cevaplar iyi ama yaklaşamadın bile bilmeye çalıştığın için sagol.
SİNCAP'I OKUDUM ZATEN KARA ÇOŞKU ADLI TÜRÜ BU KİTAPLA TANIDIM.VATAN SEVGİSİ,İHANET,CİNAYET GİBİ KAVRAMLARI GÜZEL İŞLEMİŞ İSMAİL GÜZELSOY.RUKAS'BİLİYORUM ARAMIZDA KALSIN.
çift fake
fake+fake
sanırım daha farklı bir yorumun vardır.sitede sıkışıp kalmadın değil mi? : ))))
sanırım daha farklı bir yorumun vardır.sitede sıkışıp kalmadın değil mi? : ))))
ben mi?
furkan kusura kalma arkandaki-neyin var senin- neyse cevap olarak ben mi?
quote:
Orjinalden alıntı: lümeya
furkan kusura kalma arkandaki-neyin var senin- neyse cevap olarak ben mi?
hiç bişeyim yok ama daş gibiyim. cvp olarak sen mi?
daş gibi olmana sevindim.yoksa insan huzuru,sağlığı kolay bulamıyor ne mutlu sana.saptırmadan yaz rukas ????
fake x fake
ama cok benzin yakar böle
Rukas=roman adı İsmail Güzelsoy un romanının adı...
teşekkür ederim.okudun mu bu romanı?asabi değiliz degil mi?
rica ederim...
hayır, okumadım bu romanı...
asabi değiliz...nerden çıktı bu...
genelde bilgisayar başında yoruluyor insanlar ordan çıktı sana yönelik değil hem öyleyse bile doğal.rukasın açılımı rumeli kasabı demek.belki bir ara incelersin kitabı paylaşacak bir kitabımız olur.
niye paylaşacak bir kitabımız olsun ki...belki ben paylaşmak istemiyorum...
hem sen kimin fakeisin bakayım...
hem bu kitap hakkında topic açman niye...kitabın reklamını yapıyorsan kitap bölümünde daha işe yarar bu reklam...
tamam paylaşma.şu topic lafı çok güldürüyor beni.kitabın reklamına gelince okursan anlarsın yoksa bir şeyle alakam yok.kimse adına burda değilim.kimse için bir şey yapmıyorum.rukas gerçekten de benim kahramanım oldu belki sizlerin de olur dedim fena mı!kitap bölümünde tavsiye ettim sağol.ama ya henüz okunmamış ya da görmediler.
nachfülbar birden asabi çıktık
evet asabi çıktı, şu saate kadar ugramayışı bilgisayar başında bir işi oluşunun göstergesi...