Şimdi Ara

KİM HNGİ SERVER DA OYNUYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir servera balıyacağın siz nerde oynuyorsunuz diye merak ettim TÜRK lerin daha yoğun olduğu bir servera girmek istiyorum.

• herkes babel e hepimis ordayıs
  • ben aThenSdeyim 32+1 sos spearım ve 6mil. olmasa yeni serwera geççektim ama ..
  • ben lion scorpion 2 senedir oynuyorum 26 lvlim ama yeni çharım scorpionlion 23 lvl babeldeyim 5 kuruş param yok (bol geldiyse para bana werin) yardım kampanyası için friend atabilirsiniz her sn oyundayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionscorpion -- 25 Mart 2007; 12:34:49 >

• @ herkes babel e hepimis ordayıs

tavsiye etmem orasını; HeroesVN o server dan kazınmadıkça o server da zirve umudun olamaz,hedefleyeni için ! sayısını bilmediğim türk VeSairi bi alay mendebur savaşlarında;biz türkleri ezenler olmuşlardır kendileri..en yüksek lvl li türk idik server da,toplu ekşınlardan sonrada şahsımız adına bu guildle ve korosu olan unionu ile pek çok kereler kesiştik..bir çok yüksek lvl li türkün ya haberi olmadı yada olanlar geri durdu..bu adamlarda ki dayanışma 10 numara !ben birini kesiyom 2 dakka geçmeden aradan bi diğeri kesiyo beni..
    kişiselleştirmeden şunu belirtem: her oyuncu max level olup oyunun tadı tuzu olan meslek çatışmasında ki yerini almak ister.böyle düşmanlarınız olduğu müddetçe o hedeflediğiniz tadı alamazsınız..bu guild de bulunan janjan lı itemler en extra buildi de tasarlasanız sizi pert eder..
    ez cümle diablo79 ve _NarsiL_ in maceraları en yeni server da pekte aydınlık olmayan yollarda devam etmekte

• SAKIN AMA SAKIN TÜRKLERİN ÇOK OLDUĞU SERVERLARI İSTEME DC OLURSUN 5 K CILARIN LAGG INDAN SEN ÖR. OLYMPUSTA OL ORADA FAZLA OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYOM YADA AEGEDE AMA ASLA DİĞERLERİNDE OLMA

ÇEKEN BİLİR...
  • forever oasis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    s
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olympusa gel fazla yok
    Alps ise Türk'ün en bol olduğu yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: lionscorpion

ben lion scorpion 2 senedir oynuyorum 26 lvlim ama yeni çharım scorpionlion 23 lvl babeldeyim 5 kuruş param yok (bol geldiyse para bana werin) yardım kampanyası için friend atabilirsiniz her sn oyundayım...

2 sene de 26 lvl yapmak zorlamadı mı? ve her saniye oyunda olduğun halde

• pacifice gelme tavsiye etmem (bu arada wts 35+3 sword (_inglor_))
  • AEGE DEN sasma
  • Red Sea xD ama alexander da başla :D
  • alexender
  • ELDORADO
  • 2 senedir babeldeyim 80 76 67 ve şimdielrde daha bugün açtım 22 lvl charlarım var babele gelme tavsiye etmem dc sıkıntısı en çok olan serverlardan biridir babel heryer populate olurken babel crowded oluo neyse iyi oyunlar.
  • babel
  • Ben Olympusdayım.
  • Ya da oyunu toptan değiştir bırak sen hiç uğraşma her server da türklerin oranı %75 in altına inmez dc ve lag her yerde her yerde ben dahil olmak üzere kankalar var bence direkt olarak bırak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.