Şimdi Ara

Kim hangi serverda oynuyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kim hangi serverda oynadığını ve nickini yazarsa çok iyi olur şahsen ben yabancılarla oynamaktan sıkıldım...herkes buraya yazarsa server ını clanlar kurup beraber oynayabiliriz birlikten kuvvet doğar arkadaşlar ben nightmarede oynuyorum ama değiştirebilirim henüz 20 level im

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tRkRAL -- 14 Eylül 2005, 18:52:06 >

• Okuyosunuz ama yazmıyosunuz
  • Arkdasim salla nightmarei boşa kasiyosun orda ben 67 de biraktim

bu servera gel nightmareda 1 ayda kastigim chari 3 saatte kastim tam bi pvp serveri
  • bende nightmaredeyim,güzel server bence...
  • ben idragon da Zenith deyim. Char Dark Elf. İsteyen arkadaşla beraber takılabiliriz.
  • hsclan dayim ben bartz serveri
  • Hobby Serverindayim. Geri Klan 18.843 Serverdada acc sahibiyim sanirim. gordugum butun serverlara register oluyorum. Buda bi hastalik heral
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • l2extreme'deyım

tempest
  • l2extreme deyim hem titan hem kastien cok gusel bi servermiş redlinemreye teşekkurler
  • BİŞİ DİİL bende sana teşekkür ederim
  • extreme ye üye oldum hem forum hemde oyun için...ama oyun account unu active edemeden site yine kapandımı,göçtümü bilemicem artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tRkRAL -- 12 Eylül 2005, 21:14:36 >

• site kısa süreliğine kapandı senin acc artık active olmaz artık açılmasını bekle
  • açıldı aldım şimdi oyuna girdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lacroix

Arkdasim salla nightmarei boşa kasiyosun orda ben 67 de biraktim

bu servera gel nightmareda 1 ayda kastigim chari 3 saatte kastim tam bi pvp serveri

nightmare nin rateleri kaç madem serverınızı övüosunuz sitesini nie vermiosunuz nese pvp serverı dediğn senna gibi 2000x olur insallah senin dediğin serverda öledir çünkü lineage artık beni sıktı öle kasma işlerine giremem artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: =Tyrant=

quote:

Orjinalden alıntı: Lacroix

Arkdasim salla nightmarei boşa kasiyosun orda ben 67 de biraktim

nightmare nin rateleri kaç madem serverınızı övüosunuz sitesini nie vermiosunuz nese pvp serverı dediğn senna gibi 2000x olur insallah senin dediğin serverda öledir çünkü lineage artık beni sıktı öle kasma işlerine giremem artık

volki salla nightmareyi kastigina degmez.30x server

• Arkadaşlar şöle bi x i yüksek olan server lar var mı kalabalık ? (senna dan başka)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tRkRAL -- 13 Eylül 2005, 19:45:28 >
  • nightmare neresi ya??
  • Ben extreme kasteinde başladım oyuna...hadi bakalım hayırlısı...
  • nightmare 30x bi serverwww.idragon.com un bi serverı
    quote:

Orjinalden alıntı: carnage_cxe

nightmare neresi ya??
  • Arkadaşlar 120 küsür okumuşlar burayı ama neden bu kadar az yazmışlar okuyanlar da bi zahmet yazsınlar server ve nicklerini...herkes bilsin ki beraber oynayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tRkRAL -- 14 Eylül 2005, 18:51:29 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.