandaşta cardio yapmıştır.Kas falan yapmış sonuçta
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahso

30 dk bisiklet,20 dk ayakta olan bisiklet,20 dakika koşu bandı.

Haftada 3 kere

Ama bu vatandaşta cardio yapmıştır.Kas falan yapmış sonuçta

Alıntıları Göster
    Videodaki arkadaş kas çalışmış görünüyor. 80 kilo vermiş zaten sende böyle olacağını hiç tahmin etmiyorum.

olmadı pilates yaparsın

• Nasil yani kardiyo yapip zayiflayinca mi sarkma oluyor ağırlık çalışınca mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoJava

Nasil yani kardiyo yapip zayiflayinca mi sarkma oluyor ağırlık çalışınca mi?
    Ben 101 kiloydum 4 ay önce. Kilo vermeye başladığımdan itibaren dambıllarla spor yapmaya başladım. şuan 78 kiloyum ve sadece 4 ayda verdim... Azmedince oluyor arkadaşlar. Bloğumda nasıl verdiğimi anlattım isteyen bakabilir.www.diyetliyiz.com (4 ayda 22 kilo verdim başlığın adı) bu arada hala dambıllarla çalışıyorum ve vücut fit durmaya başladı kas olarak olsun vs vs kilolu ve şişmankende kilo verilip fit olunabilir.
  • quote:

114 kilodan 96'ya indim an itibariyle.Hala sarkma vs. olmadı fakat aklıma takılan bi soru var,eğer 80'e inersem derim bu videodaki adam gibi sarkar mı?İğrenç duruyorda meraktan sordum

sende benim gibi bu videoyu izleyıp endişelenmişsin hocam :D Bence kilosu çok fazla yani kilosu fazla derken karın bölgesi ,meme bölgesi çok fazla şişmiş . Ve vücutta kısa surede zayfılayınca dogal olarak deriler sarkmış . Benım düşüncem bu . Benimde şuan 20 kilo felan fazlam var , ağırlıktan ziyade kardıyoya onem verıyorum . beslenmekte onemlı . Unutmayın hızlı kılo vermek onemlı degıl . Sağlıklı şekilde vermek onemlı . İsterse 6 ayda ideal kilonuza ulasın . Boyle 2 ayda felan hızlı kılo verınce sarkmalar olabılır . Tabi bu dedıklerım benım fıkrım . Bilimsel olarak ne kadar dogrudur tartısılır .

• quote:

Orijinalden alıntı: PRO319

quote:

114 kilodan 96'ya indim an itibariyle.Hala sarkma vs. olmadı fakat aklıma takılan bi soru var,eğer 80'e inersem derim bu videodaki adam gibi sarkar mı?İğrenç duruyorda meraktan sordum

sende benim gibi bu videoyu izleyıp endişelenmişsin hocam :D Bence kilosu çok fazla yani kilosu fazla derken karın bölgesi ,meme bölgesi çok fazla şişmiş . Ve vücutta kısa surede zayfılayınca dogal olarak deriler sarkmış . Benım düşüncem bu . Benimde şuan 20 kilo felan fazlam var , ağırlıktan ziyade kardıyoya onem verıyorum . beslenmekte onemlı . Unutmayın hızlı kılo vermek onemlı degıl . Sağlıklı şekilde vermek onemlı . İsterse 6 ayda ideal kilonuza ulasın . Boyle 2 ayda felan hızlı kılo verınce sarkmalar olabılır . Tabi bu dedıklerım benım fıkrım . Bilimsel olarak ne kadar dogrudur tartısılır .
    Ben de 2 ayda 16 kilo verdim hala da 10-15 kilo kadar fazlam var. 106 kilo 178 boyum vardı. Şimdi 90 kilodayım. Sırf kardio çalışarak verdim. Kilo çok çok aşırı olmadıkça çok fazla sarkma olmaz bence. Kilo verdikten bir süre sonra vücut kendini toparlamaya çalışıyormuş galiba. Bu videodaki arkadaş direk kilo verirken ağırlık çalıştığı için böyle olabilir. Ayrıca kilosu da çok fazlaymış. Eğer 50 kilo falan vermeyeceksen bu halde olmazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Almeha42

Ben de 2 ayda 16 kilo verdim hala da 10-15 kilo kadar fazlam var. 106 kilo 178 boyum vardı. Şimdi 90 kilodayım. Sırf kardio çalışarak verdim. Kilo çok çok aşırı olmadıkça çok fazla sarkma olmaz bence. Kilo verdikten bir süre sonra vücut kendini toparlamaya çalışıyormuş galiba. Bu videodaki arkadaş direk kilo verirken ağırlık çalıştığı için böyle olabilir. Ayrıca kilosu da çok fazlaymış. Eğer 50 kilo falan vermeyeceksen bu halde olmazsın.

benımde suankı hedefım 2 ayda 16 kılo felan vermek yanı haftada 2 şer kilo . Siz mesela bir günde spor olarak ne yaptınız ? sabah mı oglen mı ? ve gunde kac ogun yemek yıyordunuz o 2 ayda ? ekmek felan az da olsa yıyor muydunuz . cok sordum cevaplarsanız sevınırm sımdıden tesekkurler .
  • quote:

quote:

benımde suankı hedefım 2 ayda 16 kılo felan vermek yanı haftada 2 şer kilo . Siz mesela bir günde spor olarak ne yaptınız ? sabah mı oglen mı ? ve gunde kac ogun yemek yıyordunuz o 2 ayda ? ekmek felan az da olsa yıyor muydunuz . cok sordum cevaplarsanız sevınırm sımdıden tesekkurler .

