Şimdi Ara

KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DEN ARADILAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
5
Favori
32.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mülakata ayrı, yarışmaya ayrı mı çağırıyorlar?! Git gel, git gel bir sürü masraf, her mülakatı geçen yarışıyor mu kesinlikle peki?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Orijinalden alıntı: Buck Fuddy

Ne zaman başvurdun?

Çok kez başvurmuştum en son başvurmam eylül gibiydi diye hatırlıyorum ama mailimde programla ilgili gelen en son mail mayısta gelmiş neden bu kadar geç aradıklarını anlayamadım.

Bu arada eğer yapabilirsem konudışına selam yollarım

Ben de geçenlerde başvurdum da dedim acaba niye gelmiyor.
    Hadi başarılar,rahat ol yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Madao

İlk soruya adana de sonra aa okey diyerek stüdyoyu terk et.

• Şu okey olayını yapsana fenomen olursun aa okey filan. Burdan selam göndermek istiyorum AA OKEY de hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyseven

Ben gitmedim ama ne olduğu hakkında çeşitli duyumlar aldım. Bu daha çok sohbet havasında ve seni tanımak için yapılan bir şey. Oturuş kalkışına, konuşma şekline felan bakıyorlar. Ve de bir test.
    Not: Yamuluyorsam düzeltin.

özgüveninin olması lazım. bide biraz sıradışıymış gibi davranması lazım. marjinal olacak. normal tipler çıkmıyor yarışmaya bildiğiniz gibi
  • quote:

Mülakata çağırıyorlar ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum. Hiç mülakata giden var mı ne soruyorlar nasıl davranmam gerekir? Mülakatı geçmek kolay mı?

hocam aradıkları numara neydi benide geçen aradılar uyurken aramışlar saat 10 gibi açamadım
  • Git ve onlara kimin Patron olduğunu göster!
  • hayırlısı be gülüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Mülakata ayrı, yarışmaya ayrı mı çağırıyorlar?! Git gel, git gel bir sürü masraf, her mülakatı geçen yarışıyor mu kesinlikle peki?!

Ulaşım konusunda sıkıntı yok zaten atv'nin binası bizim eve 2 dakika uzaklıkta.

@AvriL<3 0216'lı bir numaraydı

@Buck Fuddy teşekkür ederim

@BÜYÜK KONUŞAN ADAM tavsiyeni dikkate alacağım

Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar dua edin de geçeyim şu mülakatı gerisi kolay

• quote:

dhye selam söylemezsen ayıp edersin selam isterük

• quote:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Mülakata ayrı, yarışmaya ayrı mı çağırıyorlar?! Git gel, git gel bir sürü masraf, her mülakatı geçen yarışıyor mu kesinlikle peki?!

Ulaşım konusunda sıkıntı yok zaten atv'nin binası bizim eve 2 dakika uzaklıkta.

Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar dua edin de geçeyim şu mülakatı gerisi kolay

Bende başvuru yapmayı düşünüyordum ondan dolayı sordum, mülakata git gel sonra bir de yarışma için git! Parayı geçtim git gel zaman israfı!

Umarım mülakatı geçersin de yarışırsın

• Şerefsizim bugün aklımdan kim 500 milyar istere telefon jokeriyle bağlanıp konu dışına selam göndermek geldi. Saatlerce kafamda senaryo yazmıştım.
  • telefon jokerine burdan birini seç googledan bakar söyleriz
  • Şanslısin ben de çok kez başvurdum cevap için mail bile atmadılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • git tel. jokeri olarak da beni yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: saolonur

Şanslısin ben de çok kez başvurdum cevap için mail bile atmadılar

Ben de defalarca başvurmuştum en sonunda kendi seçtiği elemanları çıkardıklarını düşünmüştüm. Ama bugün arayınca hayatımın şoklarından birini yaşadım Bu kadar geç döneceklerini hiç düşünmemiştim bir keresinde de Yetenek Sizsiniz'e başvurmuştuk makarasına, başvurduktan 1 hafta sonra aramışlardı ama gidememiştik. Daha sonra yine bir iki defa aramışlardı yarışma konusunda şanslıyım

@fuckulteli eğer yarışmaya katılmaya hak kazanırsam seni de bizzat öneririm Kenan Işık'a

• 0 216 474 20 20 mi dostum ?
  • hayırşısı olsun dostum hakkında..gelişmelerden haberdar et bizi de belki bizde başvururuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

0 216 474 20 20 mi dostum ?

Evet seni de mi aradılar?

@buluthakk teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 31 Aralık 2012; 16:33:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.