Şimdi Ara

Kim satar bu uydu alıcılarını kardeş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-5 gün internette araştırdıktan sonra Topfield 3400 CI alayım diye niyetlendim. Kim satar diye Google'dan bulmaya çalıştım. Odakuydu dışında İstanbulda hiçbiryer bulamadım. Kozyatağı - Bostancı civarında ne kadar uydu antenci vs varsa hepsi sözleşmiş gibi Next ve Digitürk satıyorlar. Topfield markasını bile duyan olmamış. Bu satıcılar neden gizleniyorlar? Bu sitede neden reklam filan vermezler? İstanbul Anadolu yakasında Topfield satıcısı bilen varsa lütfen bana bir haber versin. Teşekkürler.

• Merhabalar, ..
    Topfield arayan bir arkasim,.. bulamayinca Taplin aldi ve kanal gecisleri cok hizli oldugunu ifade ediyor, cok memnunmus.
    Taplin (250mhz islemcisi varmis)www.ozbarelektronik.com bir bak istersen,..
  • Teşekkürler, bakacağım. Bulmak bu kadar problem ise tamir/bakımı da problem olacak herhalde. Belki de bu gözle bakıp hangisinin desteği varsa onu almak lazım.
  • toranaga karaköy'e git perşembe pazarının karşısı uydu satıcıları ile doludur herkes bilir,sana gösteririler.orda istediğin markayı bulabirisin hem de uygun fiyata merkez orasıdır anlayacağın........
  • Bankalar caddesinin karakoye kavustugu noktaya in. Bitisigindeki sokak tum Turkiye'nin uydu antenleri satis aginin oldugu sokaktir. Rastgele 2-3 yere sor fazlaca dolasma fiyatlar hemen hemen aynidir.
  • Cevap veren herkese tekrar teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.