|
Kim Jong-Un kadar özgürlükçüyüz, ötesi yok.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
:D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Atatürk bana tapın demedi, aksine sözlerim bilimle çatışırsa bilimi seçin dedi. Halkına özgürlük verdi her alanda. Çagdaşlık, ileri gitme gibi kavramlar ideoloji değildir. Atatürk ve arkadaşları kendilerini kemalist ideoloji diye tanımlamadılar, aksine düşmanları bu ismi kullanmıştır, zamanımızdada siyasal islamcılar bu sözü kullanıyor. Hatta ilk bu ismi savaş zamanı ingilizler kullanmıştır.
Atatürk ü yanlış anlamışsınız bari çevrenizdeki insanlara yanlış tanıtmayın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"Ben bir insan üzerine kurulmuş ideolojiye bağlanacaksam "
Yanlış.
"Ben bir insanın kurduğu ülkenin kurucusunun devrimlerine bağlanacaksam."
Böyle diyeceksin. O kabul etmek istemediğin devrimler sana şu an bunu yazma özgürlüğü veriyor. Cumhuriyete bağlanmak istemiyorsan eski osmanlı kafasını yaşamak için sudi arabistanda yaşayabilirsin. Oradakilere istediğin kadar bağlanabilirsin ama onlar da fazla dünyevi şeylere bağlanmanı sevmezler, aşırıya kaçarsan kelleni alabilirler. Nedense hep seriatı yaşamak isteyenler buralardan kaçıp başka yerlerde arıyor. Gidin işte arabistana, talibana, yerinde tadın şeriatı. Yemedi mi?
Hem Türkiye'yi kurucusuyla, diliyle, tarihiyle, gelenekleriyle sevmezler hem de sevebilecekleri yerlere gitmezler. Çok üşengeçler çok. "Keşke yunan kazansaydı" diyenler niye yunanistana gitmez? "Cihat isterük" diyenler niye arabistana gitmez? Demekki TC daha güvenli. Ya saygı duy ya da boş yapma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 5 Ocak 2022; 22:49:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Atatürk bana tapın demedi, aksine sözlerim bilimle çatışırsa bilimi seçin dedi. Halkına özgürlük verdi her alanda. Çagdaşlık, ileri gitme gibi kavramlar ideoloji değildir. Atatürk ve arkadaşları kendilerini kemalist ideoloji diye tanımlamadılar, aksine düşmanları bu ismi kullanmıştır, zamanımızdada siyasal islamcılar bu sözü kullanıyor. Hatta ilk bu ismi savaş zamanı ingilizler kullanmıştır.
Atatürk ü yanlış anlamışsınız bari çevrenizdeki insanlara yanlış tanıtmayın. |
Benzer içerikler
- rtx 5000 serisi fiyat
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- suriye araba sitesi
- ankara büyükşehir belediyesi işçi maaşları ne kadar
- mahalle mahalle deprem haritası
- 2024 en çok satılan arabalar
- yurtdışı alışveriş limiti
- togg renkleri
- honor magic 7 lite
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X