Şimdi Ara

KİM DEMİŞ MAGE BOS KESEMEZ DİYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • halen mage boos kesmez dıyosun :) tk ve talos ıstedıgın seyı goster bana keseyım kardes:) bu arada magesıne guvenen arkadas varsa berabusda 1vs1 yaparız:) ıvı 65 - olcak ama :)
  • kardes so vursuyla talosun vurusu bır degıl sq 4 vurusu talosun 1 vurusu olarak say:) tabı mageler ıcın masıve sart yoksa bıraz sıkar kesmek 3 4 healar alsa yanına belkı ama kesılmez dıye bır sey yok
  • Yaw dondi sana çooook güldüm halaa da gülüyom.Masivesiz SQ kesen mage, Saygıdeğer mage kasmış emek sahipleri, sakına sakın sq ya dalmayın tek.Bana deyin ki chill atıp swiftle kaça kaça kestim.Evet kesersiniz.Ancak sakına sakın arkanızda healer var diye SQ keserim deyip girmeyin yaratığın altına.Buff ac olmadan sadece wsiftle chill , 54 ve 57 skilleri ile kesersiniz eğer fire blastta warsa, chill yerine onu da kullanarak kesebilirsiniz ama, eslantı 1 tur attırmanız lazım..:).

Sq +62 1300 defanslı wariora 4-5 saniyede 5 k vuruyor hesab edin, o kadar seri atağı olan yaratık yok.Sadece dread mareyi bilmiyorum, diğer eslant bosslarından daha hızlıdır, alayından da, senden bile çoook atar SQ..:)) tööbe töööbeeee
  • evet arkadas doğru soyluyo kıral filan olması lasım magenin boss kesmesi icin . yoksa mage boss filan kesemes yani keserde 3 yada bilmedein 4 cesit boss keser ezik bosları ..
    Kim dediki sana mage boss kesemez diye? Lady_Martha nın konularına bak adam mageların kralı!!! Ayrıca çok iyi olmuş...Niye hiLe yapıosan artık...
  • CANLEECANLY DIYOSUN BUFSUZ CHIL ATARAK KESERSIN ISDE SEN KES O SEKILDE NE ISTIYOSAN YAPCAM KARDES SQ BUF +AC OLMADAN KRALI GELSE KESMEZZZZZZZZ BENIM MAGENIN 1500 +300 AC ILE 3500 HP 600 AC OLDUGU HALDE BANA 1400 CAKIYO VE ARKADANA EN AZ 2 YADA3 1920 OLCAK OLMASA 10SN DAYANIRSIN ONDAN SONRA NEED REZZER DIYO BASLARIN BAGIRMAYA:)
  • YAA ZATEN KESER DÜN DE BİZ ATİLLA KESTİK BEN HEALLEDİM LWL 58 MAGE ARKADASIM KESTİ PP DROBU DA SATTIK PARASINI CATI CATIR YİYORUZ
  • IVI 62 HER TURLU CHARLA 1VS1 YAPLIR BERABUSDAKI ARKADASLARA DUYRULUR:)
  • ss koy
  • BEN MI SS KOYUYUM ?
  • lvl 53 magem var bende antares hyde ve kekuri kestim
  • WALLA HARPYLERİN ORDA İLK DEFA DUYUYOM
  • arkadaslar bana cevap verirseniz sevinirim atilla ne ???? ve neye benziyorrrr???

server:xiangion
    nick:lordhuse
    lvl:46 %20
    ırk:karus

• quote:

Orjinalden alıntı: huseyin_1994

arkadaslar bana cevap verirseniz sevinirim atilla ne ???? ve neye benziyorrrr???

server:xiangion
    nick:lordhuse
    lvl:46 %20
    ırk:karus

• quote:

Orjinalden alıntı: canleecanly

Dondi en çok sana güldüm la, dur daha güleyim...hehehehuuuuu zuhahahahahahaa

snake quen kesen mage. arkasında healer ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba

La o mage 70 lvl pet olsa undying kullansa, yine de kesemez sq yi eğer masive atılmamışsa.Çünkü sq pelerin canavarından bile çok vurur ve bir tek, sonrasında üç attack vuruyor seri , yani çook seri.SQ = 3 attila filandır heralde attack bakımından, yanlışsam düzeltiniz..

Attack hızı en yüksek yaratık SQ di eslant bosslarında o zamanki knightta.Şimdi sadece dread mareyi bilmiyorum.Talos mesela 2 kez vurur, SQ 4 kez aynı zaman diliminde...

abi cidden ya sq kesen mage mesajı gördükçe hala gülmek gleiyo içimden

• attila el morad da lamia ların orda takılıyo

yani en cok gordugum boss attila ve her gordugumde

lamiaların orda
  • disband yakışmaz bize
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur9203

attila el morad da lamia ların orda takılıyo

yani en cok gordugum boss attila ve her gordugumde

lamiaların orda

deru slotunun karşısındaki lamiaların orda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.