BU PROGRAMDA BIR TANE ACIK VAR KIMSE BILMIYOR. BEN KATILIRSAM BU ACIKLA 1MİLYONU ALIRIM. KİMSE ACIK NE DIYE SORMASIN
Alıntıları Göster
hocam sana hangi gün ve saate randevu verdiler acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: kukaraça
hocam sana hangi gün ve saate randevu verdiler acaba ?
Çarşamba günü saat 13:30'a
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Şehirdışında yaşayanlara nasıl oluyor? O kadar geldikten sonra geri gönderirlerse kötü olur.
İnternette görmüştüm, çocuğun biri erzurum'dan gelmiş sanırım, biz seni ararız demişler çocuğa, tabi kimse aramamış..
quote:
Orijinalden alıntı: isemeyle_gelen_titreme
gik ve sev ananası
Alıntıları Göster
Mülakata gidersen reyting kazandırabilecek bir tip ol. Adam seyirciyi ne kadar eglendirebileceğine bakar. Dozu fazla aşma.
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Şerefsizim bugün aklımdan kim 500 milyar istere telefon jokeriyle bağlanıp konu dışına selam göndermek geldi. Saatlerce kafamda senaryo yazmıştım.
Alıntıları Göster
en azından 15 kağıt alırsın herhalde
takipteyim. Gelişmeleri sürekli yaz buradan
İlk mülakatta tipine, sesine, hareketlerine, işte parayı neden kazanmalısın, neden seni seçmeliyiz tarzı sorulara verdiğin cevaplara bakıp gönderiyorlar biz seni ararız diye. Sonra ikinci mülakata çağırıyorlar(kabul ederlerse) orda da 10 soruluk bir test beriyorlar önüne. Sorular gerçekten çok zor oluyor. Sallama usulü yapabiliyosun çoğunu. Sonra işte şu kadar sorudan bu kadarına doğru cevap verebilmişsin tarzı konuşup biz size dönersek yarışmaya katılacaksınız deyip gönderiyorlar. Sonra da tekrar ararlarsa yarışmaya katılıyorsun. Yarışmaya gelirkende çeşitli şartları var. Ben bu kadar boşluğu bulabilirim dersen ya da istanbuldaysan git yoksa uzun iş.
Gidersen konu dosina selam yollamayi unutma
konu dışına selam yollamazsan ayıp olur
quote:
Orijinalden alıntı: Madao
İlk soruya adana de sonra aa okey diyerek stüdyoyu terk et.
quote:
Orijinalden alıntı: secabemu
İlk mülakatta tipine, sesine, hareketlerine, işte parayı neden kazanmalısın, neden seni seçmeliyiz tarzı sorulara verdiğin cevaplara bakıp gönderiyorlar biz seni ararız diye. Sonra ikinci mülakata çağırıyorlar(kabul ederlerse) orda da 10 soruluk bir test beriyorlar önüne. Sorular gerçekten çok zor oluyor. Sallama usulü yapabiliyosun çoğunu. Sonra işte şu kadar sorudan bu kadarına doğru cevap verebilmişsin tarzı konuşup biz size dönersek yarışmaya katılacaksınız deyip gönderiyorlar. Sonra da tekrar ararlarsa yarışmaya katılıyorsun. Yarışmaya gelirkende çeşitli şartları var. Ben bu kadar boşluğu bulabilirim dersen ya da istanbuldaysan git yoksa uzun iş.
Final zamanına gelmesi çok kötü oldu. Yine de asarım sınavları sorun değil. Zaten ne olursa hep sınav zamanı olur özellikle senelerce beklediğim oyunlar her sene sınav zamanı çıkıyor hiç şaşmıyor. Bu da öyle olacak büyük ihtimal. Nasıl bir şans varsa bende.
quote:
Orijinalden alıntı: LonelyHunter
quote:
Orijinalden alıntı: secabemu
Final zamanına gelmesi çok kötü oldu. Yine de asarım sınavları sorun değil. Zaten ne olursa hep sınav zamanı olur özellikle senelerce beklediğim oyunlar her sene sınav zamanı çıkıyor hiç şaşmıyor. Bu da öyle olacak büyük ihtimal. Nasıl bir şans varsa bende.
Hocam kazanılan parayı hemen vermiyorlar diye biliyorum ben.
quote:
Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_
quote:
Orijinalden alıntı: At Düşkünü
telefon jokerine burdan birini seç googledan bakar söyleriz
yarışma canlı değil ki? kimbilir ne zaman çekilicek program
iyide nereden biliyorsun google den baktığını adam videonun başlığını öyle attı diye öylemi olacak.
quote:
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. çok iyiydi bu :D
quote:
Orijinalden alıntı: cengoo34
quote:
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. çok iyiydi bu :D
Alıntıları Göster
Beni birkaç ay önce mülakata çağırmışlardı. Salı günü arayıp Çarşamba günü İzmir'den İstanbul'a gelmemi istediler, ben de o Çarşamba önemli bir toplantım olması nedeniyle katılamadım.
Şimdi yeniden başvuru formu doldurmak istiyorum, ancak "kaydınız daha önce alınmış" mesajı çıkıyor. Halbuki hiç mülakata katılmadım. Yeniden değerlendirmeye alınmak için ne yapabilirim? Bir öneriniz var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: lazzaro
Beni birkaç ay önce mülakata çağırmışlardı. Salı günü arayıp Çarşamba günü İzmir'den İstanbul'a gelmemi istediler, ben de o Çarşamba önemli bir toplantım olması nedeniyle katılamadım.