İlk ay her gün 30 dk ile 1 saat arası yürüyüş. (Sabahları). 30 dk ile 1 saat arası basketbol (Akşam 7 gibi.)
    2. ayın ilk 2 haftası sabahları 1 saat yürüyüş. Öğlen yemeğinden 2 saat sonra Insanity programı. Onun ardından duş alıp yarım saat daha yürüyüş. 1-2 saat sonra da basketbol (30 dk kadar.)
    Son 2 haftadır da günde 3 ya da 4 kere Insanity programı.

Yeme içmem de şöyle: Sabahları 1 dilim tam buğday ekmek + 30 gr kadar beyaz peynir + 7-8 adet siyah zeytin.
    Öğlenleri: Evde ne yemek varsa ondan yiyorum. Fasulye falan çok yaptırtıyorum anneme. Hem çok kalorisi yok hem de doyurucu bana. Yanında da bir dilim ekmek, domates, salatalık falan.
    Akşamları: Genelde sadece 1 tabak salata. Bazen 1 tas çorba ve 1 tabak salata yiyorum. İlk ay akşamları da ekmek yiyordum ama şu anda akşamları hiç ekmek yemiyorum.

Ara öğün falan yok. Canım istemedikçe bir şey yemiyorum. Canım çok meyve isterse 1 dilim karpuz.
    Akşam yemekten sonra da meyve falan yok.

Başka sorularınız olursa cevaplarım, sorun olmaz.

• quote:

quote:

quote:

İlk ay her gün 30 dk ile 1 saat arası yürüyüş. (Sabahları). 30 dk ile 1 saat arası basketbol (Akşam 7 gibi.)
    2. ayın ilk 2 haftası sabahları 1 saat yürüyüş. Öğlen yemeğinden 2 saat sonra Insanity programı. Onun ardından duş alıp yarım saat daha yürüyüş. 1-2 saat sonra da basketbol (30 dk kadar.)
    Son 2 haftadır da günde 3 ya da 4 kere Insanity programı.

Yeme içmem de şöyle: Sabahları 1 dilim tam buğday ekmek + 30 gr kadar beyaz peynir + 7-8 adet siyah zeytin.
    Öğlenleri: Evde ne yemek varsa ondan yiyorum. Fasulye falan çok yaptırtıyorum anneme. Hem çok kalorisi yok hem de doyurucu bana. Yanında da bir dilim ekmek, domates, salatalık falan.
    Akşamları: Genelde sadece 1 tabak salata. Bazen 1 tas çorba ve 1 tabak salata yiyorum. İlk ay akşamları da ekmek yiyordum ama şu anda akşamları hiç ekmek yemiyorum.

Ara öğün falan yok. Canım istemedikçe bir şey yemiyorum. Canım çok meyve isterse 1 dilim karpuz.
    Akşam yemekten sonra da meyve falan yok.

Başka sorularınız olursa cevaplarım, sorun olmaz.

Çok sagol ayrıntılı olarak cevaplamıssın bana soracak soru bırakmamıssın tesekkurler . Bende ilk ay yuruyuse agırlık vermeyı planlıyorum evde kosu bandı var . Daha sonraki ay bisikletide katmayı dusunuyorum . Artık bakacaz mecbur kilo vermem lazım kışın vermesi zor oluyor . hayırlısı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRO319 -- 12 Temmuz 2013; 14:52:46 >

• Kardiyo destekli diyet ile zayiflamak sarkmayi engelliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcCopat

Kardiyo destekli diyet ile zayiflamak sarkmayi engelliyor mu?

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRO319 -- 22 Ekim 2014; 20:11:33 >
  • Yok ben 85 idim su anda 79a dustum. 70e dusmeyi istiyorum ama diyetle beraber kardiyo ve mekik calisiyorum. Ancak vucut yapim oyle ki yaglanma sadece baldir ve gobekte oluyor. O yuzden endise ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcCopat

Yok ben 85 idim su anda 79a dustum. 70e dusmeyi istiyorum ama diyetle beraber kardiyo ve mekik calisiyorum. Ancak vucut yapim oyle ki yaglanma sadece baldir ve gobekte oluyor. O yuzden endise ettim.
    http://www.kasvekuvvet.com/deri-sarkmasi.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floriante

http://www.kasvekuvvet.com/deri-sarkmasi.html

Alıntıları Göster
    Yaş 16 kilo 81 boy 1.76 70 insem yeter diyet yapıyorum kardiyo yakammıyorum sarkma olurmu ?
  • 73 kiloyum sarkma yok
  • Fotograf var mi ? Before - after

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.