Şimdi Ara

KİM DEMİŞ MAGE BOS KESEMEZ DİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KARDEŞLER BEN LWL 54 LÜK MGAE CHİPERDE ATİLLA KESTİM İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN ATİLLA KESTİM AMA +++ VE AC VARDI HEALLERDE VARDI. HEALCİ ARKIMA ÇOK TEŞEKKÜRLER HARPYLERİN ORDA ATİLLA ÇIKTI AMA PRTYDEYDİM HEMEN KUTU DİSBANDLADIM FAKAT GİANT MORNİNG ÇIKTI YANİ O KADAR MANA BOŞA GİTTİ ÇOK ÜZÜLDÜM GM İNSAN Bİ ELEMANTAL PENDANT KOYAR

• ss pls
  • tmm da kim demiş mage kesemez die isim ver alla alla
  • harplerin orda atilla çıkıyomu ? yada ben bilmiyom? reset atılınca herkes zombide bekliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytoo_14

harplerin orda atilla çıkıyomu ? yada ben bilmiyom? reset atılınca herkes zombide bekliyo
    ss at da inanalım arkadaşımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytoo_14

harplerin orda atilla çıkıyomu ? yada ben bilmiyom? reset atılınca herkes zombide bekliyo
    Sonuç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Sonuç ?

Alıntıları Göster
    iikide cıkmamıs disband yapmıssın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millette para var aga ss’li
    9 ay önce açıldı
    Bu Kadar Troll Yeter
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sonuç ?

Alıntıları Göster
    ARKADAŞIM İSTER İNAN İSTER İNANMA O SANA KALMIŞ YALAN SÖLİCEK DEİLİM İLK DEFA BOS KESTİĞİMDEN SS YAPAMADIM KSRA BAKMA
  • quote:

Sonuç ?

Alıntıları Göster
    geçen harpynin orda ben knıyt oynarkene troll aga king abi çıktı kestim içinden dimonodi ringi çikti agalar
  • 1 hapry lerin orda atilla nasıl cıkabilir?
    2 tek basına atilla kesemessin kesin ks vardır
    3 atilla kesemessin ama snaqe queen kesem arkadasım var masivesiz arkasında healerle nick vereyim Herkul_X beramusta oynuordu okul zamanlarında gecekten mageyi ii kullanan biriydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dondi

1 hapry lerin orda atilla nasıl cıkabilir?
    3 atilla kesemessin ama snaqe queen kesem arkadasım var masivesiz arkasında healerle nick vereyim Herkul_X beramusta oynuordu okul zamanlarında gecekten mageyi ii kullanan biriydi
    quote:

Orjinalden alıntı: Dondi

1.harpy lerin orda daha önce 2 kere atilla kestim...
    ve bi mage tek basına atilla kesemez demissin ama altta tek basına snake queen keseni war diyosun...eğer tek basınadan kastın healersız ise adam yanımda buffer/healer war demiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: EdiBüdü

quote:

Orjinalden alıntı: Dondi

1.harpy lerin orda daha önce 2 kere atilla kestim...
    ve bi mage tek basına atilla kesemez demissin ama altta tek basına snake queen keseni war diyosun...eğer tek basınadan kastın healersız ise adam yanımda buffer/healer war demiş...

Alıntıları Göster
    ben 62 lwl assasım harpi quine daldım bugün tek 960 healla canı az kalmıştı ama bi yerden sonra inmedi iki kere üst üste vurdu yattım taş ta yok yanımda ne yapacam bilimiyom baya ex gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: teorikbilgikurar

ben 62 lwl assasım harpi quine daldım bugün tek 960 healla canı az kalmıştı ama bi yerden sonra inmedi iki kere üst üste vurdu yattım taş ta yok yanımda ne yapacam bilimiyom baya ex gitti

Alıntıları Göster
    iyi güzel bende lwl 46 mage cyper da hyde kestim zombilerin bosu içinden bi para kesti tam 45 dk da kestim bosu buzcuydum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadesxx

iyi güzel bende lwl 46 mage cyper da hyde kestim zombilerin bosu içinden bi para kesti tam 45 dk da kestim bosu buzcuydum ama

Alıntıları Göster
    Olm Siz Clan Mı gormediniz En Baba Clanlar 555,Atlantic,War4Blood,Trageyd dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBouT

Olm Siz Clan Mı gormediniz En Baba Clanlar 555,Atlantic,War4Blood,Trageyd dir

Alıntıları Göster
    ben magemle saatlerce dm döndüğümü biliom be kaça kaça 1 saate çıkmayan ıtem kalmadı.
    ama ıCe mage şart buff a fiLanda gerek yok zateN.

