Valla doğru gibi dilimi yuttum nasıl olabilir ya böle bişey
"priapos" islemcinin oc potansiyeli yuksek fakat ustte dedigim gibi kt400 anakartlarda uzun sure kullanirsan pci kartalarinda ve harddisklerinde cok buyuk sorunlar ortaya cikabilir. Ustte dedigimi uygulayip cevabi kendin gorebilirsin.
3dmark linki görmeden inanmam,
priapos
Resim iyi hoş, ama Fuzzy Logic'te bir de "MSI info" düğmesine basıp öyle screenshot alır mısın? Kart KT400 mü emin olalım. Evet kimseyi inandırmak zorunda değilsin ama neden buraya topic açtın öyleyse?
İnandırıcı olmak istersen sana tavsiyem 200X12.5 da 3D mark linki koyman. Ama burda gelip de 1.65v da 2500 "full stabil" yapmış gibi resim vermeni inandırıcı bulmak zor.
Ayrıca MSI fuzzy logic yerine cpu-z programı ile resim alıp koysan daha iyi olurdu.. Zira fuzzy logicten bu ayarlara getirip sistemi apply demeden de resim alınabilir... Yani oc işlemi yapılıp sanal olarak kalabilir...
mk1656 dediğini yaptım ve sorun yok..ama yine 185e indirdim..hava inanılmaz sıcak burada. ayrıca "java" fuzzy logicte dediğinin yapılması imkansız.bana inanmıyorsan güvenebileceğin başka birine sor.. senin için cpu-z,msi info programlarınındanda sshotlar koydum..başka programlardan istekleriniz var mı?? [evlol] http://www.geocities.com/a_tanyeri/ burdan fotolara bakabilirsiniz
Dostum sen o işlemciyi kap hemen bi NF2 chipsetli anakarta tak ben merak ettim 2000+ nerelere kadar cikabiliyor. Eger degerler dogruysa ki dogru görünüyor cok şaşırtıcı bir sonuç ve gerçekten cok şanslı bir 2000+ a sahipsin. Bu işlemciyi denemek isterdim....
:) kesinlike photoshopda editlenmemistir
ohaa bu da neyyaa[bgdnc2]
EEE bu durumda herkesin dedigi gibi 3dmarktan başka bir secenek kalmadi sanirim.. Wcpuid ile boyle boyle bir fake yapilabilirmi?
Eheh ayrıca cpu-z de niye işlemci AMD Athlon 2800+ olarak görünüyor anlamadım doğrusu...
2000+ değil miydi...
Topiğim başlığı 2000+ değil miydi be ya...Senin resimlerde hep 2800+ görünüyor CPU ve 2800+ ile bu voltajda değer normal olabilir... Nede olsa high end bir ürün...
beyler 2000+ overclock oluyooo gibi ben 155 x 12,5 voltajda hiç bi değşiklik yok. hem de çoook stabil sisa soft'un bütün testleri yaptım ve 3D Mark 2001'de sorunsuz. üstünde gelen orjinal fan var ve sıcaklık max 38 derece. daha ne olsun bakalım peder beyle bi heatsink üstünde çalışıoz onu yaparsak dahası geliyor olacak...
Adam yapmış işte boş konuşuyosunuz helal olsun dıceğinize belki stabil değildir niye yalancı konumuna düşürüyorsunuz bende 400/350 ile stabil çalıştıaıma bazı moloz lar inanmamıştı.O molozlar şu an buraya yazı yazmadı hayrettttttttt.
sımdıııı...java haklı gibi...cpu z de 133 mhz lik islemci 200 mhz calısırsa model ismi olarak sadece "athlonxp" diye gorukur.bu amca(xp2000+)niye xp2800+ gorukuyor?.bunun cevabını bi kisi versin,bende inanacam arkadasa.... ayrıca leop neden insanlara durup dururken "moloz"diyosun? bence hakaret cok yanlıs bi davranıs.tartıs ama hakaret etme!!!
Dostum moloz hakaret değilki organik bir madde tam 1 sene oldu burda olalı neler gördüm ya.
haa özür dilerim ben kereste ile karıştırdım moloz değil.