Şimdi Ara

Kim Milyoner Olmak ister programı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle başlığı açmamdaki amaç içimizde konu hakkında bilgisi olmayanlara yardımcı olmak eğer zaten bilenler varsa eksikleri tamamlayabilir.
    Öncelikle internetteki formu doldurduktan sonra genelde herkesi arıyorlar genelde öncelikle sabit numara tercihleri.
    Kendilerine uygun buldukları profil sahiblerini belirli bir gün ve saat vererek elemlere çağırıyorlar.
    Mesela bana perşembe günü ve saat 16:00 demişlerdi fakat gittiğimde zaten yaklaşık 20 kişi falan zaten bekliyordu.
    Şöyle bir durum var geç gitmenizde fayda var zaten gittiğiniz saatten en az 1 saat sonra sizin isminizi okuyup çağırıyorlar.
    Siz orada beklerken büyük ihtimalle haftaiçi çağırıyorlar o esnada esra erol canlı yayında oluyor program sürekli reklamdan ibaret olduğu için yarışmacılar ve konuklar sürekli girip çıkıyorlar o esnada belki birisini beğenir sizde kaydınızı yaptırıp yarışmacı olarak programa katılabilirsiniz fakat yarışmacıları görünce vay anasını diyeceğinizden eminim ayrıca konuk olarak taklırsanız 400 tl gibi bir rakam dönüyordu fakat tam olarak anlamadım haftalık mı aylık mı kadınlar konuşurken duydum.
    Yeri yenibosnada atv studyoları olarak geçiyor sizi arayan numara 0216 lı bir numara çünkü herkes aynı numaradan aranmış geri dönüp aklına takılan soruları sormak istemiş millet fakat açan olmamış .
    Eğer arabanız yoksa yenıbosna metrodan ya da metrobusten sonra havalımanına gıden yol tarafına geçin oradan otobüslere ya da minibüslere binebilirsiniz zaten üzerinde atv yazıyor minibüslerin arabayla gidecekseniz google earthdan yola bakın bulursunuz yol ustunde zaten.
    Gittiğimde çok farklı insanlar gördüm 7 den 70 e nerdeyse samsundan gelen bile vardı genelde ankaradan gelen çoktu hepsininde derdi akşama otobüse bilet aldık seçilirsek ne olacak diye çünkü eğer sizi kabul ederlerse akşam 19:00 da arıyorlar ve yarın tekrar gelin diyorlar ertesi gün ise 25 soruluk bi sınav varmış bunu geçenlerden öğrendim orda eğer uzaktan geliyorsanız buna hazırlıklı olun.
    Gelelim en önemli konuya isminizi okuduklarında 4 kişilik grup olarak sizi yukarıya çıkartıyorlar daha sonra orada 10 dk kadar bekliyorsunuz 2 kişi olarak sizi başka bir odaya alıyorlar ve daha sonra tek tek başka bir odaya alıyorlar.
    En son girdiğiniz odada sizi bir kadın karşılıyor odaya girdiğiniz andan itibaren hemen kamerayı çalıştırıyor ve internette doldugunuz formun fotokopisiyle sizi mülakata alıyor sorular şu şekilde
    nereden katılıyorsunuz
    yarışmaya katılma amacınız
    yarışmadan ne kadar kazanmak istiyorsunuz
    ve iki önemli soru
    bu parayı ne amaçla kullanacaksınız
    ve riski severmisiniz
    annenizin babanızın mesleği sizin mesleğiniz
    joker kullanmak istermisiniz bu bence aptalca bir soru çünkü zaten soruya göre değişir bu soru bence bilirseniz zaten çat diye cevap verirsiniz
    Bir diğer bi olay var eğer 2 aşamayıda geçerseniz yarışmaya çıkmaya hak kazanıyorsunuz size sözleşme imzalatılıyor fakat en ince nokta burası mesela siz yarışmaya katıldınız program cuma veya c.tesi kaydediliyor ve yarıştınız kazandınızda eğer sizin yarışma sürecinizi beğenmezlerse siz bu parayı alamıyorsunuz ya da beğenildi tv de gösterildi verdikleri çeki hemen ertesi gün alamıyorsunuz bunun rahat 2-3 ayı var kafadan
    bu aklıma gelenleri sizinle paylaşmamın amacı orada herkes internetten çok araştırdım fakat hiçbir bilgi bulamadım keşke gidip bu süreci yaşamış biri olsada yazsa diyordu bende aklımdayken yazmak istedim belki katılacak arkadaşlara bir yardımım dokunur eğer sorunuz falan olursa yardımcı olmak isterim bu yazdıklarımı elemeleri geçip geçemeyen kişilerle konuşup derledim umarım faydası olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kim Milyoner Olmak İster Sorusu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.