Sanırım bi tek ben istemiyorum. Ümite yapılan haksızlık beni takımdan acayip soğuttu. Galatasarayın şampiyon olmasını kesinlikle istemiyorum. İnşallah hagi ve hakan ve eski tayfa Galatasaraydan en kısa zamanda gider. Ve tekrar Galatasaray Galatasaraylılara kalır. Kim şampiyon olsun derseniz. Büyük ihtimal Fener olur. Zaten güzel bi takımları var. Ben fenerin haketcekleri bi şampiyonluğu alır diyorum.
Abi o ne biçim laf ya... Bi oyuncu için tüm takımı yarı yolda bırakıyosun.. Bi deha düşün bence... haksızlık var tabiki ama ortada bırakma takımı.
abi command ı destekliyorum takım şampiyon olamasın eleştiriler hakan ve hagi ye kalsın hagi de anlar hatasını kişisel meseleleri takıma yansıtmamayı hakan a gelince Çenesini kapatamadı ümit gidince ben ümit in gitmesi taraftarı değildim ben gitmemesi için uğraştım cart curt ibne hakan kabül et artık yaşlandın eskisi gibi değilsin eskiden en sevdiğim futbolcuydu ama ümit e yapılan haksızlıklar gerçekten bende gs den soğdum bu günde efes cup maçına gittim rezil bir oyun oynadılar penaltılarda ancak yendiler 2 gün sonra hakan sakatlanır arif zaten topa bile vuramıyor artık ümit i çok arıyacaklar ama iş işten geçti istatisliklere görede ümit oynadığı süre baz alınınca takımın en golcü ismi... idi
HAGİ VE HAKAN ELİNİ TAŞINALTINA SOKTU...... özhan canaydın sözünün eri değil ümit i göndermiyecem demişti adam hiç bir sözünü tutmuyo ne biçim başkan anlamadım işi hagi ye bırakıyo sanki hagi bana prof teknik adam
Ümite gittiği takımda başarılar
ümiti süper oyuncu olduğu için değil gerçek bir galatasaraylı olduğu için seviyordum. Gerçek galatasaraylıyı maalesef taraftar bilmiyor. Bazıları bu takımda para için bazıları cidden sadece ismi galatasaray olduğu için oynuyor. Ümit galatasaraylı olduğu için bu takımda uzun süre kaldı. Zaten maddi koşullar bakımından Galatasaray 3 büyükler arasında en kötüsü durumda olanıdır.
Olay zaten ümit olayını geçti. Olay Haginin kendi sahsi ve keyfi davranışlarından kaynaklanmakta. Emin olun hiç kimseye gıcık olmadığım kadar hagiye gıcık oluyorum. Bi insan bu kadar inatçı olur. Bu kadar bencil olur. Galatasarayın çıkarlarımı haginin keyfimi sorusunun cevabı. Haginin keyfi olduğunu herkes gördü. Sanırım yönetim teknik direktör alacak parası olmadığı için haginin her istediğini yapıyor. Galatasarayın onuru şerefi iki paralık oluyor. Açıkçası ben bunlara katlanmıyorum. Parasızlığın gözü kör olsun. Hiçbir yenilgi hiçbir başarısızlık beni bu takımdan nefret ettirmedi. Tebrikler hagi.
doğrusun cümlelerinin her birine katılıyorum ama hakanı arada unutmusssun hakanda az şeyler yapmadı ümit gidince kendini aklamaya çalıştı sadece... hagi galatasarayı kötüye götürüyor rumen petreri niye göndermiyor saido yu gönderiyor concehcao yu gönderiyor petre onlardan iyi bi futbolcumu harbiden artık hagi ye öyle bi gıcık gittimki suratını görünce midem bulanıyor bide çıkıp çıkıp kendilerini aklamaya çalışıyorlar..buna anlam veremiyorum ümiti göndermek için herşeyi yaptılar halal olsun...