Şimdi Ara

kim bu gemide olmak ister

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kim bu gemide olmak ister

• me too
  • filikaya atlar kaçardımki nolcak
  • Adrenalin

Ben olurum valla
  • Gemi de fırtına gibi ps deilse ben olurum
  • buyuk bir fırtına hem gemiyi kurtarmaya calışmak hemde hayatını...
  • eğer bir gemide uzun süreli olarak bulunduysanız, o gemide olmak istemezdiniz. ama denize açıldıktan sonra yapabilecek pek birşey yok. fırtınaya girmeden önce hazırlıklarınızı yaparsınız, kamaranızı sağlamlaştırırsınız ve kısmet diyerek görevinize devam edersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kim Milyoner Olmak İster Sorusu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nanashi

eğer bir gemide uzun süreli olarak bulunduysanız, o gemide olmak istemezdiniz. ama denize açıldıktan sonra yapabilecek pek birşey yok. fırtınaya girmeden önce hazırlıklarınızı yaparsınız, kamaranızı sağlamlaştırırsınız ve kısmet diyerek görevinize devam edersiniz.

ne ile karşılacağını bilemezsin ki
  • Böyle şeylerden çok korkarım . Direk ölürüm heralde
  • bilmem kim olmak ister?
  • ordan sağ kurtulsan bile bi anı olarak anlatılamaz yaa yaşanması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _böcek

quote:

Orjinalden alıntı: nanashi

eğer bir gemide uzun süreli olarak bulunduysanız, o gemide olmak istemezdiniz. ama denize açıldıktan sonra yapabilecek pek birşey yok. fırtınaya girmeden önce hazırlıklarınızı yaparsınız, kamaranızı sağlamlaştırırsınız ve kısmet diyerek görevinize devam edersiniz.

ne ile karşılacağını bilemezsin ki

bilemezsin ki zaten. Allah'a emanetsin. sonsuz su kütlesiyle aranda sadece incecik çelik levhalar var. köprüye girerken Allah selamet versin diye boşuna denmiyor herhalde. ne zaman ne olacağını bilemiyorsun.. ama fırtınanın ne zaman gelebileceğini hiç değilse tahmin edebiliyorsun. ona görede kendini ve gemiyi hazırlayabilirsin

• Ben olayı anlamadım . İlerde fırtına mı var ? Buzula mı çarpıcak . Gemide korkuluk falanda göremedim . . Biri açıklasın ya :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.