profilim e gir ve profilimi gizle şeceneğini kaldır.ayrıca arkadaşlık kurmak istiyosan önce yaşını falan söle quote:Orjinalden alıntı: lümeya ne yapmalıyım?
öle diosan öledir,peki nerden tanıosun? quote:Orjinalden alıntı: Greenleaf Fake falan değil tylor ben kefilim. :)
profilime baktın sanırım hallettim meraba green......şimdilik gidiyorum kısmet işte bir kaç işim var görüşürüz.
quote:Orjinalden alıntı: tylor öle diosan öledir,peki nerden tanıosun? quote:Orjinalden alıntı: Greenleaf Fake falan değil tylor ben kefilim. :) Öm den :) Merhaba lümeya.
bu öm pm oluo galiba quote:Orjinalden alıntı: Greenleaf quote:Orjinalden alıntı: tylor öle diosan öledir,peki nerden tanıosun? quote:Orjinalden alıntı: Greenleaf Fake falan değil tylor ben kefilim. :) Öm den :) Merhaba lümeya.
bugün izlediğim film hakkında da bilgi veririm green senin nasıl gidiyor çalışmalar?sen gelene kadar cevaplamayacagım.
katılıyorum fakat kendin biraz üreticeksin düşüneceksin değil mi atatürk fikir sahibi olalım onları uygulayalım barış için de diye bıraktı bu ülkeyı.