Şimdi Ara

Kilolu İnsanların Sevgilisi Olması Dahamı Zormu Sizce... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
9.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bu konu nereye çeksen oraya gelir belirli bir cevabı tam olarak yokVarsa bile bunu insan gözü göremez :S
  • elizabet devam yani manuel devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRHTH

Valla bu konu nereye çeksen oraya gelir belirli bir cevabı tam olarak yokVarsa bile bunu insan gözü göremez :S

• türk insanı dış görünümüne bakarak insanlara deger verir.
    erkeklerde kızlarda aynı. bakmayanlar ise olgun aşmış kişiler. onlarında sayısı uzaylıların varolma ihtimaline yakın bişi.
    şuda çok önemli kilolu olup asosyal bakımsız biri iseniz hic şansınız yok. zayıf biri içinde geçerli bu.
    şişman olup ortamlarda başı çeken muhabbetleri döndüren ortamın neşesni saglayan arkadaşlarım var.sevgili sıkıntısı çekmiyolar..
    sevgili konularında ise hoşlandıgınız kişi sizi arkadaş grubunda tanıdıysa kişiliginizi gördüyse 200 kilo degilseniz gene şansınız var..
    ama sırf bakışarak flörtlerde şişmanların ve çirkinlerin şansı malesef az.. çünki direk dış görünüşe bakıyorlar.
  • Bende kiloluyum boyda kısa.166 ya 75 arkadaşlar komik buluyo kzlarla da aram fena deil ama sevgilim yok.Gerçi çevremde hoşlandığım kız da yok aşık olamıyorum kısacası.

AL2.sınıftaym
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Meyt|
    quote:

Orijinalden alıntı: KRHTH
    Valla bu konu nereye çeksen oraya gelir belirli bir cevabı tam olarak yokVarsa bile bunu insan gözü göremez :S

Yerim seni ben kız
  • Cüzdan kilolu olduktan sonra sorun yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

Cüzdan kilolu olduktan sonra sorun yok bence.

Cuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

Cüzdan kilolu olduktan sonra sorun yok bence.

Alakası yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Orijinalden alıntı: atac1m

konu açılmışken ben de bir soru soram boyle çok kaslı insanların sevgilisi oluyomu yada bir artısı oluyormu?

5 kızdan 2 si Kaslı erkekleri seviyor diğerleri sevmiyor. Gözlemlerime göre.

Bu arada Şişman olan kişilerin sevgili bulması daha ZORDUR !!!!

Kendimden biliyorum şişmandım sevgili bulamıyodum okul başlayasıya kdaar zayıfladım bu sene 6 kişiyle çıktım.

1 ayda 3 kişiyle çıktım.

Zayıfladıkça dediklerini ben de görüyorum

ve evet daha zor ruhlar aleminde yaşamıyoruz herkes en güzelini yakışıklısını ister tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RhuN!!

quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Orijinalden alıntı: atac1m

konu açılmışken ben de bir soru soram boyle çok kaslı insanların sevgilisi oluyomu yada bir artısı oluyormu?

5 kızdan 2 si Kaslı erkekleri seviyor diğerleri sevmiyor. Gözlemlerime göre.

Bu arada Şişman olan kişilerin sevgili bulması daha ZORDUR !!!!

Kendimden biliyorum şişmandım sevgili bulamıyodum okul başlayasıya kdaar zayıfladım bu sene 6 kişiyle çıktım.

1 ayda 3 kişiyle çıktım.

Zayıfladıkça dediklerini ben de görüyorum

ve evet daha zor ruhlar aleminde yaşamıyoruz herkes en güzelini yakışıklısını ister tabiki

ama sonra cebe geliyor hepsi(yuzde 70)

• Aşırı zayıf insanları sevmezler aksine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

Aşırı zayıf insanları sevmezler aksine.

ya çok şişman yada çok zayıf olmican
    saçlar iyi olucak birde orta olucaksın sesde orta
    al sana,kızlar üstüne atlar
  • herşeyın fazlası zarar
  • Biraz zor evet..Ama kilolu bi insan uygun kıyafet seçimi yapıyosa kız arkadaş yapabilir.Kıyafet önemli...
  • alakası yok kilo ile kız arkadaşın. Tabi itici bi şekilde aşırının aşırısı değilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

quote:

Orijinalden alıntı: noteb00k

Hem komik hemde şişman olup sevgilisi olmayan kimse tanımıyorum

Tanıştırayım o zaman.BENÇoğu arkadaşım da komik olduğumu söyler:)Boyum 1.84m kilom 116

Kilolu değilsin hocam, 105 oldun mu, biraz da spora gittin mi, sokakta yürürken heybetin yeter...

• Evet zor.
  • Yasak değilse buraya kilolu bir arkadaşımın sevgilileriyle çektiği fotoları koyayım.

Adam benden 30 kilo ağır ama bütün kızları o götürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProPerTyGanGsta

Araştırmalara göre kadınların erkeklerde en çok baktığı yer kalçaymış

yapma yav kilo veremdiğim tek yer

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.