Şimdi Ara

kimdir,nedirrr?!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kusura bakmayın,fırtınalı hayatlar adlı filmi izledim dvd de nicolas cage oynuyordu.gayet hoş bir yapım olmuş.neyse bugünlük hiç vakit ayıramıyacağım.

seni unutmadım hişşt evet sen kitabı okumayan!

belki bir dahakıne.........
  • arkadaşlar bir soru sorup kaçmalar,ordan oraya zıplamalar,olmuyor ama.nanik yapıp kaçmalar özel hayatdada mı böylesiniz.bir kontrol edin yaa

• Bence gayet seviyeli yeni bir üye hiçte fake gibi değil.
  • sagol.şimdi yine bir film izlemeye kaybolucam ama hep sizinleyim.mutlaka cevaplandırıcam sizi.merak etmeyin diye yazdım.bütün yazılanları okuyorum problem yok.yalnız site çok yogun bogulmuyorum desem yalan yazarım.
  • Fırtınalı Hayatlar ı öneriyim en iyisi.

Edit: Az önce önerdiğim biraz 16+ gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greenleaf -- 11 Mart 2006; 18:37:50 >
  • dur bakalım orda onu dün izledim sen tüm yazılanları okumuyorsun anlaşılan yazık.izleyince yazıcam hangi film oldugunu her gün genel de bu saatler de dvx izlerim görüntü çok iyi ayna gibi.ben sana bir zamanlar amerika,13.kat,esaretin bedeli,cesaretin varmı aşka,yurttaş kane ve guguk kuşunu önereyim.kesinlikle izle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lümeya

dur bakalım orda onu dün izledim sen tüm yazılanları okumuyorsun anlaşılan yazık.izleyince yazıcam hangi film oldugunu her gün genel de bu saatler de dvx izlerim görüntü çok iyi ayna gibi.ben sana bir zamanlar amerika,13.kat,esaretin bedeli,cesaretin varmı aşka,yurttaş kane ve guguk kuşunu önereyim.kesinlikle izle.

Hayır okurum da bu sefer üstünkörü öyle baktım. Filmlere bakarım...
  • tamam filmleri izlersen rukasa da bakarmısın beğenip okuma ihtimalin yüksek.
  • quote:

tamam filmleri izlersen rukasa da bakarmısın beğenip okuma ihtimalin yüksek.

Ne ile ilgili ? Konusu ne ?
  • yeşil yaprak nickin güzel.benimkisi parıltıcık demek.rukas bir polisiye roman..yani paranın gizini keşfedeceksin kahramanla çok şey yazmak istemiyorum.kendin keşfet.yine ismail güzelsoy'un sincap adlı kitabı da dikkatini çekebilir.vejeteryanlık var mı sen de?
  • quote:

yeşil yaprak nickin güzel.benimkisi parıltıcık demek.rukas bir polisiye roman..yani paranın gizini keşfedeceksin kahramanla çok şey yazmak istemiyorum.kendin keşfet.yine ismail güzelsoy'un sincap adlı kitabı da dikkatini çekebilir.vejeteryanlık var mı sen de?

:) Teşekkürler. Parıltıcık...hmm.Vejeteryanlık yok fakat et ile pek aram yoktur ( arasıra tüketirim )
  • ben 4-5 aydır yalnızca et yemiyorum ve bulyonlu yemekler zaten yemek seçmem.kendimi çok saglıklı hissediyorum.tam zamanın da bıraktım eti.sindirim sistemim temizlendi.gayet iyi.tavsiye ederim.
  • quote:

ben 4-5 aydır yalnızca et yemiyorum ve bulyonlu yemekler zaten yemek seçmem.kendimi çok saglıklı hissediyorum.tam zamanın da bıraktım eti.sindirim sistemim temizlendi.gayet iyi.tavsiye ederim.

Haklısın tüketimi gerçekten zararlı fakat et`e ihtiyaç duyduğun zamanlar da oluyor kesinlikle o yüzden tam bir kopma zor.
  • soya ile ilgili her şey ye.bir de sene de aralıklı olarak 3 kutu neuvitan iç bir şey olmaz.bu ilaç etin içindekine sahip.
  • bu arada babam ve oğlumu izledim ehh diyeyim.senaryo iyi de bizimkiler oynuyamıyor bir tek ama bir tek sadık'ın ağbisi iyiydi bide çocuk.geri kalan boşver.iyi geceler greenleaf ve tüm okuyan,ziyaret edenler.
  • kızışsın ortalık.ATIN ÜZERİNİZDEN ÖLÜ TOPRAĞINI,,,,,,
  • Kızışsın derken :) ?
  • çok sakin burası bu gün.dogru dürüst bir konu yok.sen neler yaptın bakalım bu arada?
  • Daha bişey yapamadım ama birazdan dışarıya çıkmayı düşünüyorumı. Össden fırsat kalsa bir...
  • bu yıl öss yemi gireceksin?cafede mi sin? burda arkadaşların varmı?son bir şey hangi şehirdesin?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.