Şimdi Ara

KİME ÇIKIYOR BU KYK ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğretmen çocuğu arkadışıma e subay çocuğu arkadışıma filan çıktı
  • torpil var diyemem fakat genelde ailesi ayrı olan ve aile bireylerinin üzerine tapulu ev-arsa-motorlu araç kaydı olmayan kişilere çıkıyor diyebilirim.

he birde ev arsa olup ebevyen üzerinde olmayan aileler var. yani çocuğun babasının dükkanı var ama tapusu babaannesinin üzerine, evleri var ama tapusu bilmem kimin üzerine olunca yokmuş gibi değerlendiriliyor olabilir. Bunlara ilaveten üniversite gençliği genelde kendi aile varlığını abartmayı sever. Bavulunda 3. donu yoktur benim babam tüccar der bazıları çok takılmayın.

bunlar burs için tabi.

kredi her allahın kuluna çıkıyor sanırım.

Allah yardımcınız olsun, bu arada top 5-10 okul haricinde özel sektör hedefli bölüm okuyorsanız hadi geçmiş olsun.

Hardcore.mkv
  • Geçen sene bana çıkmıştı.Babamın vefatından dolayı sanırım.Ama durumu iyi bir çok arkadaşıma da çıktı.Bunu da belirteyim.
  • Kürtlere çıkıyor. Kykya mercedes ile gelen Diyarbakırlı arkadaşım vardı benim. Adamlar on kardeş ve gayri resmi hepsi kaçakçılık yaptığı için tonla paraları olmasına rağmen hala KYK da bile fakir fukara somuruyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt-burs durumu çok çok iyi olanlara çıkıyor hatta yurtta kendi arabası olan onun dışında babası jeeple gelen dolaşan götüren insanlar var
  • Yurt yedek listesi ile Nisana kadar herkese çıkar zaten. Sorun şu ki KYK sisteminin bu imkanları dağıtırken adaleti ne ?
  • Abin bekarsa sana bakmakla yukumlu onun maasida hesaba katiliyor duye biliyorum .

• kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 9 Ocak 2021; 23:56:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit geldi .

جاء التعديل
  • En yakın arkadaşımın babası ygs den 2 ay önce kanserden öldü ona çıktı

• Düz mantık yaniiii bir zahmet kaldırsınlar g.t lerinide yapsınlar

• Yurtta geçen sene 2000 kişi varı bir tane Suriyeli görmedim. Arada Afrikalı görüyordum ama Suriyeli hiç görmedim. Kürtler çok oluyor çünkü oralarda hala tapu kullanmıyorlar. Şurası senin benimdeler hala. Burslar da onlara çıkıyor haliyle.

• bizim sınıfta birisi vadır babası çiftçi ve parasal olarak gayet iyi durumdalar , ona çıktı mesela sebebi ise babasının mal mülk ne varsa amcasının üzerine kayıtlıymış , bana çıkmadı 1 ev ve arabamız var hepside babamın üstüne kayıtlı.Şimdi hak mı bu ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.