Şimdi Ara

kimdir,nedirrr?!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet artık şu ölü toprağını atalım üzerimizden.hepinize benden sıkı bir türk kahvesi.siz içmiş gibi olurken şu soruyu da yanıtlayın.aranızda,uzun zaman sonra bir şekilde ulaşıp görüştügünüz sıra arkadaşınız var mı.(lise,ortaokul gibi)
  • Sen iyi misin?
  • aaaa yapma niye şaşırıyorsun bir konu açtım ve noktaladım.şimdi yeni bir konu açtım fena mı?!ne yani resepsiyon problemimi sorayım.paylaşmak isteyen birine engel olmayalım.sen de kasma yaz işte.
  • Sanki bizim boyuttan değil gibi
  • tamam sizin koordinatları ver ya da dur sen bir konu aç,yahut en baştakı konuylamı ilgileniyorsun.ne istiyorsun.o zaman bana yardımcı ol adam gibi konu bulalım.kalbimi kırmak SA niyetin bak ben onu çok iyi yaparım.
  • Kalp kırmayı sevmem, amaçta edinmem. Sadece ne yazdığını ve ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyorum.
  • sen beni anlamaya çalıştığın kadar ben de seni anlamaya çalışıyorum.bu yıldızları nasıl alıyorsunuz?
  • Tanesini 100 liraya aldım ben aSSembLy'e bi pm at moddur kendisi
  • ytl demek istiyorsun yanı.tamam.benim poser programım da olsa gerek.
  • Artık yavaş yavaş yenisini atmaya çalışıyoruz ondan 100 liraya aldım. Poser programın ne iş yapar senin?
  • neyse herkese iyi geceler çalışmam gereken bir programım var.bir başka gün görüşürüz hem rukası da okumuş olursunuz belki.
  • Garip insansın vesselam
  • yarın için günaydın o zaman...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilyasg

yarın için günaydın o zaman...

Yok anam bu yeniler bi garip
  • ..........
  • hım..ilginç bir fake
  • quote:

Orjinalden alıntı: lümeya

..........

Okudunuz mu kitabı diye sorcaksan yok okumadım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.