buyuk bir fırtına hem gemiyi kurtarmaya calışmak hemde hayatını...
eğer bir gemide uzun süreli olarak bulunduysanız, o gemide olmak istemezdiniz. ama denize açıldıktan sonra yapabilecek pek birşey yok. fırtınaya girmeden önce hazırlıklarınızı yaparsınız, kamaranızı sağlamlaştırırsınız ve kısmet diyerek görevinize devam edersiniz.
eğer bir gemide uzun süreli olarak bulunduysanız, o gemide olmak istemezdiniz. ama denize açıldıktan sonra yapabilecek pek birşey yok. fırtınaya girmeden önce hazırlıklarınızı yaparsınız, kamaranızı sağlamlaştırırsınız ve kısmet diyerek görevinize devam edersiniz.
ne ile karşılacağını bilemezsin ki
Böyle şeylerden çok korkarım . Direk ölürüm heralde
bilmem kim olmak ister?
ordan sağ kurtulsan bile bi anı olarak anlatılamaz yaa yaşanması lazım
quote:
Orjinalden alıntı: _böcek
quote:
Orjinalden alıntı: nanashi
ne ile karşılacağını bilemezsin ki
bilemezsin ki zaten. Allah'a emanetsin. sonsuz su kütlesiyle aranda sadece incecik çelik levhalar var. köprüye girerken Allah selamet versin diye boşuna denmiyor herhalde. ne zaman ne olacağını bilemiyorsun.. ama fırtınanın ne zaman gelebileceğini hiç değilse tahmin edebiliyorsun. ona görede kendini ve gemiyi hazırlayabilirsin
Ben olayı anlamadım . İlerde fırtına mı var ? Buzula mı çarpıcak . Gemide korkuluk falanda göremedim . . Biri açıklasın ya :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme