Şimdi Ara

Kilo Veremessem Bittim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bn sınıfta kalmayla ne alakası var anlayamadm? bu arada imkansız o sürede o kiloyu vermek vücut şoka girer zatn büyük ihtimallede veremezsin ama nie sınıfı geçemion?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GødLiké ~ RéckLéssLy

Bende kilo alamıyorum hangi ilaçlar o kadar sana kilo aldırdı hocam?

Bu sorun bendede var. Son iki senedir 60 kiloyu görmedim.

Yaşım 18 boyum 1.73 kilo 57 şu an ve halimden memnun değilim. 65 olsam mutlu olacağım. Sonunda doktora başvurcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spinalsurgeon

bn sınıfta kalmayla ne alakası var anlayamadm? bu arada imkansız o sürede o kiloyu vermek vücut şoka girer zatn büyük ihtimallede veremezsin ama nie sınıfı geçemion?

Okulada gitmemi engelliyor kilolar zaten 2 sene kalmamın sebebı 1. sene okuldan kacıp vucuda gıtmek yuzunden 55 gun devamsızlıktan kaldım okul degıstı sonra gene aynı seyı yaptım bu senede vucudu bıraktım buseferde kilolar yuzunden gıdemıyecem okula. O yuzden bu sene baslamadan vermem lazım 4 tane ozel okul degıstım bu son artık
  • bende 1.90 boy var 120 kiloyum . fakat ilk okuldan beri çevremdeki herkesten kiloluydum yani senin gibi 23 verip 60 alma gibi bir atraksyonum yok . bana çevrem alıştı hani öyle "zayıflık anılarım" hiç yok . yalnız bu 60 kiloyu kısa bir sürede aldıysan travmada geçirirsin asosyaliğin dibine kadar da batarsın az çok anlayabiliyorum durumunu

anlamadığım olay şu baban kilolusun diye okula mı göndermiyor seni ? 3. ye çakıcam diyorsun ondan sordum

inşallah kilo verirsin . eğer her sabah koşup , diyet yapıp , böyle salonlara gidip antreman yaparsan belki 85 e düşersin hiç test etmediğim için bilemiyorum

son mesajı okudum
    iyide kilo almaya meyilliysen neden kendini bu kadar kasıyorsun yada bu kadar yemek yiyorsun dibe vurduktan sonraki zamanda şahsen ben hastanelik olacak kadar kilo versem kısa sürede elimden geldiğince direnirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 5 Temmuz 2009; 4:25:12 >

• Benimde kilo 61.Boy 1.65 gibi ama çok ilginçtir göbeğim var Eskiden sürekli spor yapardım yaş 15 bu arada sonra oks hazırlanırken asosyal oldum deli gibi çalıştım spor 0 tabi sonra göbek oldu bende bi türlü kurtulamadım tatilden döndüğümüz zaman bir spor salonuna yazılmak istiyorum body building değil amacım spor yapmak(koşu,bisiklet vs.) bunları yaparak aynı zamanda vücudumun şekillenmesini istiyorum sen demişsin body building bıraktım kilo aldım Bu problem herkeste oluyor mu ?
  • Body ilaçsız yapılırsa benım gıbı almassınız ben ilaç aldım onlar kilo aldırdı yoksa almazdım. Heves işte. Zaten asosyalliğin dibine vurmuşum her gün piyano ve bilgisayardan başka bişeyle ılgılendıgım yok kilo vermem gerektıgını bıldıgım halde ataga gecemıyorum bugun babmaın benle son konusması benı strese soktu bende istemiyorum degıl eskı sosyallıgımı ve tıpımı kazanmayı ama bukadar cabuk surede nasıl yapıcagımı bılmıyorum ustelık dıyetısyene gonder desemde bahane uyduruyosun dıyor kendın verebılırsın dıyor bende kendı saglıgımı bozmadan veremem dedım babam ıcerı kapandı sımdı uyudu benıde bu baskı altında tek basına bıraktı zaten sacımda dokuluyor ya boyle devam edıp ölücem yada normal kiloma donup her yonden hayatımı kurtarıcam
  • arkadaşım senin kilolarla değil kendinle derdin var bende 180 boyundayım 130 kilo civarıyım lisede problem yaşamadım ünide hiç yaşamadım bana laf söylicek ,konuşmakdan çekinick birinin benle değil kendiyle derdi vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: C3nK35

arkadaşım senin kilolarla değil kendinle derdin var bende 180 boyundayım 130 kilo civarıyım lisede problem yaşamadım ünide hiç yaşamadım bana laf söylicek ,konuşmakdan çekinick birinin benle değil kendiyle derdi vardır

zaten okulumuzun mevcudu 15 kişi amaç başkalarına gosteriş yapayım değil amaç benim içinde bulundugum durum kendimle senın gıbı barısık olamıyorum bosver dıyemıyorum kafama takıyorum. Suan hersey bırıktı bırıktı ve son raddesınde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fryderyk Chopin

quote:

arkadaşım senin kilolarla değil kendinle derdin var bende 180 boyundayım 130 kilo civarıyım lisede problem yaşamadım ünide hiç yaşamadım bana laf söylicek ,konuşmakdan çekinick birinin benle değil kendiyle derdi vardır

zaten okulumuzun mevcudu 15 kişi amaç başkalarına gosteriş yapayım değil amaç benim içinde bulundugum durum kendimle senın gıbı barısık olamıyorum bosver dıyemıyorum kafama takıyorum. Suan hersey bırıktı bırıktı ve son raddesınde.

Yanlış yazdın sanırım Sınıf olucaktı o .... Bence bu kadar takma ya gereksiz yani piskolojin bozulmuş resmen bırak kiloyu hayata bak Bu arada seni anlıyorum biz böyle bir şey yaşamadığımız için demek kolay bizim için ....

• quote:

Orjinalden alıntı: CaPo Di CaPi 35

quote:

quote:

Yanlış yazdın sanırım Sınıf olucaktı o .... Bence bu kadar takma ya gereksiz yani piskolojin bozulmuş resmen bırak kiloyu hayata bak Bu arada seni anlıyorum biz böyle bir şey yaşamadığımız için demek kolay bizim için ....

hayır okulun mevcudu 15 kısı bebek yenı yıldız lısesı sorunluların gıttıgı okul benım gıbı hatta şerefsiz cem garıpoglunun okudugu okul keske zamanında bogsaydım onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fryderyk Chopin -- 5 Temmuz 2009; 4:37:32 >

• benim boşver dediğimi kim söyledi kiloyu bi anda vermekden daha zararlı bişi yok akışında gidiyor ayda 3-4 kg veriyorum ama sağlığımı kaybetmiyorum okul hayatımda devam ediyor stajımıda büyük bi şirketde yapıyorum milletden çekincek yada sıkılıcak neyim varki yani? anca espiri yaparlar ağzın laf yapıosa sende karşlık verirsn kendini ne başkasından üstün nede zayıf görüceksin cidden büyük zararı var
  • quote:

millete kendini kabul ettir diyeceğim ama yapmak çok zor çünkü nerede birisi seni görse "aaa olm kilo almışsın" diye başlayacak muhabbete . senle 57 kiloyken çıkmaya hazır olan kızlar çıkmayacak , başkasına yönelecek . bunlar gerçekler . eğer dersen bunlara alışabilirim diye otur bilgisayar karşısına sosyallik "0" bir yaşam sür hiç yoktan kimse seni rahatsız etmez ve sende duymak istediğin lafları duymazsın . biliyorum açok ağır bir yorum yazdım ama hiç zayıflık görmemiş bir kişinin yorumları bunlar ona göre değerlendir.

23 kilo vermişsin zamanında ne yaptıysan tekrar yap 80-90 kiloya düşmeye bak . ne kadar zayıf olursan çevreyle bağlantın o kadar çok olur . iki örnek al kızlar formda bir brad pitt e mi bakar yoksa kilosu tartıyı ters çevirecek kadar olmuş bir brad pitt e mi bakar . beni kilomla sevsinler mantığı belli bir yerden sonra kalmıyor insanda .

en son çok formumda olduğum zamanlar oks ye başlamadan önceki hallerimdi 180 boy 90 kiloydum çevremde alabildiğine genişti kızlardan bahsediyorum sonra liseyi kazandım oldu 1.82 boy 110 kilo ve cortladığım an gittim ekran kartı aldım attım kendimi bilgisayar başına sınıftada kaldım asosyalde oldum

hay .q nereden girdim bu konuya hadi iyi geceler ne yap et kilo ver

• Hiç bişey senin sağlığından daha değerli olamaz.. Arkadaşların da dediği gibi git bi diyetisyene başvur o sana ihtiyacın olan herşeyi sağlıyacaktır.. Okul açılana kadar bunları uygula.. Hatta okul açıldığında dahi uygula.. Yapabileceğin en iyi şey bence bu olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Keşiş

Hiç bişey senin sağlığından daha değerli olamaz.. Arkadaşların da dediği gibi git bi diyetisyene başvur o sana ihtiyacın olan herşeyi sağlıyacaktır.. Okul açılana kadar bunları uygula.. Hatta okul açıldığında dahi uygula.. Yapabileceğin en iyi şey bence bu olur

en iyisi kendimi diyetisyene bırakmak olucak galiba ne dersin? çunku artık her gun yenı bı dıyet lıstesı hazırlamak ve basarısız olmak ıstemıyorum kafaya takmakta ıstemıyorum
  • Ozon tedavisi ni duydun mu ? Senin çaren ozon tedavisi . Hiç bir zararı olmayan herkezin sağlığı için yaptırdığı bir şey. Senin kanını alıp kana oksijen verip geri enjekte edilmesi. Bu tedavinin vücuda bir çok yararı olduğu gibi sırf zayıflamak içinde kullanılıyo. 8-9 seans sanırım öle bişey yakın çevremde yaptıranlarda var inanılmaz zayıflıyolar. Bu tedaviyi Dr. gürkan kubilay ın sağlık merkezinde yaptırmanı öneririm aynı zamanda zayıflatma uzmanı adını ününü zaten duymuşsundur.
  • Dante adlı arkadaş verdigi kilolardan bahsediyordu. Ona bir danış derim senin derdinden en iyi o anlar heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lejyonerx

Dante adlı arkadaş verdigi kilolardan bahsediyordu. Ona bir danış derim senin derdinden en iyi o anlar heralde.

aman kardeş danteyi karıştırma o herif herkese mal satmaya çalışıyo babasının yaptığı bişeymi varmış neymiş bı gun ekledım bana satmaya calıstı
  • Hadi sen gene iyi zayıflamaya karar vermişsin, kardeşim 80-90 tamam hadi belki 100 de 120 kilo 130 kilo nedir ya? ne yediniz kusura bakmayında standart bi insanda imkansız, bide kilolarımla mutluyum diyen tipler var o çok komik oluyor, ölücen gitcen yatakta nefes alamazsın... neyse umarım çaresini bulursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

Hadi sen gene iyi zayıflamaya karar vermişsin, kardeşim 80-90 tamam hadi belki 100 de 120 kilo 130 kilo nedir ya? ne yediniz kusura bakmayında standart bi insanda imkansız, bide kilolarımla mutluyum diyen tipler var o çok komik oluyor, ölücen gitcen yatakta nefes alamazsın... neyse umarım çaresini bulursun.

sadece yemekle almadım body ve ilaç dedim yukarıda yazdım sadece yemekle alsam şuan ya yaşamıyo yada yurıyemıyo olurdum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fryderyk Chopin -- 5 Temmuz 2009; 8:39:50 >
  • Yanlız hala yanlış yolda gözüküyorsun..
    1 yılda aldığın kiloyu 2.5 ayda verirsen tekrar fazlasıyla alma dönemine girersin..
    1 yılda alınan kilo 1 yılda verilir.. Ağır ağır verilir..

Zaten bu işinde mucize bir formülü yoktur.

1. Diet
    2. Cardio
    3. Strengh antremanı

herkesin bildiği 3 temel araç budur kilo vermek için..

6 aydan kısa hedefler koyma kendine bu kadar fazla kilon var ise..

Dip Not: Mutlaka bir diyetisyene gitmelisin.
    Eğer ailenin SGK sı var ise önce bir dahiliyeciye gidiyorsun. Diretk dietisyene gidemiyorsun SGK da..
    O sana bir kan tahlili yaptıracak. Sen kullandığın ilaçlarıda anlat ekstra bir şey isteyebilir belkiii
    Ama istemese bile normal bir diyetisyene gelmiş bir hasta için bile bütün herşeye bakılıyor kanda..
    Triot Bezi - Böbrek Üstü Bezleri - Kolestrol ve bir sürü ayrıntı..
    Sonra tahlil sonucu ile beraber dahiliyeci seni hastanenin diyetisyenine sevk eder..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_Emin -- 5 Temmuz 2009; 8:56:07 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.