Şimdi Ara

KİME ÇIKIYOR BU KYK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KİME ÇIKIYOR ACABA ABİM ASKER 1 KİŞİ ÇALIŞIYOR EVDE VE EV KİRA GELİR 2 BİN VE SADECE KİRA 800 TL DÜŞÜNÜNCE ÇIKMAMASI ÇOK MANTIKLI DEĞİL Mİ GİTTİĞİM İLDE BİR EV SATIN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ZATEN ÇOK ZENGİNİZ ÜNİ BİTİNCE SATARIM KYK İLE KİM UĞRAŞICAK BİR TANEDE ARABA ALIRIM KİM UĞRAŞICAK ORDA OKULA YÜRÜMEKLE FALAN HATTA OKULADA GİTMEM OKULU SATARLARSA ONUDA ALIRIM

EDİT :

Bir arkadaşım demişti Türk den çok suriyeli alıyorlar diye üstüne birde 1200 TL miss :)

KİME ÇIKIYOR BU KYK  ?KİME ÇIKIYOR BU KYK  ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemosantes -- 7 Eylül 2017; 5:48:9 >

• Suriyelilere
  • Kontenjanlar cok az olsugu icin cikmamasi normal
  • buraya yazacak durumu olmayan insanlara
  • taleb ve arz meselesidir. buyuk sehirlerde uni ve ogrenci sayisi cok basvuru cok,yurt kontejanlari yeterli olmayabiliyor
  • O zaman yurt yapılsın bana mantıklı geliyor bu fikir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinitiy

Suriyelilere

bilip bilmeden uydurma
  • babam annem ayrı babayla görüşmüyoruz alakam yok . annemin asgari ücreti var. ev araba hiçbir şey yok . bana çıktı .
  • Pisikletçi kullanıcısına yanıt
    Suriyeli öğrenciler 1275 lira kredi alıyor. De bilmediğimi sen nereden biliyorsun? bence sen bilip bilmeden uydurma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6E8D1DD4 -- 3 Eylül 2017; 12:8:23 >
  • quote:

Suriyeli öğrenciler 1275 lira kredi alıyor. De bilmediğimi sen nereden biliyorsun? bence sen bilip bilmeden uydurma.

Ben o yalan diye biliyorum
  • 1275 lira alıyorlar yalnız milli sporcu gibi alıyorlar, nasıl millilik belgesi olan kişiye koşulsuz kredi çıkar aynen öyle durum.
  • Hocam geçmiş olsun. Hangi şehire gideceksiniz?
  • quote:

bizim sınıfta suriyeli bi öğrenci vardı üniversiteye sınavsız girmedi yabancı öğrenci sınavı ile girdi devletten veya başka bir yerden para da almıyordu
    Ben şu an hazırlanıyorum abimin sınıfındakiler alıyor, abim gözümün önünde alıyorlar dedi. Kazanan arkadaşlarıma sordum onlarda aldıklarını söylüyor.
    https://forum.donanimhaber.com/gaziantep-universitesi-kazanan-varmi--128276946-2#128306800
    Formdaki bir kişiye daha sordum antep üniversitesindeymiş o da aldığını söylüyor.
  • PeteMitchell01 kullanıcısına yanıt
    Sivas kardeşim baktığımda nerdeyse en çok yurt kontenjanı olan 3. - 4. şehir :/
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim zaten normal olan böyle birine çıkması
  • frksfa F kullanıcısına yanıt
    Buraya yazınca evin geliri 4 ile çarpılmıyor yalnız
  • Kemosantes kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam inşallah bursta cıkacak
  • quote:

Ben şu an hazırlanıyorum abimin sınıfındakiler alıyor, abim gözümün önünde alıyorlar dedi. Kazanan arkadaşlarıma sordum onlarda aldıklarını söylüyor.
    https://forum.donanimhaber.com/gaziantep-universitesi-kazanan-varmi--128276946-2#128306800
    Formdaki bir kişiye daha sordum antep üniversitesindeymiş o da aldığını söylüyor.

benim sınıfımdaki zengin ama dükkanları felan var ondan almıyo olabilir ama sınavsız giriş olayı yalan

Evet o yalan hatta bizim İngilizce hazırlık okuduğumuz gibi bir sene hazırlık okuyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.