Yanlız hala yanlış yolda gözüküyorsun.. 1 yılda aldığın kiloyu 2.5 ayda verirsen tekrar fazlasıyla alma dönemine girersin.. 1 yılda alınan kilo 1 yılda verilir.. Ağır ağır verilir..
Zaten bu işinde mucize bir formülü yoktur.
1. Diet 2. Cardio 3. Strengh antremanı
herkesin bildiği 3 temel araç budur kilo vermek için..
6 aydan kısa hedefler koyma kendine bu kadar fazla kilon var ise..
hiç liste miste çıkartacak halım kalmadı artık kafamda kaldırmıyor bırakıcam kendımı dıyetısyene ne yapıyosa yapsın
Dip Not: Mutlaka bir diyetisyene gitmelisin. Eğer ailenin SGK sı var ise önce bir dahiliyeciye gidiyorsun. Diretk dietisyene gidemiyorsun SGK da.. O sana bir kan tahlili yaptıracak. Sen kullandığın ilaçlarıda anlat ekstra bir şey isteyebilir belkiii Ama istemese bile normal bir diyetisyene gelmiş bir hasta için bile bütün herşeye bakılıyor kanda.. Triot Bezi - Böbrek Üstü Bezleri - Kolestrol ve bir sürü ayrıntı.. Sonra tahlil sonucu ile beraber dahiliyeci seni hastanenin diyetisyenine sevk eder..
Kiloverecegim die birisi vardi o vermiştir belki onla konuş
quote:
Orjinalden alıntı: El_Emin
Dip Not: Mutlaka bir diyetisyene gitmelisin. Eğer ailenin SGK sı var ise önce bir dahiliyeciye gidiyorsun. Diretk dietisyene gidemiyorsun SGK da.. O sana bir kan tahlili yaptıracak. Sen kullandığın ilaçlarıda anlat ekstra bir şey isteyebilir belkiii Ama istemese bile normal bir diyetisyene gelmiş bir hasta için bile bütün herşeye bakılıyor kanda.. Triot Bezi - Böbrek Üstü Bezleri - Kolestrol ve bir sürü ayrıntı.. Sonra tahlil sonucu ile beraber dahiliyeci seni hastanenin diyetisyenine sevk eder..
tamam once tahlil sonra diyetisyen yaparım ozaman
quote:
Orjinalden alıntı: Fryderyk Chopin
quote:
Orjinalden alıntı: Keşiş
Hiç bişey senin sağlığından daha değerli olamaz.. Arkadaşların da dediği gibi git bi diyetisyene başvur o sana ihtiyacın olan herşeyi sağlıyacaktır.. Okul açılana kadar bunları uygula.. Hatta okul açıldığında dahi uygula.. Yapabileceğin en iyi şey bence bu olur
en iyisi kendimi diyetisyene bırakmak olucak galiba ne dersin? çunku artık her gun yenı bı dıyet lıstesı hazırlamak ve basarısız olmak ıstemıyorum kafaya takmakta ıstemıyorum
kesinlikle diyetisyene git. ben 1.82 yim. kilom 98 di. bir türlü veremiyordum. izmirde diyetisyene gittim şuan 79 um. ve sırf kas. fitness programı uyguladım diyetle birlikte. sadece ilk 2 hafta açlık çektim sonra midem küçülünce açlıkta hissetmemeye başladım. BU ÇOK ÖNEMLİ. GECE MUTLAKA AÇ YAT. KAHVALTINI PROTEİN AĞIRLIKLI YAP VE ÇOK SU İÇ. olay budur. ASLA EKMEK YEME. lifli şeyler ye tavuk haşla.
ben 1.71 im 92 kiloydum diyetisyene gittim bana kalp hastalarına verir gibi diyet verdi.sabah salakata domates 2 dilim kepek ekmek,öğlen 1 tabak çorba 2 dilim kepek ekmek akşam sebze yemeği 1tabak çorba 2 kepek ekmek. diyete başladığımdan beri 2 kilo verdim.amabaşlar başlamaz o akşam akrabalar geldi evde süper bi ziyafet ben salaya yiyorumertesi gün hep beraber dışarı çıkılır dışarda deniz kenarı güzel bi yemek yenir ben salatamı yerimertesi gün komşu kurban keser et verir evde kavurma yapılır kolayla sıcak ekmekle yeni ben salatamı yerim başlayalı 4 gün oldu ama şu hala bak ya her an s.... diyetini dierek bırakabilirim. a.... dietini.
