Şimdi Ara

Kilo Vermem Lazım? Önerilerinizi Bekliyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Forum Donanım Aile üyeleri. Ben bu aralar taktım, habire gırtlak, habire oturuyorum bilgisayar başında. Bunlar yüzünden kilo alıyorum, kim kilo almak ister ki :(

2 Gün önce bu kararı aldım, 2 günden beri iyi gidiyorum bence :)
    Yağlı yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum mümkünse. Bilgisayar başında habur cubur yiyen adam değilim, ama günde küçük bir çikolata olsada yemek zorundayım, enerjim ordan geliyor gibi hissediyorum... ( +Petitolar varya:) )

Ekmek çok yiyordum hele haftasonu pazar günü kahvaltı güzel aile ortamı 1 ekmek gidiyordu :(

Şimdi karar aldım Okula gitmeden önce SABAH: 2-3 dilim ekmek + az yağlı peynir + zeytin. (Birde buna süt ekliyeceğim? )
    Öğlen: Okuldan geldiğimde 2 simit + ayran yedim.
    Akşam: Yeşil az yağlı salata + az makarna + 1 dilim tam buğday ekmek + yarım elma yedim. En son olarak 45 dk sonra Zayıflatma çayı içtim. (LİPTON)

Ayrıca egzersizlerde yapıyorum. İlk gün yapmadım dün ise 24 tane ''' yere uzanarak 2 eller X olarak bileşerek gögüslere konularak, omuzlarımı ayaklarıma kaldırdım. ( bir milli sporcudan gördüm, siteyi vermiyorum reklam olur diye) + Akşamları ailemden biri ayaklarıma oturuyor ve mekik çekiyorum..

Youtube'den gördüğüm '' Göbek bölgesindeki yağları eritmek için bu egzersizleri yapın'' bunları yaptım 3 set olarak 12' şer tane (36 tane)
    O videonun orjinallerini buldum Level 1- Level 2 - Level 3 - Level 4 diye gidiyor. Onları yapıcam günler ilerledikçe..

Evet kilo sorunuma geldikçe: Boyum: 1.74 Kilo: 70-80... Omuzlarım iri, kollarda çok az yağ var o yağları nasıl yakabilirim? ( Yaktıkdan sonra kasa çevirebilir miyim? Dumbell alıcam 7 kglik)
    Habire bilgisayar başında oturduğum için kalçalarımda yağ var, biraz arkadan geliyor onlar açıkcası rahatsızım :( ---- Bunu nasıl yakabilirim hangi egzersizleri önerebilirsiniz? Maddi durum şuanlık yok, ama yazın bir spor salonuna gidebilirim.
    Bide baldırlarım çok iri :( + Bunlarıda yakmak istiyorum, kısacası sorunlarım için hangi egzersizleri tavsiye edersiniz?

Şınavda cekebildiğim kadar çekiyorum. ( Eğer kilo sorun yapmıcaksa kas yapmamda sorun olur mu? )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl kilo alabilirim?
    2 yıl önce açıldı
    nasıl kilo alabilirim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.