Şimdi Ara

Kim hangi serverda oynuyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nightmare deyim 26 lvl myctic pinuk spider bulamadığım için human viazrd olamıom
  • hangisi daha iyi?
  • eheheh bende bulamıyom pinruku
  • neyin hangisi daha iyi server diyosanwww.l2extreme.com en iyi server dır.http://forum.donanimhaber.com/m_3047014/mpage_12/key_/tm.htm burdan açıklamamı oku nası oynıcanı anlarsın gayet güzel bi şekilde açıklamaya çalıştım
    quote:

Orjinalden alıntı: FreDOM

hangisi daha iyi?

• trkral oyun da nickin ne senin kastiende benim nic daggerton gir bi ara da beraber oynariz bide lvl kac sin sen
  • ben level 20 yim nick im tRkRAL şimdi de level 20 görevini yapıyom.
  • arkadaşlar ben siteden csinstalleri indiritom %75 te bugün biter ama bu knight gibi değil herhalde herkes başka sitedenmi üye oluyo? ben k.e. den sıkıldım bu nedir ya oyuna giremezsin girsende düşersin adam gibi bi oyun arıyom baktım bunu çok övmüşler forumları hep okudum ama oyuna başlamadığım için bişey anlamadım başlayınca anlarızhttp://www.l2extreme.com/ buraya üye oldum
  • oraya üye ol sonra game cp den oyun accountu al daha sonra sitenin anasayfasındaki patch leri indir ve kur patch leri biyere yapıştırman gerekmiyo ve oyunu oynayabilirsin
  • eheheh ben o işi çözdüm extreme deysen hiç görevle falan uğraşma hardin academiye git quest itemleri al wizard ol
    quote:

Orjinalden alıntı: Daywalke®

nightmare deyim 26 lvl myctic pinuk spider bulamadığım için human viazrd olamıom

• aga game gp den üye oldum bu olay çıktı tamam mı şimdi?

Hello nofearx
    <-- What options we have now. More should be added soon.
  • bunu bilmiyom da mail adresine active etmek için 2 mail gelcek extremeden 2 sini de active et patch leri indir,kur oyna
  • http://www.l2extreme.com/ bu sitenin ana sayfasında euro patch ı indirdim, ben c2 yi indirdim bide 70 mb lik Lineage2WorldC2Update_v0.2.exe adında bi update var bunuda üstüne kuruyom bide Lineage2WorldC3Textures_C2Client.rar var bunun içinde sadece Animations klasörü var ve oyunu kuruyorum ama açılmıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearx -- 18 Eylül 2005, 11:38:36 >
  • tamam oyunu çalıştırdım kullanıcı adımı ve şifremi gireceğim ekran geliyo yazıyorum ama direk discconnet server diyo yanlş olan bişey mi var bide l2extreme.com dan account aldım bu accountla giriş yapabilirmiyim
  • Abi extreme c3 tür c2 varsa çalışmaz c3 yükleyip öle çalıştırcaksın
  • hayda peki c3 ü nerden indircem bide extreme c3 ü yeniden indircem dimi 1 küsür gb ı :(
  • Ya sen oyunuwww.lineage2.com dan mı indirdin ? ordan indirdiysen o zaten c3. c2 yi napacan sen onu neden indirdin anlamadım en son çıkan c3 zaten s.kt.r et c2 yi.
  • evet ordan indirdim indirdiğm bi zip dosyası adı C2Installer.zip ama herhalde bu 2 sadece bu vardı orda bide 400mb lik dosya bide 70 mb lik dosya vardı üçünüde indirdim ya ne uyuz oyunuş kardeşim ya bi başalayamadık! neyse şimdi l2c3 ü indiriyom 2 güne iner indiği zaman ne yapacam onu söyleyin bari l2extreme den account aldım aktif ettim indiğinde herhalde system klasörü içindeki l2.exe yi açacam dimi upload yaptırmıcam oyunu ya şunu tam olarak açıklasana dostum ya peki o inene kadar c2 ile oynayamazmıyım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearx -- 18 Eylül 2005, 15:53:30 >
  • Baştawww.lineage2.com dan clientini indir oyunun yani oyunu indir (2gb a yakın ),kur ve masaüstünde gelen simgeyi sil unut onu ve oyunu kurduktan sonra çıkan update penceresini kapat update etmemen gerekiyo daha sonrawww.l2extreme.com dan register de ve forum accountu al sonra game cp den game account var ona tıkla ordan oyun accountu al...sana gelen mailden active et accountları (ben active ederken id ve şifre yazmaya biyer çıkmadı,kendisi etti yani ama bunda bilemem ) ve son olarak sitenin ana sayfasındaki biraz aşağılarda olan 3 tane falan patch var onları indir ve kur ( hiçbir yere yapıştırman gerekmiyo onlar setup zaten ) ( başka serverlarda systemin içine yapıştırmamız gerekiyor ) ve masaüstüne gelen update gibi bişey oluyo onu kur ve ara ara çalıştır onu sonra da oyunu çalıştırıp id ve şifreni yazıp oyuna dalabilirsin işte olay bu aslında çok basit

playextreme var ondan çalıştırcan masaüstüne kendisi geliyo zaten sitedeki patchleri kurunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tRkRAL -- 18 Eylül 2005, 17:11:19 >

• Babam bak herşey tamam c3 de indiriyom L2extreme sitesinin ana sayfasında az aşşağıda şey var Patch link 2 tane patch var U.S. Mirror bide Euro Mirror onları mı diyosun?
  • L2extreme tempest ta oynuyoruz kız arkadaşımla.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.