Şimdi Ara

Kilolu İnsanların Sevgilisi Olması Dahamı Zormu Sizce... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
9.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vrc

quote:

Orijinalden alıntı: ProPerTyGanGsta

Araştırmalara göre kadınların erkeklerde en çok baktığı yer kalçaymış

yapma yav kilo veremdiğim tek yer

Hacu kıvır sende kalça malça kalmaz.Kıvırma egzersizi yap böyle göbek atmasanda.

•  Kilolu İnsanların Sevgilisi Olması Dahamı Zormu Sizce...

• Siz kilolu bi kızla çıkar mıydınız diye sorun önce kendinize. Eğer sorun yok çıkarım diyorsanız illaki kızlarda da böyle düşünenler vardır. Çok gördüm öyle adam ayı gibi sevgilisi var, hatta sevgilisi olmasını bırak güzel bi sevgilisi var
  •  Kilolu İnsanların Sevgilisi Olması Dahamı Zormu Sizce...

ha böle vücut fit para bol olmalı
  • Şişman insan estetik değildir. Göze hoş görünmez giydiği yakışmaz... İlk izlenim çok öenmlidir ne yazık ki ilk görüşte inlarlara yapıştırdığımı yaftayı yıkmak kolay olmuyor o yüzden evet şişman insan=çirkin mutsuz hasta insandır,
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

Kilolu İnsanların Sevgilisi Olması Dahamı Zormu Sizce...

Adam Hollywood'da oyuncu,yazar,yönetmen bilmem ne, para onda şan söhret onda , tabiki yanındaki kız güzel olacak ...

• olur olmasınada şişman olanların güven sorunu olduğu için böyle şeylere pek yönelemiyorlar şahsen ben
  • bu durum ınsandan ınsana degısır..bazı kızlar gercekten paraya tapıo

ama emın olunkı bazıları da hıc onemsemıo

cunku onunla 2 dk bıle zaman gecırmek onemlı oluo..

1tane sımıt alıp yesen ne olcak sevdıgın yanında olsun yanı mutlu ol..

sız bıde kendınıze sorun bakalım şişman kızla cıkarmısınız..

eger bı ınsanla ılk kez tanısıosan dıs gorunuse tabıkı bakarsınn..

ama arkadas ortamında daha onceden tanısmıs ınsanlar ıcın bı ınsanın dıs görunusunden cok sahıp oldugu karakter cok onemlıdır..

cok guzel olup senı aldatan bırını ıstemezsın dımı? bu durum kendıne guvenle ve de karsındakı ınsanın isteklerıyle alakalı bence..
  • zor zira erkekler sith cek kız zızlarda hava atcak erkek arıyor
  • Şu yaşantıma kadar kimseyi bulamadım. Ha mutsuz değilim o kadar zayıflayınca bir daha deneriz. belki asosyallikten kurtulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aten-Ra

zor zira erkekler sith cek kız zızlarda hava atcak erkek arıyor

Zor. Zira, erkekler sith çek kız, kızlar da hava atacak erkek arıyor.

Tam anlamı ne lan bunun çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

Aşırı kilolu insanların, "insan" olarka görülmediği bir toplumda zor ne yazıkki...

+123446542541657465413213289654

zor ulan 5 red yedik hala bi icraat yok 16 senelik şarabım tadıma bakan yok
  • Ağzın laf yapıyorsa,gacı cebinde arkadaşım bende şişmanım ama var.
  • Kilo asiri derece onemli degil. Mesela tshirt giydiginde gobegi ceksen bile firliyorsa disari dogru, evet bulman zor olabilir. Kisacasi olman gereken kilodan en fazla 20 kilo fazla olmalisin. Gerisi zaten dikkat cekmeye basliyor. Bunlardan sonrasi zaten konustuklarina bakar. Bu konuda agzin iyi laf yapmasi gerekir diyenleride sevmiyorum, o sey agzin iyi laf yapmasi degil, icinde sahip oldugun kultur ve bilgi seviyesi. Zaten oyle biriysen ve zekiysen, her konuda soyleyecek birseyin olur.

Bundan oteside bir insani her daim sirittirabilme becerisi. Kahkalar attirmana gerek yok, oyle yaparsan hep onu beklerler. Bu konuda asosyaller daha sansli bence, cunku surekli disarida olan biri ile evde takilip daha farkli bir hayat yasayan kisi arasinda yasam ve kultur farkli olacagindan, asosyaller daha iyi espri yapabilme yetenegine sahip. Ben bunu gordum, her zaman da aynisini goruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sofistike Sinist -- 16 Şubat 2010; 20:31:34 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.