Bende 115 kiloyum, boy 1.95 yaş 17 2 ay içinde full spor + diyet ile 95 kiloya düşmeyi planlıyorum. Pazartesi başlıyorum hayırlısıyla.
Bende 130 kiloyum 1.75 boy evliyim kendimle barısığım hicbi problemim yok allah'a sükür ama ben kendimi bildim bileli kiloluyum belki birden alsaydım problem olurdu
oynamayı bilmeyen gelin yerim dar dermiş....
Hocam koşu ve mekik çek. Çekebildiğin kadar. O da göbek yağlarını eritir.
Ben Mayıs başında 97 kiloydum. Şimdi 85'e düştüm. Yaptığım şey her gün spor yapmak. Günde 2 dilim kepekli ekmek yemek. Akşamları sadece salata yemek. Bol bol su içmek gibi şeylerdi. Okullar açılana kadar verdiğim kilo kadar vermeyi düşünüyorum. Ama spor çok önemli hiç bırakmadım Pazar günleri hariç hergün günde en az 1 saat olucak şekilde gittim. Zayıflamaya başlayınca hem kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Vücudumun şekile girmesiyle birlikte mutlu oldum. Ve daha çok sosyalleştim.
quote:
Orjinalden alıntı: LuciD`
quote:
Orjinalden alıntı: Méxes
quote:
Orjinalden alıntı: FoxitcL
quote:
Orjinalden alıntı: LuciD`
Allah yardımcın olsun hacı ben 182,85 kiloyum 70 lere inemiyorum
182 ? Kafası iyi herhalde 82 dicekti
öyle değil adamın boyu 1 m 82 cm, 85 kilo ve 70lere inmeye çalışıyor.
Hay sen çok yaşa , yalnışlık olmuş 1.82 boy 85 kilo
Valla ben de aynıyım hocam boy 1.82,Kilo 85 ah bi 70 küsürlere insem bir de benim göğüslerim kadın göğsü gibi kilodan
Yaşın kaç? Bunun okulla olan ilgisini anlayamadım. Kilolu olupta çok başarılı olan insanlarda var. Stres yapıp kendini sıkarsan daha fena sonuçlara yol açarsın.
Bu arada body-building yaparken neler yaptın ki bu kadar kilo aldın. Ben 65 kiloyum. 10 kilo açığım var ve yakında protein takviyeli body-building e başlamayı düşünüyorum. Yoksa kötümü ediyorum.
bizim sınıfta bir kız vardı kılosunu bılmıyorum ama benım 4 katımdı kız okul 2. olmustu kıloyla basarının ne alakası oldugunu anlayamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme