ya bayrama has bişimi yoksa genel halimi böle oldu artık bilmiom ama nerde o eski geyikler nerde o eski dostlar ya... pek tadı kalmadı sanki forumun
quote:Orjinalden alıntı: riza_fb quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses yaw gecende niye kactin +18 diyemi ne zaman la toplantıda mı
walla ya eski geyikler yok umarım bayramdan dolayıdır bu ne bu gidişle kapanacak buırası canlanın sole iyi topicler acında neşemizi bulalım yau
aman sorun tek adsl olsunda geri gecenizi bilelim sonix aklıma gelenlerden manyak,yzo,beckhir,moonrose,rhapsody,shenlong,sputnick,anime,pooca,gerekmez,euroturk vs özledim bunları yafss
quote:Orjinalden alıntı: tHeMaSk® aman sorun tek adsl olsunda geri gecenizi bilelim sonix aklıma gelenlerden manyak,yzo,beckhir,moonrose,rhapsody,shenlong,sputnick,anime,pooca,gerekmez,euroturk vs özledim bunları yafss
quote:Orjinalden alıntı: freak_oe quote:Orjinalden alıntı: tHeMaSk® aman sorun tek adsl olsunda geri gecenizi bilelim sonix aklıma gelenlerden manyak,yzo,beckhir,moonrose,rhapsody,shenlong,sputnick,anime,pooca,gerekmez,euroturk vs özledim bunları yafss bende özledim bende...
quote:Orjinalden alıntı: tHeMaSk® aman sorun tek adsl olsunda geri gecenizi bilelim sonix aklıma gelenlerden manyak,yzo,beckhir,moonrose,rhapsody,shenlong,sputnick,anime,pooca,gerekmez,euroturk vs özledim bunları yafss sanırım saydıklarından dh yi bırakanlar farr
quote:Orjinalden alıntı: first angela quote:Orjinalden alıntı: tHeMaSk® aman sorun tek adsl olsunda geri gecenizi bilelim sonix aklıma gelenlerden manyak,yzo,beckhir,moonrose,rhapsody,shenlong,sputnick,anime,pooca,gerekmez,euroturk vs özledim bunları yafss sanırım saydıklarından dh yi bırakanlar farr