Şimdi Ara

Kim daha efsane bir isim isim?Drogba mı V.Persie mi? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
4
Favori
11.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam gidecekti teklif varsa oldu mu bilmiyorum Manu'dan veya başka bir yerden ama olduysa gidecekti.

Ben Van Persie'yi şuan da da tartışmıyorum Van Persie'yi kıyaslamam için takımımın santraforu hala Drogba olmalıydı Van Persie gibi adamları tartışmak bizim hakkımız değil İbra'ya Agüero'ya Suarez'e sahip takımın taraftarlarının hakkı.

Tekrar söylüyorum büyük iş yaptılar belki seneye bu dönemler yapsalar bu kadar spesifik olmayacaktı ama özellikle şu durumda büyük iş yaptılar.

Ayrıca rakibimin böyle oyuncular alması rekabeti de arttırır aynı zamanda karakter olarak da on numara bir adam Emre Volkan gibiler yerine bin kere tercih ederim.
  • Robin Van Persie
  • Drogba efsanedir, Bu şartlada RVP daha iyi transferdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfs155

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

quote:

quote:

Herkes kendi takımının oyuncusunu savunur anlayabilirim ama Drogba şu an GS'de bile değil bu kıyaslama GS'li arkadaşların FB'nin transferlerine göre ezik kalan takımları için yapılan ego tatmin etme olayıdır. Tutup Omar Niasse ile RvP'yi de kıyaslar bunlar egolarını tatmin etmek için .

Ego tatmini için Niasse ile Persie'yi kıyaslamak mı? Herkesi Webo ile Drogba'yı kıyaslamaya çalışanlar gibi sanmayın.

Webo ile Drogba'yı kim kıyaslamış bilemem bugüne kadar da bunu diyeni duymadım . Şizofreni hastasısın sanırım . O kadar rezalet transferler yaptınız ki Omar Niasse ile anca kıyaslama yaparsınız RvP ile .

Birincisi terbiyenizi takının, ikincisi gözünüzü açın, son olarak da yarış atı gibi hissetmekten vazgeçin.

Terbiyeyi bu yaşa gelmiş insana sen mi öğreteceksin bu bir . İkincisi hayata at gözlüğüyle bakmıyorum , DH'de 5000 mesaj atıp Yarbay olan asosyal ben değilim . Her zaman her yerde konuştuğum konular bunlar ve gerçek hayatta olsun , sosyal medyada olsun konuştuğum insanların veya çevrenin veya herhangi birinin böyle bir şey dediğini ne duydum ne işittim . Yarış atı diyen jokey 4.yıldızı taktıklarında Fenerbahçe'den önde geldik diyen de ben değilim . Fenerbahçe kazansa 4.yıldızı böbürlenmem çünkü başarı devamlılık ister sonraki 2 sene daha ard arda şampiyon olursa (yani 3 sene üst üste şampiyon olursa) o zaman böbürlenirim . Bu konuyu da bu cevabımla bitiririm yoksa böyle konular uzar gider kimse başını sonunu bulamaz .

Terbiyesizce konuşacaksanız kaç yaşında olursa olsun o terbiyeye sahip olan insanlardan öğreneceksiniz, akıl yaşta değil baştadır bu bir. Tekrar terbiyenizi takınmanızı öneririm, zira bilmediğiniz konular hakkında konuşup sağa sola laf atmak hiç de yaşı kemale ermiş terbiyeli birisinin yapmayacağı şeyler bu da iki. Ben siz dediniz, şu dedi bu dedi demedim. Sadece herkesi onlar gibi sanmayın dedim, yaranız varmış gibi gocunmyın. Ben ne zaman Fenerbaçe'den önde geldik dedim bir mesajımı, ses kaydımı ya da herhangi bir kanıt gösterin bana ondan sonra bu konuları tekrar konuşalım; yine bilip bilmeden laf sallamak pek de terbiyeli yaşı kemale ermiş birisinin yapacağı şeylerden değil kusura bakmayın. Dördüncü yıldız konusu ortada bile yokken, daldan dala atlayarak demediğim şeyleri demişim gibi davranmak... Bilemiyorum, yine pek yaşı kemale ermiş terbiyeli insanın yapacağı iş değil. İstediğiniz şekilde bitirmekte özgürsünüz, fakat söylediğiniz lafların karşılığını da alırsınız.

