Şimdi Ara

Kim Demiş 2000xpler iyi o/c olmaz diye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by leop</i>
    <br />Dostum moloz hakaret değilki organik bir madde tam 1 sene oldu burda olalı neler gördüm ya.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

arkadasım bir cisme "moloz" dersen organik madde olabilir ama kisilere "moloz"dersen bu ne anlama gelir sende,burdaki herkesde biliyor...ozur dileyecegine demogoji yapıyorsun...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by moravec</i>
    <br />beyler 2000+ overclock oluyooo gibi
    ben 155 x 12,5 voltajda hiç bi değşiklik yok. hem de çoook stabil
    Gerçekten de overclock yapmışsın hani(!)Sen yapmışsın 1938 Mhz arkadaş demiş 1.65v da 2500Mhz?! 1.65v ver bakalım 2300'ü geçebiliyor musun?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by java</i>
    <br />Eheh ayrıca cpu-z de niye işlemci AMD Athlon 2800+ olarak görünüyor anlamadım doğrusu...
    2000+ değil miydi...

hiç dikkat etmemiştik doğrusu, bravo java senden de bişey kaçmıyor valla [frndsp]

hadi arkadaşım cevap bekliyoruz senden.
  • İlk sayfa için konuşacağım şimdi;

leop lütfen insnalara hakaret etme...[dont]

Bu sebeple topic karışmasın...

Burası konu dışı değil daha önce de belirttiğim gibi...

Burada herkes konuşur, tartışır, doğru yanlış <b>ADAM</b> gibi halledilir konu...

Birbirine sataşmalar ve hakaretler buraya uymuyor...

Lütfen tekrarlamayalım...

Daha önce de belirttiğim gibi <b>burası konu dışı değil ki kavgalar olsun</b>...[dont]
  • pardon hocam..:)
    priapos adlı arkadaşa insanlar neler diyo onlarada bi bak artı olarak kereste aşalayıcı bi laf değil bence ama seni kızdırdıysa pardon..
    priapos şuraya bi 3dmark koyda noktayı koy.
    Artııı ben bu topicteki kimseye kereste demedim oda ayrı bir konu hatta kimseye demedim üstüne alınması gereken insanlar var ama bu forumda herkez de bilior onları...
  • priapos tan link bekleyenler herzaman ki gibi avucu nu yalar.Bunlardan cok turedi forumlarda.Java bunlara cevap verip bunları yüceltmeye degmez.Topic e yazı yazmayın artık.Bunlar bizi kek sanıyor.Burayı oyalamayın zavallı insanlar.Adam gibi topic koyun konusalim.3d mark linki vermeyen defolsun gitsin.Her defasında acaba dogrumu diye topic okumaktan gına geldi.Yeter ya.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by nucro</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by moravec</i>
    <br />beyler 2000+ overclock oluyooo gibi
    ben 155 x 12,5 voltajda hiç bi değşiklik yok. hem de çoook stabil
    Gerçekten de overclock yapmışsın hani(!)Sen yapmışsın 1938 Mhz arkadaş demiş 1.65v da 2500Mhz?! 1.65v ver bakalım 2300'ü geçebiliyor musun?
    bu kadar olcak demedim ki ben!!! sadece ilk denemem bu ve bu fanla da dasını yapmıcam! yarın fan alıyorum!!! yarın bakıcaz icabına ok!!! anlamadan dinlemeden konuşmayın lütfen.....!!!!

• moravec.arkadasın yazdıklarında gaza gelip hic ugrasma bence.2000 ler oc ozurlu...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>bu kadar olcak demedim ki ben!!! sadece ilk denemem bu ve bu fanla da dasını yapmıcam! yarın fan alıyorum!!! yarın bakıcaz icabına ok!!! anlamadan dinlemeden konuşmayın lütfen.....!!!!<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Daha iyisini yapacaksan yap. Ama 1938 yapıp da sonra "beyler 2000+ overclock oluyooo gibi" deme o zaman. Yap bakalım kaç yapıyorsun
  • ilker saol. zaten gaza gelme gibi bi huyum yoktur. sadece her zaman ki gibi işlemcimi sonuna kadar kullanacam. sana gelince de nucro millet ortalıkta 142 x 12,5 da windows kilitliyor derken bu hız çok ii demek istedim ama.... lafı başka yerin anladın veya hiç anlayamadın.
    ama bekleyin............
  • Ortalıkta 142X12,5'la windows kitliyorlar yazmışsın ama mesaj attığın konuda 2500 yapılmış ve biz de bundan bahsediyoruz. Yani yanlış anlaşılırken hatanın kimde olduğunu düşünmeden konuşma bence. Bir de "lafı başka yerinden anladın" gibi kelimeler kullanma, seviyeni belli edersin.
    Yalnız gerçekten de gaza gelmiş bir görüntü çiziyorsun (bilmiyorum bunu da mı yanlış anladım (!)
    <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>sadece ilk denemem bu ve bu fanla da dasını yapmıcam! yarın fan alıyorum!!! yarın bakıcaz icabına ok!!! <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Fan alamadın mı hala? Sonuçlarını merakla bekliyorum da.
  • Kim Demiş 2000xpler iyi o/c olmaz diye

Kim Demiş 2000xpler iyi o/c olmaz diye

Kim Demiş 2000xpler iyi o/c olmaz diye

177 X 12.5, <u>1.575 volt</u>, <u>AMD orjinal fan</u>
    Bundan sonrası için voltaj arttırmam gerekiyor. Ama voltaj arttırınca doğal olarak cpu ısınıyor ve 3D mark'ta kilitliyor. 3. gün bu gün ve hala full stabil. 3d mark puanının düşük olması ekran kartından kaynaklanıyor. Birde 3d mark işlemciyi 2,17ghz olarak görmüş onu anlamadım ama hesaplayınca 2212,5 mhz olduğu gözüküyor (177x12,5=2212,5) :))
    Tamam mı nucro. Daha fazla istersen bi fan yolla :))
    Hadi kendinize ii bakın!

• Bak sende sadece resim koymuşsun. Hani nerde LİNK?
  • Babudil arkadaş resim koymuş işte, yeterli bence ve gerçekten de 2212Mhz !! yapmış gözüküyor.
    moravec, gerçekten manyak oc (!) Yeni fan almaya baya niyetliydin :
    <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>ilk denemem bu ve bu fanla da dasını yapmıcam! yarın fan alıyorum!!! yarın bakıcaz icabına ok!!! <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Ama iyi fan bulamadın galiba. Neyse iyi bir fanla priapos'u aratmadan sen de 2500Mhz yaparsın artık[:P]
  • İyi bi fan sölesenize!! Alacaktım ama vaktım olmadı. Dershane başladı inekliyoruz bakalım. Pc sattım yine bugün alırım ama bu sefer. :)))))))
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.