• arkadaslar ben bu oyunda yeni sayılırım banada bi arkadas ogretti atilla ne???

server:xiangion
    nick:lordhuse
    level:46 %20
    ırk:karus
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin_1994

arkadaslar ben bu oyunda yeni sayılırım banada bi arkadas ogretti atilla ne???

beyler bende de 62 ıvı mage var tanıyan tanır berabusda artvinli16 ve onunla talos tk harıc butun bosları kese bılırım tabı 1920heal+1500 buf 300 ac sart:)
    2k hp var tekken anca dervıs funder anter... hybe falan kes bılıyorum :)bu arada czde ıce atan magelerden nefret edıyom mılleten swıt ıstemedken bıkdım
    :))

• ya iyide healer varmıs buff da almıssın saten kesemessen sende sorun var demektir.. ama sunu diyim ben yinede mage boss kesemes ancak lvl 60 olcak sın dusuk bosları kesersin hyde kekuri kaka yada benzeri ezik bossları .. troll king de bi bos kes bakalım
    quote:

Orjinalden alıntı: ::oxygen:::

KARDEŞLER BEN LWL 54 LÜK MGAE CHİPERDE ATİLLA KESTİM İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN ATİLLA KESTİM AMA +++ VE AC VARDI HEALLERDE VARDI. HEALCİ ARKIMA ÇOK TEŞEKKÜRLER HARPYLERİN ORDA ATİLLA ÇIKTI AMA PRTYDEYDİM HEMEN KUTU DİSBANDLADIM FAKAT GİANT MORNİNG ÇIKTI YANİ O KADAR MANA BOŞA GİTTİ ÇOK ÜZÜLDÜM GM İNSAN Bİ ELEMANTAL PENDANT KOYAR

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyin_1994

arkadaslar ben bu oyunda yeni sayılırım banada bi arkadas ogretti atilla ne???

Dondi en çok sana güldüm la, dur daha güleyim...hehehehuuuuu zuhahahahahahaa

snake quen kesen mage. arkasında healer ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba

La o mage 70 lvl pet olsa undying kullansa, yine de kesemez sq yi eğer masive atılmamışsa.Çünkü sq pelerin canavarından bile çok vurur ve bir tek, sonrasında üç attack vuruyor seri , yani çook seri.SQ = 3 attila filandır heralde attack bakımından, yanlışsam düzeltiniz..

Attack hızı en yüksek yaratık SQ di eslant bosslarında o zamanki knightta.Şimdi sadece dread mareyi bilmiyorum.Talos mesela 2 kez vurur, SQ 4 kez aynı zaman diliminde...

• quote:

Orjinalden alıntı: ::oxygen:::

KARDEŞLER BEN LWL 54 LÜK MGAE CHİPERDE ATİLLA KESTİM İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN ATİLLA KESTİM AMA +++ VE AC VARDI HEALLERDE VARDI. HEALCİ ARKIMA ÇOK TEŞEKKÜRLER HARPYLERİN ORDA ATİLLA ÇIKTI AMA PRTYDEYDİM HEMEN KUTU DİSBANDLADIM FAKAT GİANT MORNİNG ÇIKTI YANİ O KADAR MANA BOŞA GİTTİ ÇOK ÜZÜLDÜM GM İNSAN Bİ ELEMANTAL PENDANT KOYAR

Kim dediki sana mage boss kesemez diye? Lady_Martha nın konularına bak adam mageların kralı!!! Ayrıca çok iyi olmuş...Niye hiLe yapıosan artık...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.