Şimdi Ara

I-Doser nedir biri beni aydınlatsın?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık gayet açık biraz araştırdım ama doz'ları bulamadım yapmak tehlikeli mi yardımcı olun..

• sanal uyuşturucu, denedim bir etkisini görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuscleJuice -- 16 Temmuz 2013; 12:10:58 >
  • Torrent kullan rahatlıkla indirebilirsin. Ben şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım. Çok acayip bir deneyim. Anlatılmaz yaşanır. Garip garip sesler veriyor bu ne böyle şarkısız sözsüz bişey dinlenir mi diyip kapatırsanız olmaz. Ve çok farklı dozlar mevcut. İlham getirici, mutluluk verici , korku , kafa yapıcı. Korku verenleri olaya biraz alıştıktan sonra yapın çünkü hakkaten korku hissi veriyor , kalp atışların hızlanıyor, nefesin daralıyor.
  • I-Doser Nedir?

I-doser beyin dalgalarınızı etkiliyor ve, örneğin alkol dozunu aldığınızda, gerçekten alkol almış gibi hissetmenizi sağlıyor; ya da uyku sorunlarını gideren bir bir doz aldığınızda, rahat uyumanızı sağlıyor. Bunun gibi bir çok etkisi olan doz var. Etkiler dozun gücüne göre değişiyor.

Gerçekten İşe Yarıyor mu?

Evet. Gerçekten işe yarıyor!
    Binaural dalgalarla beyine etki edip, istenilen sonucun alınabileceği bilimsel olarak kanıtlanmış bir şeydir.

Ne Kadar Etkili?

Etkisi dozun gücüne göre değişiyor.
    Dozlerın güçleri; Moderate(Orta), Strong(Güçlü), Very Strong(Çok Güçlü), VERY Strong(ÇOK Güçlü), Very Very Strong(Çok çok Güçlü) olarak ayrılıyor.
    Dozlar ilk kullandığınızda etkili olmayabilir. Ama ikinci veya üçüncü kullanışınızda beyin alışır ve daha etkili olur.

Herhangi Bir Zararı Var mı?

Tabiki yok! Hiç bir dozun, hiç bir şekilde yan etkisi yok.
    Uyuşturucu dozları da bağımlılık yapmıyor tabiki.

Nasıl kullanmalıyım?

Mp3'ü mp3 çalarınıza atın. Kulaklığınızı takın. Gözlerinizi bir bezle bağlayın (ortam yeterince karanlıksa buna gerek yok), ve çalan sese konsantre olun. Doz bitmeden kapatmayın.

ALINTIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Celal Şengör -- 16 Temmuz 2013; 12:12:00 >

• Denedim ama ise yaramadi. buyuk ihtimalle odaklanamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.****.com/diger-hobiler/i-doser-hayatiniz-degisecek-35-farkli-doz-turkce-aciklama-662137.html

• Dozlar ücret karşılığında satılıyor. Ancak bazı sitelerde linkleri mevcut. Ben denedim bir etkisini göremedim. Saçma sapan müzikler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • La havle
  • Hand of god dozunu denemenizi tavsiye ederim not:olabilicek etkilerden dolayi sorumluluk kabul etmiyorum.

• bi fabrikada makinaların uğultularını kaydedip millete kaktırmışlar frekans mırekans diye, kuru gürültü

şaka bi yana bende işe yaramadı
  • F.Roast denedim 1 dakika bile dayanmadim 5 dakika boyunca aynı ses sadece beyni yada odaklanmak lazim ben yapamış olabilirim.
  • Sesi dinlediğiniz kulaklığın takılı olduğu sistemdeki tüm EQ ve sesi değiştiren yazılımları kapatın. Kulaklığınız kaliteli olsun ve sese odaklanmayın, 1'den 1000'e doğru saymaya başlayın.
  • Zamanında oturup 3 GB olan arşivini indirdim bir çoğunu denedim işe yaramıyor
  • Gereksiz.
  • benim o sesleri dinlerken uykum geliyor :D yani belki olay gerçekleşebilir ama uyuya kalıyorum bende oruçluyken uyumak istediğimde dinliyorum gerçektende sızıp kalıyorum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.