Şimdi Ara

Kim daha iyi smaç vuruyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce NBA'da en iyi smaç vuran adam kim?Benim tek adresim Vince Carter.Adam bu işi aşmış.Josh Smith'te iyi vuruyor ama Carter'ı tek geçerim.

• Aslında bir çok isim söylenilebilir çok geniş kapsamlı bi konu ama bence Iguodala..
  • o panyanın arkasından bastığı hayati tehlikede ki smaç hala aklımda
  • şimdilik carter,josh smith,aA.I, t-mac,kobe falan ama bu seneki smaç şampiyonasından sonra çoğunun fikri değişicek. çünkü james white bu sene bence smaç şampiyonu olur
  • iş sadece smaç yarışmasından ibaret olarak görülmesin.orada serbestsin,istediğini yapabilirsin.bide maç içinde var ki ben mesela,açıkçası lebron'un öyle harika bi smacını görmedim.(Ben görmedim.Görenler olabilr ) ama Carter'ın en az 2 kez alonZO'nun üstünden bastığını biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atelyekumpas04 -- 3 Temmuz 2006; 11:49:27 >
  • ben iguodalanın maç içerisinde panyaya adeta kafa atarak bastığı smacın üzerine tanımıyorum..
  • en iyi smaçör demeye çalıştın galiba (eskiler bilir)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    15 yıl önce açıldı
    Vuruş Hissi En İyi Olan Oyun
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle Vince Carter
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

en iyi smaçör demeye çalıştın galiba (eskiler bilir)

eskisin diye niye hava atiyorsun ki

• VİNCE CARTER
  • quote:

Orjinalden alıntı: SezaiAgbi

quote:

eskisin diye niye hava atiyorsun ki

amacım o değildi ama....neyssssssse

• biliom be amcaoglu .canim sikiliyo ondan
  • quote:

Orjinalden alıntı: SezaiAgbi

biliom be amcaoglu .canim sikiliyo ondan

ha öyle de..

bu arada konu dağılacak ama ara sıra türkçe karakterleri de kullan
  • demesi kolay almanyadayim su an gel sen kullan turkce karakterleri
  • bence de smaç olayını maç içersinde değerlendirmek lazım,çok zaman once hangi maç hatırlamıyorum TMAC panya ile paslasıp çakmıştı smacı ,o etkilemişti beni,
    onun dışında bilmem kimin tepsinden bastı,o havada nasıl döndü,gördunuz mu faul çizgisinin gerisinden çift el bastılar sıradan gelmekte
    tabi ki iguodala'nın hareketi guzeldi,ama ufaklık boyunun kısalıgını iyi kullandı,aslında hadise smaç yarışmasıydı ama jüri fena halde zıplama ile durumu karıştırdı,iyi zıplıyor diye 123465 kez denemesini izledik ve adamı birinci yaptılar ancak ertesi gun herkes iguodalayı konusuyordu

vaybe iguodalanın kaybetmesine amma içerlemişim
  • quote:

• yanlış resimleri eklemişin diyebilirmiyim?? nate in spudd ın üzerindeyken iguodalanında panya arkasında top tuttuktan sonra kafayı kaçırırken olan fotoyu koysan daha iyi olurdu..
  • zaten onları koydum.
    dikkat edersen.
    bunlar gif resimler biraz bekle hareket ediyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: Sosis

yanlış resimleri eklemişin diyebilirmiyim?? nate in spudd ın üzerindeyken iguodalanında panya arkasında top tuttuktan sonra kafayı kaçırırken olan fotoyu koysan daha iyi olurdu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 4 Temmuz 2006; 13:27:59 >

• etmiyor niye etmiyor ulan??
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.