Sezonun nasıl biteceği belli |
Kimetsu no Yaiba 2019 (11. sayfa)
-
-
Uyanıkken seslendirmeni çok güçlü hocam Gırtlağı acımıyor mu acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu animeyi Ufotable dışında bir stüdyo yapsın bütün havası söner. Görsel şölen gibi izliyorum. Dövüşler çok heyecanlı geçiyor kesinlikle.
-
10.bölümü şimdi izledim. Bana göre serinin şimdiye kadar ki en iyi bölümü olmuş. Filmi de ekliyorum. Filmden de iyi. 19.bölümü de geçer.
EDIT: 19.bölümün direktörü Toshiyuki Shirai 10.bölümünde direktörüymüş. Saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 6 Şubat 2022; 19:29:5 > -
10.bölümü ingilizce olarak izledim. Efsane olmuş gençler izlemenizi tavsiye ederim
-
Kimetsu no yaiba pek sevmem ama 10. bölüm efsane olmuş.
-
10.Bölüm efsane olmuş.
Ben bu seriyi ilk başta beğenmediğim için izleyememiştim, sonra mugen train ova çıktı ve Rengoku'yu izledim.
Onu izleyince ilk sezona dönerek tamamen izledim.
Şimdi bu sezon ikisinin de önüne geçti inanılmaz kaliteli bir seri. Mugen Train'den sonra zaten devamındakileri izlememek olmazdı tabi.
Sonrakilerin ilk başta çıkanlardan daha iyi olması biraz daha nadir bir durumdur ama bu seride her şeyi çok iyi yapmışlar.
Serinin genelde belli bir düşman üzerinde ilerleyince çok daha güzel olduğunu fark etmişsinizdir. Didaktik şekilde Demon Slayer evrenini
tanıtarak çeşitli sulandırmalar ile seyirciye aktarılması tempoyu epey düşürüyor.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Şu eklemek istiyorum sanki üç numara demon altı numaradan daha güçsüz gibi geldi. Acaba mugen train ovasında bunu iyi mi yansıtamadılar. Rengoku da Usui'den güçsüz gibi.
-
10. bölümü efsane olmuştur. Rotoscope sahneleri dillere destandır. Renkler muhteşemdir. Zenitsu ve Tanjiro muhteşemdir. Ama Zenitsu daha muhteşemdir. Ben bu bölümden sonra şapkamı çıkarır selamımı veririm. Bu anime ileride sanatla ilgili animasyonla ilgili üniversite bölümlerinde okutulacaktır. Saniye saniye incelenecektir. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Hocam Rengoku'da Hashira işareti olmamasına rağmen bu kadar güçlü. Hashira işareti çıksa Top3 olur. Ayrıca ortada kasaba kalmadı. Rengoku olsa iki al ver yapar tek başına kılıcını boyunlarına geçirirdi
Doğru söylüyorsun bak şimdi hatırladım.
Tabi işaretin negatif etkisi fazla abartı olmuş sanki. Rengoku daha çok gençti ama ses hashira gibi dövüş de çıkaramadı diye düşünüyorum
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.çünkü karşısındaki melee combatant idi. -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Akaza baya güçlü. Upper moon 6 dan çok daha güçlü. Rengoku da Uzui den daha güçlü. Zaten eşleştirmelere bakarsanız. Uzui-upper moon 6, Rengoku-upper moon 3 ile dövüşüyor. Üstüne Uzui ciddi yardım alırken, Rengoku hiç yardım almadan dövüştü. -
Muazzam bir kalite vardı gerçekten. İzlerken gerildim.
-
Şahsi fikrim Kimetsu no Yaiba kendi başına iyi bir eser değil, mangasını okumadım ama iki sezon ve filmi ele alırsak çok klişe, merak unsuru pek yok, Fairy Tail vari board'dan görev al git yap tarzı çok çizgisel bir yapısı var. Çocukken tv'de izlediğim Tsubasa, Slam Dunk, Pokemon vs. zamanlarını geçiyorum, 2008'den beri bilfiil anime izliyorum, bazen sırf can sıkıntısından berbat yapımları bile izlemişliğim var, iyi kötü ayırt etmeksizin çok fazla izledim. Bu Ufotable nezdinde bir durum mu yoksa sınırsız kaynak mı sebebini bilmiyorum ama her açıdan gördüğüm en iyi gözüken anime. İşin ehli insanlar devreye girince ortalama bir ürünün dahi nasıl da değer kazandığını gösteriyor bu insanlar.
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Şunu unutmamak gerekli bizim elemanlarin ve eşinin desteği olmadan Uzui'nin en ufak bir şansı bile yoktu. Bu dövüşte bizim elemanlarin her biri kendisini aşmasına karşın ucu ucuna haklayabildiler elemanı. Rengaku ise başından sonuna kadar birebir mücadele etti Uzui bunu yapamazdı açık ve net.
Demon Slayer konusu, kurgusu, dünyası vs. dandik zaten animasyonları sayesinde buralara gelebilmiş bir anime. 3/10'luk bir mangaya 21/10'luk bir adaptasyon yapmışlar. Eğlenen olmasına sevindim ama bence sonraki arcların kötülüğünü animasyon bile kurtaramaz.
Ben iyi animasyona kanıp çoşacak yaşı geçtiğimi düşünüyorum mangasını okudum söverek kapattım sonra aşırı kötü finali alıp daha kötü bir chapter daha yayınlamış yazar. Attack on Titan finalinden daha bile kötü olabilir Demon Slayer finali.
Her neyse çoğu insanın iyi eser algısı çizimlermiş sanırım onu gördüm bu forumda. Kimsenin hikayesini, kurgusu, dünyasını 1 kere bile övdüğünü görmedim animenin sadece abi animasyonlar ne kadar iyi falan yani OK zaten eğlence odaklı anime tüketen biriyseniz aradığınız şey bu olabilir ama bir eser olarak değeri yok bu serinin.
