Şimdi Ara

Kilom var yardım lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genç kardeşiniz olarak sizden yardım istiyorum.Lütfen gerçekten yardımcı olacak tavsiyeler istiyorum.
    yaşım 17 boyum 1.70 kilom 77.
    11 yaşında aniden kilo almış biri olarak tahminen(astım ilaçları) 7 yıldır büyük basen ve büyük kalça ile yaşadım ve üstelik erkeğim.
    yaşım 16 iken boy 1.66 kilo 93 gösteriyordu endokrinolojiye başvurduk bir takım testlerden geçtikten sonra sağlığım ile ilgili sorunun olmadığı tamamen yeme içme oturma kilosu olduğunu söyledi diyet listesi çıkardı ve haftada 7 saat spor yapmamı söyledi.
    bende boğazımdan azcık kıstım ve yüzmeye başladım.
    şuan an itibariyle 1.70 ve 77 kiloyum.
    Fakat bacak basen bölgesinde yağ veya sarkma emin değilim bir şey var ve bunları eritemiyorum fakat eskiden pantolon bulma sıkıntısı yaşıyordum şimdi öyle bir derdim yok alıyorum pantolonu giyiyorum çıkıyorum.
    şuan yüzmeye devam ediyorum kurs var staj var üniversite hazırlık var.
    ekstra yağ yakıcı metabolizma hızlandırıcı gerçekten faydasını görebileceğim bir etkinlik varsa çare varsa önerirseniz sevinirim 16 kiloyu tam 1 yılda verdim.Fakat ben o bacak ve o malum 4 harf bazen 3 harfli olan bölgeyi eritmem lazım.Aileden tanıdıklar komşular baya zayıflamışsın naptın kendine desede benim hoşuma gitmiyor malum bölge.Sağlam net yararlı tavsiyelerinizi bekliyorum.

• ekmeği ve şekeri hayatından çıkar yeşil çaya başla ayrıca yaptığın sporlardan sonra plank hareketini düşük zamanlardan başlayıp uzun sürellere doğru çıkmaya çalış başlangıcç için 35- 40 saniye yeterlidir.
    https://www.youtube.com/watch?v=pSHjTRCQxIw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.