Şimdi yeniden başvuru formu doldurmak istiyorum, ancak "kaydınız daha önce alınmış" mesajı çıkıyor. Halbuki hiç mülakata katılmadım. Yeniden değerlendirmeye alınmak için ne yapabilirim? Bir öneriniz var mı?
Alıntıları Göster
Hocam ne oldu gidip geldin mi mülakata ?
quote:
Gittim. Yarım saat civarı bekledik, 13:30 seansında yaklaşık 7-8 kişiydik. Onun haricinde bir sürü kişi vardı tabi başka saatte olan. Buradaki arkadaşların bahsettiği gibi sınav falan olmadı. Direk sözlü mülakata girdik. Mülakattan önce grupla sohbet muhabbet ettik güzel bir ortam vardı. Neyse girdik mülakata, her giren 2 dakika durup çıktı. Ben de girdim, ilk önce formdan yola çıkarak okulumu, bölümümü, yaşımı, nerede oturduğumu falan sordu. Kişisel bilgilerin dışında yarışmadaki hedef ödülünüz nedir ve ne yapmayı düşünüyorsunuz diye sordu. İkisine de olabildiğince normalin dışında cevap vermeye çalıştım. Paraya çok da ihtiyacım olmadığı izlenimi vermeye çalıştım ve özgüvenli bir şekilde konuşmaya gayret ettim. Mülakatın sonunda yarın 19:00'a kadar arayacağız, eğer aramazsak bilin ki olumsuz dediler. Her ne kadar olumsuz bir durum olmadı gibiyse de pek umudum yok açıkçası arayacaklarından. Kısmet :)
quote:
Orijinalden alıntı: LonelyHunter
quote:
Gittim. Yarım saat civarı bekledik, 13:30 seansında yaklaşık 7-8 kişiydik. Onun haricinde bir sürü kişi vardı tabi başka saatte olan. Buradaki arkadaşların bahsettiği gibi sınav falan olmadı. Direk sözlü mülakata girdik. Mülakattan önce grupla sohbet muhabbet ettik güzel bir ortam vardı. Neyse girdik mülakata, her giren 2 dakika durup çıktı. Ben de girdim, ilk önce formdan yola çıkarak okulumu, bölümümü, yaşımı, nerede oturduğumu falan sordu. Kişisel bilgilerin dışında yarışmadaki hedef ödülünüz nedir ve ne yapmayı düşünüyorsunuz diye sordu. İkisine de olabildiğince normalin dışında cevap vermeye çalıştım. Paraya çok da ihtiyacım olmadığı izlenimi vermeye çalıştım ve özgüvenli bir şekilde konuşmaya gayret ettim. Mülakatın sonunda yarın 19:00'a kadar arayacağız, eğer aramazsak bilin ki olumsuz dediler. Her ne kadar olumsuz bir durum olmadı gibiyse de pek umudum yok açıkçası arayacaklarından. Kısmet :)
hayırlısı olsun inşallah ararlar.ben de gidemediğim için çok moralim bozuk tekrar arıcam bakalım belki şans doğar
quote:
Orijinalden alıntı: isemeyle_gelen_titreme
gik ve sev ananası
Alıntıları Göster
Ben başvurdum formu doldurup gönderdim ve bir iki hafta sonra çağırdılar. Mülakat yeri Yenibosna'daki atv stüdyoları. Size verdikleri saatte burada oluyorsunuz. İyi de nasıl gideceğiz oraya? Allahtan metrobüs var biniyoruz metrobüse , Yenibosna(kuledibi) durağında indikten sonra minibüslerin durağına gidiyoruz. Köprünün hemen üzerinde zaten görürsünüz. Minibüse binin kuyumcukentte ineceğim deyin. Zaten son durak. Son durakta indikten sonra koca kafanızı kaldırıp yukarı baktığınızda kocaman kuyumcukent yazan binaları göreceksiniz. Binayı sağınıza alıp yaklaşık 70 metre yürüdükten sonra turuncu renkli atv stüdyoları yazısını göreceksiniz. Binayı girdiğinizde yarışma için geldiğinizi söyleyeceksiniz, size saat kaçta randevu verildiyse onu söylediğinizde listede adınızı bulup işaretliyorlar ve içeri giriyorsunuz. İçeri girdiğinizde ortada yuvarlak bir danışma standı kenarlarda da bankları göreceksiniz. Geçin oturun zira uzun uzun bekleyeceksiniz. Daha sonra bir hanım gelip isim okuyacak randevu saatinize göre, adınız okunduğunda hanımefendiyi takip edip kulis odalarında bekleyeceksiniz. Bir süre de burada bekledikten sonra sizi bir odaya alacaklar. Orada gözlüklü bir hanımefendi size zaten formda doldurmuş olduğu şeyleri soracak. Asıl soru yarışmada hedeflediğinz para ödülü ve bu parayla ne yapacağınız. Bitti bu kadar. Belli bir saat veriyorlar o saate kadar ararsak ikinci görüşmeye çağıracaklar aramazlarsa geçmiş olsun seçilmediniz. Beni aramadılar o yüzden ikinci mülakatta tam olarak ne oluyor bilmiyorum ama internetten araştırdığım ve orada soruşturduğum kadarıyla 40 tane soru soruyorlarmış tıpkı yarışmadaki gibi. Bir nevi deneme çekimi yapıp " sizi neden seçmeliyiz" diye soruyorlarmış. Para ödülüyle ilgili bildiğim üç ay sonra ve yüzde onluk veraset ve intikal vergisini kestikten sonra verdikleri.