• İkisini de kıyaslamamak lazım. İnsanları karşılaştırmak hiç hoş değil. Ben koyu fenerliyim. Açıkcası Drogba geldiğinde çok mutlu olmuştum.gs maçlarını izlemeye bile başlamıştım. Şimdi de rvp fenere geliyor. Oturup bunun zevkini çıkarmaya bakalım. Bırakın laf sokmaları sataşmaları. Rvp umarım ülkemizde başarılı olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Herkes kendi takımının oyuncusunu savunur anlayabilirim ama Drogba şu an GS'de bile değil bu kıyaslama GS'li arkadaşların FB'nin transferlerine göre ezik kalan takımları için yapılan ego tatmin etme olayıdır. Tutup Omar Niasse ile RvP'yi de kıyaslar bunlar egolarını tatmin etmek için .

Ego tatmini için Niasse ile Persie'yi kıyaslamak mı? Herkesi Webo ile Drogba'yı kıyaslamaya çalışanlar gibi sanmayın.

Webo ile Drogba'yı kim kıyaslamış bilemem bugüne kadar da bunu diyeni duymadım . Şizofreni hastasısın sanırım . O kadar rezalet transferler yaptınız ki Omar Niasse ile anca kıyaslama yaparsınız RvP ile .

Birincisi terbiyenizi takının, ikincisi gözünüzü açın, son olarak da yarış atı gibi hissetmekten vazgeçin.

Terbiyeyi bu yaşa gelmiş insana sen mi öğreteceksin bu bir . İkincisi hayata at gözlüğüyle bakmıyorum , DH'de 5000 mesaj atıp Yarbay olan asosyal ben değilim . Her zaman her yerde konuştuğum konular bunlar ve gerçek hayatta olsun , sosyal medyada olsun konuştuğum insanların veya çevrenin veya herhangi birinin böyle bir şey dediğini ne duydum ne işittim . Yarış atı diyen jokey 4.yıldızı taktıklarında Fenerbahçe'den önde geldik diyen de ben değilim . Fenerbahçe kazansa 4.yıldızı böbürlenmem çünkü başarı devamlılık ister sonraki 2 sene daha ard arda şampiyon olursa (yani 3 sene üst üste şampiyon olursa) o zaman böbürlenirim . Bu konuyu da bu cevabımla bitiririm yoksa böyle konular uzar gider kimse başını sonunu bulamaz .

Terbiyesizce konuşacaksanız kaç yaşında olursa olsun o terbiyeye sahip olan insanlardan öğreneceksiniz, akıl yaşta değil baştadır bu bir. Tekrar terbiyenizi takınmanızı öneririm, zira bilmediğiniz konular hakkında konuşup sağa sola laf atmak hiç de yaşı kemale ermiş terbiyeli birisinin yapmayacağı şeyler bu da iki. Ben siz dediniz, şu dedi bu dedi demedim. Sadece herkesi onlar gibi sanmayın dedim, yaranız varmış gibi gocunmyın. Ben ne zaman Fenerbaçe'den önde geldik dedim bir mesajımı, ses kaydımı ya da herhangi bir kanıt gösterin bana ondan sonra bu konuları tekrar konuşalım; yine bilip bilmeden laf sallamak pek de terbiyeli yaşı kemale ermiş birisinin yapacağı şeylerden değil kusura bakmayın. Dördüncü yıldız konusu ortada bile yokken, daldan dala atlayarak demediğim şeyleri demişim gibi davranmak... Bilemiyorum, yine pek yaşı kemale ermiş terbiyeli insanın yapacağı iş değil. İstediğiniz şekilde bitirmekte özgürsünüz, fakat söylediğiniz lafların karşılığını da alırsınız.

