Şimdi Ara

Kim Demiş 2000xpler iyi o/c olmaz diye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200*12.5(2500MHz)fsblere çıktım ve sistemde en ufak bir kitlenme olmadı.full stabil :))
    v.1.650
    yük altındayken maksimum 55 derece

• Guzelmis iste hayırlı olsun
  • Tebrikler başarılı bir overclock denemesi olmuş.Hemde 1.65 volt ile.İşlemcinin tam kodunu verirmisin?
  • e yuh, artık 1700+ yerine 2000+ almaz lazım, kod ne bu arada (gelenek oldu artık).
    hayırlı olsun...
  • çok iyi derece nerden aldın ve kodu.
  • AXDA2000DUT3C
    AIUMB
    ASLINDA 1 AY ONCESINE KADAR PEK BILGIM YOKTU BU 0/C KONULARINDA FORUMLARDAN OGRENDIM.ANKARADAN ALDIM CPUYU
  • yalnız üstünde volcano11 ve as3 var.
  • kardeş tam nerden aldın ankaradan hangi firma :))
  • Beyler bir 3dmark linki istesek ayıp olurmu arkadaştan :)
  • ohe diyesim geldi hemde dut3c 1.6 voltla çalışan bi işlemciye 0.5 volt fazla verim 800 mhz arttırmışsın inanılır gibi diğil valla tam kod filan aldığın yer gibi bilgileri bize ulaştırda bizde faydalanalım dimi :)
  • veri bilişim diye bir yerdi..çetin emeç bulvarı 2.cadde.
    internet adreside var.
    http://www.veribilisim.com.tr
  • priapos ram lerin nedir üzerinde oynama yaptınmı???
    ayrıca boardun markası :p
  • ya hocam 2500 mhzde sana zahmet bi 3dmark01 alsan nası olur bizimde meakımız giderilir
  • bu yazı yı okumakla hemen gaza geldim bi deneme de ben yaptım ama yemedi
    ühühühühühühü
    yine de 1833 mhz e çıktım vcore 1.65 sıcaklık sabit
    gülmeyin daha yeniyim
  • Ramler 2*256MB kingston normalde 400ddr..anakart msi 6712

3dmark yüklü değil internetten yüklemem gerekiyor.çok sürer bu ya
  • hmm ok eski dergi cdlerinin bazılarında olabilir varsa bi bakın ben öle yapmıştım
  • VALLA EVDEKİ TÜM DERGİ CDLERİNE BAKTIM BULAMADIM..İNTERNETTEN YÜKLÜYORUM %50LERDE
  • İlk başta 6712 ile 200 mhz fsb gercekten cok başarılı, bildigin gibi onda agp/pci fsb den bağımsız ayarlanamıyor. 1.65 volt ile 2500 mhz da cok iyi bir skor. 3dmark olmasada, Sıcaklık ve voltajı gormek için 6712 ile tahminim PC Alert kullaniyorsundur. PC Alert ve Wcpuid screenshot gormek cok guzel olurdu.
  • "priapos"
    Basarili bir oc yapmissin. Sistemin suan sana stabil gibi gozuksede stabil olmadigindan emin olabilirsin. KT400 anakartlarda agp/pci hızlari sabitlenmedigi icin ve 1/5 boleni ile calistigi icin, 200fsb de pci kartlarin ve harddiskin normal hızlarin cok cok ustune calisacagindan, kartlarin zarar gorme ihtimaller cok yuksek, ayrica hdd deki dosyalarina bozulmalar ve corrupt hatali meydana gelmeye baslar, nforce2 bir anakartta 200 fsb de bu sorunlarin hicbiri olmaz, cunku pci ve agp hizlari sabitlenebiliyor. 200 fsb de PCI hızı 40mhz olarak calisir. Normal calisma hizi 33 mhz'dir.
    Hemen bir ornek vereyim, makina 200fsb'de iken, 400 500 mb lik bir program veya oyun bul ve bunu winzip ile sıkıstır. Hemen ardindan baska bir dizine acmaya calis bakalim, sorunsuz acabiliyormusun. Ayni islemi 166fsbde gerceklestir ve sonucu gor.
    Ondan sonra sonuclari buraya yaz.
    Benim Tavsiyem 170fsb uzerine cikma.
  • Evet bekliyoruz :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.