Bir eserin source materialından fazla puan alması anormaldir genelde ama Demon Slayer animesi, mangasına fark atmış. Aynı diyaloglar, aynı hikaye ama o işte animenin büyüleyici animasyonları olmadan mangayı okuyunca karakterlere, hikayeye ve diyaloga odaklanınca işte o zaman serinin ne kadar boş bir shounen olduğunu hemen kavrıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 7 Şubat 2022; 16:30:10 >
-
İyi animasyona kanıp coşacak yaşı geçtiyseniz neden izliyorsunuz seriyi ? Bu seride animasyondan başka bir şey mi var ? Kendiniz kurgusu, konusu, dünyası vs. dandik diyorsunuz. Geçmiş mesajlarınızda çizimleri ve animasyonu övüyorsunuz. Sonra buraya gelip animasyona kanıp coşacak yaşı geçtim diyorsunuz.
-
İzlemiyorum zaten güncel değilim. Yokluktan bakıyorum arada.
-
Hocam biraz rahatlasan mı diyorum. Zaten kimse animelerden dünyanın anlamını vs çıkarmaya çalışmıyor. Anime güzel vakit geçirmeye yarayan, kafa dağıtmaya yarayan araçlardır. Birde bir eser olarak değeri olmaması da kime göre neye göre ? bu çıkarımla one piece, bleach,naruto yada aot eser olarak çok mu iyi eserler ? yada şöyle sorayım demon slayer bunlara nazaran çok mu kötü ?. Hayır yukarıda örnek verdiğim serileri okumasam, zannedeceğim ki demon slayer berbat yukarıda herkesin sayıp sevdiği seriler mükemmel. Bunun sonu neye varacak biliyor musun ? 10 yıl sonra yine bir anime patlama yapacak ve insanlar diyecek ki "bir demon slayer değil abi" ; "en azından hikayesi tutarlıydı görselliği mükemmeldi bu seri niye bu kadar tuttu anlamadım gitti" aynı eleştiriler eminim bu yeni seriye de yapılacak
Ek yorum editi: Demon slayer'ı beğenmeyebilirsin anlarım, buraya eleştiride yazabilirsin kendi yorumundur saygı duyarım. Ama genele yayarak bu animeden zevk alan insanlara sizin iyi eser algınız bozulmuş vs demek bana göre gereksiz ve saçma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 7 Şubat 2022; 17:38:36 >
-
Biraz kendinizi kandırıyorsunuz sanki. Seride bir şey bulamıyorsanız ve animasyona coşacak yaşı da geçtiyseniz yoklukta da bakmazsınız bu seriye.
Bir önceki mesajınızın 3.paragrafı
Alıntı
metni:Her neyse çoğu insanın iyi eser algısı çizimlermiş sanırım onu gördüm bu forumda. Kimsenin hikayesini, kurgusu, dünyasını 1 kere bile övdüğünü görmedim animenin sadece abi animasyonlar ne kadar iyi falan yani OK zaten eğlence odaklı anime tüketen biriyseniz aradığınız şey bu olabilir ama bir eser olarak değeri yok bu serinin. Sanırım ilk cümle son bölüme ithafen yazılmış. İnsanların seri mükemmel, harika, tarihin en iyi animesi gibi çıkarımları yok. Sadece bölümün çok iyi olduğunu söylüyorlar. Bunda da animasyon kalitesinden dem vuruluyor tabi ki. Devamında söylediğiniz şeyi tamamen yapan sizsiniz.
Konudaki bazı geçmiş mesajlarınız
"Son bölümün çizimleri efsane ne kadar uğraşıldığını tahmin bile edemiyorum."
----
"Acaba manga finaline kadar seri yaparlar mı?
Normal bir stüdyo olsa kesinlikle hayır derdim çünkü manganın her chapteri bir film çıkartıcak kadar aksiyon içeriyor. Öyle bir şeyin animasyonunu yapmaya stüdyo dayanmaz.
Ama seriyi yapan Ufotable. Yani bu işin altından kalkabilcek tek stüdyo. Eğer manganın sonuna kadar götürülürse yine bir görsel şölen yaşayacağız."
----
"Kısacası dünya derinliği olmayan animeleri genelde sevmesem de Ufotable her animeyi izlettirir. Çizim Müzik 10/10 olduğu için biraz da ilerleyen bir hikaye koyunca akıp gidiyor."
----
"Çizim ve Müzik olarak o yıl diğer tüm animelerden kat kat iyiydi. 19 . Bölümde zirveye ulaşıyor sonra düşüyor.
Bu anime neden bu kadar popüler veya puanı yüksek tek kelime ile cevabı var
UFOTABLE"
Yani "kimsenin hikayesini, kurgusunu, dünyasını 1 kere bile övdüğünü görmedim animenin sadece abi animasyonlar ne kadar iyi falan" bunu derken zaten bunu yapan sizsiniz. Durum böyleyken bunun üzerinden forumdaki insanları eleştirmeniz komik.
-
Yanlış anlaşıldım sanırım, tartışmaya sebep olmak istemem. Kimetsu no Yaiba kurgu, işleyiş vs. konularında ortalama derken bunu eleştirmek için söylememiştim, zaten bir shounen animeden beklentim epik hikaye anlatımı değil aksine eğlenmek. Hikaye anlatımında basamak atlandığında tadından yenmiyor shounen'ler ama asıl beklenti görsel şölen sunması ve şu an bunu hakkıyla yapıyor. Vaktinde keşke Bleach ve Naruto'yu da şöyle izleyebilseydik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X