Herhalde onlar abi ben indirirken daha başka vardı sanırım onları indirceksin
hadi bakalım inşallah odur ben ikisinide indirdim giremezsem harbi oynamayacam kıl oldum artık ya :)
dragon-networkun nigthmare server ında titan charım var server ı seviyorum cunki pvp tam tadında oluyo gidip birilerine satasabiliosun extremm serverlarda oynayan arkadaslarım var birbirlerine tek cekiyorlar soka giriyorum bi tanesi özel ust ve özel tattoo yapmıss 300k defansı var bana sacma gelio bunlar pvp dediğin ole kısacık tek cekerek bitmicek rate de biraz zor olacak yoksa herkes gelsin tek ceksin 1 yıl oynayanla 2 gun oynayan arasında bir fark kalmıo nigth su an kapalı dragon 15 x de TH buggboy nickim nigth da buggboy yine aynı s grade silah almak icin uğras vermek caba sarfetmek ve sonra gercek pvp yi yasamak istiyorsanız nigth veya dragona gelin derim
arkadaşlar l2elite server in en son wipe olayından sonra l2yi bırakacam dedim ama yapamadım. :) şu an işyerinde bilgisayara c5 indiriyorum ve bu topiği okuduktan sonra bende bi karar vermek istedim. Eski arkadaşlarım filan hepsi l2 yi bıraktılar.Şöyle tavsiye edebileceğiniz bir kaliteli bir türk serverinda yeni bir char denemek istiyorum.. Çok özledim bu oyunu yaa... Bi kaç kez göz attım türk serverlarına ama benim istediğim kalabalık ve güzel bi server olması. Tavsiyeleriniz bekliyorum...
Infinity >< YerliplakaOrc - Comandante eternal Sin >< Roka - kajmer
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme