Herkese merhaba, Ben 135 kiloydum ve diyetle 115 kiloya kadar düştüm. 3 Aydır fitness yapıyorum ve gözle görülür şekilde kas kütlemde artış var. Ama 113 kilonun altına bir türlü düşemedim. Konunun burasına kadar herhangi bir problemim yok çünkü yağ yaktığımın farkındayım ve sabırlı olacağım. Mayıs ayında stereoide başlayacağım bir rehberim var arkadaşım. Kiloluyken stereoid kullandığımda ne gibi bi durum yaşarım. Yağ kütlemde azalma ne derecede olur acaba bilgisi olan var mı? |
Kiloluyken Stereoid Kullanmak

-
-
Steroid kullanımı için vücudunuzun hazır olması gerekiyor, çoktan fit bir kiloya ve belli bir yağ seviyesine düşmüş olup ağırlık antrenmanlarında programı oturtmuş beslenme düzeninizi ayarlamış olmanız gerekiyor. Aksi taktirde sağlık sorunlarına kucağınıza düşer
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
antreman programı ve beslenme düzenim oturdu. şuan yağ sorunu var. Yağımın olması yağsız insanlara göre beni sağlık sorunlarınamı sürükler ?
-
Hayır ama fazla hızlı kilo verebilecek olmanız, aynı zamanda Steroid’in “Kullandığınız doz a ve ilaca bağlı olarak” yanında getireceği şeyler sizleri pek mutlu etmeye bilir. Size tavsiyem Naturel olarak kendi sınırlarınızı görün, o zaman steroid meselesini tekrardan gündeme alırsınız. Dilerim ki steroidlerden ve yan etkilerinden haberiniz vardır.
arkadaşım beslenmeye ve takviye vitaminlere çok dikkat etmem gerektiğini asıl meselenin o olduğunu, yan etkilerinde en çok etkileneceğim şeyin psikolojik olduğundan bahsetti. Daha fazla bilginiz varsa paylaşabilirsiniz hocam hem ben hemde konuyu görenler bilgilenmiş olur.
-
Yağsız olmanız örneğini yaklaşık 1-2 yıl daha normal olarak antrenman yapmanız için verdim, normal olarak her insanı sağlık sorunlarına sürükleme şansı çok yüksek. 1-2 yıl devamlı antrenman yaparsanız belki de çoktan ulaşmak istediğiniz vücuda ulaşır ve gereksiz maddeler kullanmadan devam edersiniz, oldu da denemek istediniz vücudunuz toparlama sürecinde daha sağlıklı olabilir. Steroid kullanımında iştahınız ve gücünüz inanılmaz şekilde artacak aynı düzeyde beslenmeniz ve antrenman ağırlıklarınız “performansınız” artacak bu kilolardayken vücudunuz kaldıramaya bilir, aynı zamanda Steroid kullanırken fazla agresif, fazla depresif ve sık duygu değişimleri yaşayacaksınız. Hazır olduğunuzdan emin olun, bilgisiz mahalle altında x bir hocadan alınıp soyunma odasının bir köşesinde kıçınıza içinde ne olduğundan emin olmadığınız bir maddeyi vurdurtacaksanız… vaz geçin.
Yanlışım yoksa arkadaşınız anlattığım tabirde bir salonda çoktan Steroid kullanan yeterli bilgisinin de olmadığını düşündüğüm birisi, size canı gönülden tavsiyem sporun devamlılığını sağlayın, doğru kilo ve düşük yağ seviyesi genetiğiniz de yatkınsa sizi zaten tatmin edecektir. Steroid kullanımına karar vermeniz gereken evre çoktan vücut hatlarınızın belirginleştiği, damarlarınızın seçilebilir olduğu zamanlar.
benim durum şöyle. grade 4 jinekomasti ameliyatı oldum ve deri aldırmadan oldum. Doktor bana 1 yıl içinde deri biraz kendini toparlar ama eğer yağdan sarkan göğüsü kas ile doldurursam tamamen sorunun ortadan kalkabileceğini söyledi. ölçülü bir stereoid kullanımını tavsiye etmesede sonucun daha etkili olacağını söyledi. arkadaşımda 4 yıldır 4 ay kür 2 ay dinlenme şeklinde yapıyor. Mayıs ayında yeniden küre başlayacak bende onunla birlikte başlayacağım. İnternette çok fazla içerik olmadığı için burada bir araştırma yapayım dedim. Vazgeçmeyeceğim kesin ama tavsiyelere ve bilgilere can kulağıyla yaklaşıyorum şuan
-
aslında arkadaşım bağımlılık yapması konusunda çok uyardı beni. ama ben ısrar ettiğim için en azından minimum zarar olması için rehberlik yapmayı kabul etti. Kendisinin de çok zinde olmaya bağımlı olduğu için kullandığını söyledi. hatta 40 yaşın üstü herkesin kullanması gerektiğini düşünüyor :) Hayatının kalitesinin artması için
-
Valla hocam ilaç her bünyede farklı etki gösterir, Arkadaşınız şanslıdır vücudunda büyük bir hasar yoktur ama testesteron doğal olmayan yollarla yükseldikten sonra bazı şeylerin geri dönüşü olmuyor.
Hocam çok ilginç bir iletişim tercihiniz var. Hiç bir bilgi vermeden fikir belirtiyorsunuz. teşekkürler zaman ayırdığınız için
-
Bilgi vermeden değil, maalesef veremeden. Dediğim gibi Steroid kullanmak her bünyeyi farklı etkiliyor kimisinde kalbi zorlar kimisinde böbrekleri bitirir en sık rastlanan ise yanlış kullanım sonucu kişinin hayat boyu cinselliğini bitirmesi. Vücudunuzun 3 salgıladığı bir şeyi siz anabolik androjenik steroidler ile 13 yapıyorsunuz, cinselliğin bitmesi de buradan geliyor Steroid yoksa şalterler kapalı, Steroid varsa 3 değil 13 lük performans :). Ne derece tehlikeli olacağını kişinin biraz da kendisi bilmeli sağlık hikayeniz, ailenizin sağlık hikayesi pek iyi değilse yanaşmayın hocam.
Son olarak, yazılanlar hakkında bir uzmanlığım yok. Daha sağlıklı bilgiler için Doktorlara tanışabilirsiniz, söylediklerimi işin içinde bulunmuş bir eş/dost tavsiyesi olarak alabilirsiniz.
tamda o sebebten ne olabilir acaba diye bakıyorum belki konunun uzmanı vardır diye. Bakalım kullanacağız bizde ne yapacak öğrenmiş olacağız. Buradan paylaşırım gelişmeleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X