Valla bu konu nereye çeksen oraya gelir belirli bir cevabı tam olarak yokVarsa bile bunu insan gözü göremez :S
elizabet devam yani manuel devam
quote:
Orijinalden alıntı: KRHTH
Valla bu konu nereye çeksen oraya gelir belirli bir cevabı tam olarak yokVarsa bile bunu insan gözü göremez :S
türk insanı dış görünümüne bakarak insanlara deger verir. erkeklerde kızlarda aynı. bakmayanlar ise olgun aşmış kişiler. onlarında sayısı uzaylıların varolma ihtimaline yakın bişi. şuda çok önemli kilolu olup asosyal bakımsız biri iseniz hic şansınız yok. zayıf biri içinde geçerli bu. şişman olup ortamlarda başı çeken muhabbetleri döndüren ortamın neşesni saglayan arkadaşlarım var.sevgili sıkıntısı çekmiyolar.. sevgili konularında ise hoşlandıgınız kişi sizi arkadaş grubunda tanıdıysa kişiliginizi gördüyse 200 kilo degilseniz gene şansınız var.. ama sırf bakışarak flörtlerde şişmanların ve çirkinlerin şansı malesef az.. çünki direk dış görünüşe bakıyorlar.
Bende kiloluyum boyda kısa.166 ya 75 arkadaşlar komik buluyo kzlarla da aram fena deil ama sevgilim yok.Gerçi çevremde hoşlandığım kız da yok aşık olamıyorum kısacası.
AL2.sınıftaym
quote:
Orijinalden alıntı: |Meyt|
quote:
Orijinalden alıntı: KRHTH Valla bu konu nereye çeksen oraya gelir belirli bir cevabı tam olarak yokVarsa bile bunu insan gözü göremez :S
Yerim seni ben kız
Cüzdan kilolu olduktan sonra sorun yok bence.
quote:
Orijinalden alıntı: SkiNNy
Cuk.
quote:
Orijinalden alıntı: SkiNNy
Alakası yok..
quote:
Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe
quote:
Orijinalden alıntı: atac1m
konu açılmışken ben de bir soru soram boyle çok kaslı insanların sevgilisi oluyomu yada bir artısı oluyormu?