Şimdi Ara

Kilolu arkadaşlar [İÇERİ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
10
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

bende de bayagi kilo var, sadece gobek bolgesinde.
    1 hafta cok siki diyet yapiyorum hic degisiklik olmuyor. birde kiloyu verince sarkma falan olursa bosuna vermis olurum.
    183cm 120kiloyum. 100- 105 kiloya dusmem lazim.

85 ideal senin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi geldi gözüme sağlıklıda olmuş bu forumda 2.5 ayda 25 kg verenleri biliyorum ama çok zor şartlarda tabi :)
  • hocam boy kaç bende 83 den 73 e indim. Ama yüzüm biraz tombul hala demekki bi 5 kilo daha vermem lazim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köpek Yiyen

hocam boy kaç bende 83 den 73 e indim. Ama yüzüm biraz tombul hala demekki bi 5 kilo daha vermem lazim

1.75 boy
  • Ergenlikte aldığın kiloyu vermişsin bence sporla kemikleri sayılacak kıvama zor gelinir. Ergenlikten önce de hep kilolu muydun?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakuyar

Ergenlikte aldığın kiloyu vermişsin bence sporla kemikleri sayılacak kıvama zor gelinir. Ergenlikten önce de hep kilolu muydun?

14 Yaşımda bacağım kırıldı o 2 ay alçıda kaldı 2 ay boyunca hep yattım yatakta,haraketsiz olduğum için aldım hazır yemekler tükettim ondan öncesinde kilolu değildim
  • Sanırım fazla kilo vermişsin, bence bi 7-8 kilo almalısın tam 69-70 seviyesine endeksle kendini
  • EmreRts kullanıcısına yanıt
    İnsallah bakalim k.bakma yanlisliklada ark ekledim

• Evdeki 8kg lik dumble gunde 10 kez 10tane cekiyorum. 100tane oluyor. Bugun biraz yurudum. Evde yapabildiklerimi yaptim.(mekik sinav pek fazla yapamadim)

• süper olmuş ben zaten 48 kiloyum sorun yok
  • .
     Kilolu arkadaşlar [İÇERİ]

• En iyi kilo verme yolu uzun mesafeli koşu yapmaktır günde en az 1 saat abur cuburu kesin normal ev yemeğinizi yiyim ve ddğişimi görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi manyak bunların -- 6 Ağustos 2014; 21:32:51 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Öyle düşünmüyorum ben 183cm ve 90 kiloyum zaman zaman 85'e düştüğüm olmuştu ama hala kilolu görünüyordum. Ideal kilo 1.83 için 77-80 arası sanırım.
  • EmreRts kullanıcısına yanıt
    Dostum su sitedeki izlediğin dambilla yapilan egzersizlerin linkini atar misin abimin iki adet dambili var 5-5 kg onlarla çalışmaya baslayacagim,

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubrick

Dostum su sitedeki izlediğin dambilla yapilan egzersizlerin linkini atar misin abimin iki adet dambili var 5-5 kg onlarla çalışmaya baslayacagim,

http://gencvefit.com/seviye-1/s1-pazartesi
    http://gencvefit.com/seviye-1/s1-cuma
    http://gencvefit.com/seviye-1/s1-carsamba

• Benim de 8 kg vermem lazım nasıl vericem diye düşünüyorum kara kara. Gögüsleri sıkılaştıracak idman tavsiyesi olan var mı?
    2 tane 15kg dambılım var. Kollar iyi durumda sayılır, sürekli dar şınav ve dambıllarla bench yapmayı deniyorum ama beceremedim

• asd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

bende de bayagi kilo var, sadece gobek bolgesinde.
    1 hafta cok siki diyet yapiyorum hic degisiklik olmuyor. birde kiloyu verince sarkma falan olursa bosuna vermis olurum.
    183cm 120kiloyum. 100- 105 kiloya dusmem lazim.

85 ideal senin için

85 kilo halim bu arkadasin zayif halinden dahada ince, 100-105 iyidir.
    omuzlarim cok genis ve kemik agirligim fazla
    eyv tskler

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Benim de 8 kg vermem lazım nasıl vericem diye düşünüyorum kara kara. Gögüsleri sıkılaştıracak idman tavsiyesi olan var mı?
    2 tane 15kg dambılım var. Kollar iyi durumda sayılır, sürekli dar şınav ve dambıllarla bench yapmayı deniyorum ama beceremedim

www.gencvefit.com bakabilirsin buraya işine yarar dostum
  • Hocam kilo verdim ama göğüsler kaldı biraz sizce göğüs bölgesinde yağlar nasıl erittiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.