quote:
Orjinalden alıntı: xyakamozx
ben 1.71 im 92 kiloydum diyetisyene gittim bana kalp hastalarına verir gibi diyet verdi.sabah salakata domates 2 dilim kepek ekmek,öğlen 1 tabak çorba 2 dilim kepek ekmek akşam sebze yemeği 1tabak çorba 2 kepek ekmek. diyete başladığımdan beri 2 kilo verdim.amabaşlar başlamaz o akşam akrabalar geldi evde süper bi ziyafet ben salaya yiyorumertesi gün hep beraber dışarı çıkılır dışarda deniz kenarı güzel bi yemek yenir ben salatamı yerimertesi gün komşu kurban keser et verir evde kavurma yapılır kolayla sıcak ekmekle yeni ben salatamı yerim başlayalı 4 gün oldu ama şu hala bak ya her an s.... diyetini dierek bırakabilirim. a.... dietini.
hep oyle olur zaten cok uzun omurlu olmuyor 1 hafta tutulsa 1 gunde bozuluyor
ssssssssssss
Birisi cardio'nun ne olduğunu,nasıl yapıldığını anlatabilir mi?
zayıf olduğun ve şimdiki halinin resimlerini koyarmısın?
quote:
Orjinalden alıntı: ZeuSsss
zayıf olduğun ve şimdiki halinin resimlerini koyarmısın?
zayıflar telefonda şimdiki halimin hiç fotosunu çekmedim
1 - DH'yi bırak. Akşama kadar bilgisayar başında da durma. Hatta hiç durma. 2 - Mümkünse bir iş bul çalış. Ama öyle masabaşı değil, inşaatta çalış, serviste çalış, ağır işlerde çalış. 3 - İş bulamıyosan kendin iş uydur. En azından sabah 8de kalk, ağır yük kaldır indir, koş, zıpla, hopla. 4 - Yemek ye. Ben inanmıyorum açıkçası bu diyet zırvalıklarına, yok sabah 4 gram peynir öğlen haşlanmamış tavuk bilmem ne. Yağsız yemek yendikten sonra öyle bir kilo verilirki. 5 - Stres yapmaya çalış. Ben 60 kiloyum, ne kilo alırım ne veriririm, ama stresli zamanlarda 50 kiloya bile düşmüşlüğüm var.
Özetlersek,
SIKINTIYA GİR, DEPRESYON DEĞİL, BOŞ DURMAMA AÇISINDAN. KENDİNE DAHİ AYIRACAK VAKTİN KALMASIN, BAK NASIL KİLO VERİYORSUN.
quote:
Orjinalden alıntı: Kènan
quote:
Orjinalden alıntı: GødLiké ~ RéckLéssLy
Bende kilo alamıyorum hangi ilaçlar o kadar sana kilo aldırdı hocam?
Bu sorun bendede var. Son iki senedir 60 kiloyu görmedim.
Yaşım 18 boyum 1.73 kilo 57 şu an ve halimden memnun değilim. 65 olsam mutlu olacağım. Sonunda doktora başvurcam.
Evet aynı vücut ölçüleri.. 173cm boy 58 kilo.. 68 olsam ben de mutlu olucam ama nasıl?
quote:
Orjinalden alıntı: Méxes
quote:
Orjinalden alıntı: FoxitcL
quote:
Orjinalden alıntı: LuciD`
Allah yardımcın olsun hacı ben 182,85 kiloyum 70 lere inemiyorum
182 ? Kafası iyi herhalde 82 dicekti
öyle değil adamın boyu 1 m 82 cm, 85 kilo ve 70lere inmeye çalışıyor.
bence 70 lere inme sadece vücut geliştirmeye git. onlar erir kas olur. ama kilonda fazla bi değişiklik olmaz. süper bir vücudun olur.
benim boyda 180 60 kiloyum :D spor yapıyorum belki ondan fazla kilo alamıyorum. ama sağlıklıyımdır.
önemli olan Sağlık !!
quote:
Orjinalden alıntı: termo6556
quote:
quote:
Hiç bişey senin sağlığından daha değerli olamaz.. Arkadaşların da dediği gibi git bi diyetisyene başvur o sana ihtiyacın olan herşeyi sağlıyacaktır.. Okul açılana kadar bunları uygula.. Hatta okul açıldığında dahi uygula.. Yapabileceğin en iyi şey bence bu olur
en iyisi kendimi diyetisyene bırakmak olucak galiba ne dersin? çunku artık her gun yenı bı dıyet lıstesı hazırlamak ve basarısız olmak ıstemıyorum kafaya takmakta ıstemıyorum
kesinlikle diyetisyene git. ben 1.82 yim. kilom 98 di. bir türlü veremiyordum. izmirde diyetisyene gittim şuan 79 um. ve sırf kas. fitness programı uyguladım diyetle birlikte. sadece ilk 2 hafta açlık çektim sonra midem küçülünce açlıkta hissetmemeye başladım. BU ÇOK ÖNEMLİ. GECE MUTLAKA AÇ YAT. KAHVALTINI PROTEİN AĞIRLIKLI YAP VE ÇOK SU İÇ. olay budur. ASLA EKMEK YEME. lifli şeyler ye tavuk haşla.
kahvaltıyı protein agırlık yapmaya biraz örnek verir misiniz? yumurta ,peynir süt gibi mi? cogu insanda haftaici sabah pek istah olmuyor o telasın hazırlanmanın arasında
Benim normal kilom 60 gibi, bir ara 80 den bile fazlaydım, kalıcı olarak şu şekilde kilo verdim. Hiç doktora gitmeden
1- Ekmek yeme olayını 0 yaptım, kilo normale geldiğinde hafiften yemeye başladım, şimdi istediğim kadar yiyorum. 2- Bol bol su içtim, ter içimdeki pislikleri atmama yardımcı oldu, bünyem daha çabuk yakmaya başladı 3- Şekerli herşeyden uzak kaldım, yediğim şeylerin içindeki şeker yetti bana, mesela elma vs. bunlarda zaten şeker var, kahveydi çaydı bunları şekersiz içtim 4- Tuz belkide en önemlisi bu, yemekte tuzu kestim, her ürünün içinde zaten tuz varmış, fazladan tuzu kestim, şimdi normale dönünce tuz yine hayatımda var ama aslında olmasa daha iyi gibi 5- Sigara ama bu olmadanda olur yeterki düzeni bozma, ben hızlı olsun diye sigara olayına dayandım, zaten normalde içiyordum, bırakınca hemen kilo aldım
quote:
Orjinalden alıntı: meshartim
quote:
Orjinalden alıntı: termo6556
quote:
quote:
kahvaltıyı protein agırlık yapmaya biraz örnek verir misiniz? yumurta ,peynir süt gibi mi? cogu insanda haftaici sabah pek istah olmuyor o telasın hazırlanmanın arasında
bir tavaya 2 yumurta kır. üzerine biraz beyaz peynir kırpıştır. bir süre bekle ve üzerine domatesi ince ince dilimleyip ser. ve 5 - 10 dk kısık ateşte pişir. ve onu öyle ye. 3-4 tane zeytin yiyebilirsin yanında. belki 1 dilim kepek ekmeği.
hap falan kullandım diyorsunuz bi ss alabilirmiyiz vucutla ilgili
Yanlız bazı arkadaşlar tavsiye verirken "Sıfır Ekmek" gibi tabirler kullanıyor. Bu da sağlıklı bir yöntem değil. Sadece protein ağırlıklı bir beslenme olmaz.
Ekmek en önemli karbonhidrad kaynağıdır. Ve normal bir insanın bir günde alması gereken 1600 kalorilik bir diyette 8 Dilim Ekmek izni vardır.
Ayrıca öyle baba yiğit bir bodyci değilseniz sabah kahvaltıda 2 tane yumurta yenmez, hatta yumurta yediğiniz gün peynir yemeyin kahvaltınızda ya da tersi.
Valla ben 1.85 boy 90 Kiloyum.Ama ne hacetse göbek var