O zaman bende söylediğin şeyin cevabını vereyim daha öğrenci adamsın dünkü çocuklarsınız . Hayatta çok şey göreceksiniz . En baştaki tutumunla zaten öğrenci yaşta bir insan olduğun belli . ''Yine bilip bilmeden laf sallamak'' demişsin bir yerde sende Webo ile Drogba kıyaslamasının yapıldığını söyleyerek yine ''bilip bilmeden laf sallamak'' dediğin şeyi yapmışsın . İğneyi kendine çuvaldızı başkasına . Buranın da GS bölümü olduğunu görmemiştim bu konuda da özür diliyorum hepinizden .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman bende söylediğin şeyin cevabını vereyim daha öğrenci adamsın dünkü çocuklarsınız . Hayatta çok şey göreceksiniz . En baştaki tutumunla zaten öğrenci yaşta bir insan olduğun belli . ''Yine bilip bilmeden laf sallamak'' demişsin bir yerde sende Webo ile Drogba kıyaslamasının yapıldığını söyleyerek yine ''bilip bilmeden laf sallamak'' dediğin şeyi yapmışsın . İğneyi kendine çuvaldızı başkasına . Buranın da GS bölümü olduğunu görmemiştim bu konuda da özür diliyorum hepinizden .

Ben belgelerle konuşurum.

https://eksisozluk.com/drogba-vs-webo--3695789?p=1
    http://www.ligtv.com.tr/haber/webo-mu-drogba-mi
    http://forum.donanimhaber.com/m_88849326/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_81974229/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_73706915/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_71804975/tm.htm

• van persie seyrederken ben

• Öncelikle efsanenin kriterlerini belirleyin sonra kimin olduğuna bakarız?

• Tartışmasız Drogba

• quote:

Orijinalden alıntı: U and I

Van persie nereye geliyo fenere gelse bile yillik en az 7m alcagi icin yanlis transfer olcak

aynen nereye geliyo yaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

van persie seyrederken ben

sen umut bulutu izle rvp aşar seni şekerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

ben drogba nın real madrid e topukla attığı şampiyonlar ligi çeyrek final ikinci maçındaki 3. golden sonraki golcüleri hep gülerek seyrettim ama

van persie ile kıyaslanınca bir bakayım dedim şu van persi abimize

gelirken çok kıyamet koptu

adam şaka makinesi çıktı

• quote:

quote:

quote:

ben drogba nın real madrid e topukla attığı şampiyonlar ligi çeyrek final ikinci maçındaki 3. golden sonraki golcüleri hep gülerek seyrettim ama

adam şaka makinesi çıktı

sezon sonu görüşürüz şekerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

Jon snow

Khal drago :(
  • Rvp belli ki sakat yoksa yolu bu yaşta TR'ye düşmezdi...

Gelmeden ligde 30 gol atar diyordum ama şaşırttı.

Geldiğinde 35 yaşında olan Drogba'nın GS kariyeri 48 maç(90dk) 20 gol 13 asist

32 yaşındaki Rvp 16 maç (90 dk) 12 gol 1 asist (4 gol ZTK)
  • Gayet net açıklayabiliriz bunu. Cevabı basit.Drogba 32 yaşındayken CL'yi alıyordu , hani bazıları demiş ya RVP'yi getirmek daha zor diye Drogba'yı 32 yaşında kimse getiremezdi.Bir yanda 32 yaşında takımına CL aldıran Adam , diğer yanda 32 yaşında Fernandao'nun yedeği olan bir adam.Dediğim gibi gayet basit cevabı.

• Efsane isim soruluyorsa Drogba derim. Cidden müthiş başarılı bir kariyeri ve kariyeri dışında ülkesine çok yardım etmiş biri. Ama futbol açısından RVP'nin eksiği yok fazlası bile olabilir. RVP'yi buraya getirmek daha zordu ve Drogba takımıma geleceğine RVP gelsin isterdim açıkçası. Ben hala Fener'in o fiyata RVP'yi getirmesine ve hala bu tarz futbol oynayıp RVP'yi kullanamamasına şaşırıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

adam şaka makinesi çıktı

sezon sonu görüşürüz şekerim

sezon sonu neyi görüşücez adamı daha son maçta izledim yine toplara ıska geçiyor adam bitik durumda fizik kondisyon olarak

ilk fener maçındada ıska geçmişti avrupa kupası macında

• Cidden bu kiyasi yapan varmis yani ne diyimki.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.