quote:Orijinalden alıntı: RamazanDogukan Hocam kilo verdim ama göğüsler kaldı biraz sizce göğüs bölgesinde yağlar nasıl erittiniz ? Boy ve kilo nedir ?
quote:Orijinalden alıntı: EmreRts quote:Orijinalden alıntı: RamazanDogukan Hocam kilo verdim ama göğüsler kaldı biraz sizce göğüs bölgesinde yağlar nasıl erittiniz ? Boy ve kilo nedir ? Boy 1,77 kilo 74 hocam < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: RamazanDogukan quote:Orijinalden alıntı: EmreRts quote:Orijinalden alıntı: RamazanDogukan Hocam kilo verdim ama göğüsler kaldı biraz sizce göğüs bölgesinde yağlar nasıl erittiniz ? Boy ve kilo nedir ? Boy 1,77 kilo 74 hocam 70 kiloya yinin spor yaparak gider bence göğüs çalış +
quote:Orijinalden alıntı: EmreRts quote:Orijinalden alıntı: RamazanDogukan quote:Orijinalden alıntı: EmreRts quote:Orijinalden alıntı: RamazanDogukan Hocam kilo verdim ama göğüsler kaldı biraz sizce göğüs bölgesinde yağlar nasıl erittiniz ? Boy ve kilo nedir ? Boy 1,77 kilo 74 hocam 70 kiloya yinin spor yaparak gider bence göğüs çalış + Sağolun hocam tavsiye için :)