< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 16 Aralık 2021; 19:11:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kimetsu no Yaiba 2019 (9. sayfa)
-
-
2. sezon böyle giderse ilk sezonun gölgesinde kalacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla 2. sezon bence şu an normal gidiyor ama trenli arc bok gibiydi. Neyini beğendi insanlar bu kadar anlamadım. Sırf rengoku hype başka bir şey değil.
-
Rengoku hype'ını beğendik. Tabi o dövüş bölümünü izleyip duygusala bağlayınca insan gerisini hatırlamıyor pek...
-
Bende bunu anlamıyorum işte. İnsanlar Rengokuyu ne kadar fazla gördü de ölünce bu kadar duygusala bağladılar şaşırıyorum. Sanarsın 300 bölüm Rengoku izlemişiz.
-
Haklısın. Karakterin büyüsü diyelim. Zaten bu seri bundan sonra da bu şekilde devam edecek. Öyle inanılmaz detaylı, karakterleri tanıtan, dünyası büyük bir seri değil. Anlatmak istediği hikayeyi doğrudan anlatan, yüzeysel bir seri. Mangada okuyunca mesela aksiyonu çok çekici gelmiyor ama ufotable öyle bir yapıyor ki seri başka noktaya çıkıyor. Animesi, mangasından iyi olan nadir eserlerden biridir.
-
Bleach'ten çok fazla esinlenilmiş gibi geldi. Arrancarlar olsun goteiler olsun çok fazla şey örtüşüyor. Aiezen gibi kötü karakterimizin de bir karşılığı var, baş karakterimiz de seçilmiş kişi. Buna rağmen konu güzel işlenmiş. Karakterlerle duygusal bağ çok kolayca kurulabiliyor. Mangasının da sakız gibi uzatılma potansiyeli varmış aslında ama mangaka sıkıştırma usulüne başvurmuş. Daha fazla arc ortaya çıkabilirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirror of Deception -- 2 Ocak 2022; 12:4:24 > -
Son dönemin ünlü shounenleri uzatılmadan bitiriliyor neden acaba bende anlamadım. Adamların ortası yok ya çok kısa ya çok uzun.
-
Sonradan alınma kararlar gibi duruyor. Demon slayer özelinde karakterler güzel sunuldu ancak bazı karakterlerin hikayeleri çok yüzeyel işlendi. O karakteri gözümüze sokuyorsun bari anlat değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
film olarak izleyince farkli sariyo. ben ilk film olarak izlemistim cok begendim. sonra tekrar bölüm olarak izledim fazla sarmadi. belkide 2. izleyisim oldugu icin böyle olmustur. ama ilk izledigimde efsaneydi bence.
-
Hocam bende film olarak izledim zaten. Filmi bölüm bölüm sunmalarını da anlamadım zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ainz Ooal Gown -- 10 Ocak 2022; 22:20:59 > -
Son bölüm güzeldi
-
Aynen o olayi begenmedim. Film yapmanin ne anlami var ozaman. Sadece film olarak kalmaliydi özel
Para
-
Nefesini 2 saniye daha tutsaydi kesmisti
Çok manyak bir bölümdü. Mangayı okurken kuşakları nasıl yapacaklar demiştim ama endişem boşunaymış. Çok güzel yapmışlar.
Sesler de çok iyi, kullanılan müzikten karakterlerin hareketlerinde çıkan seslere kadar ambiyansı buram buram hissettiriyorlar. Çok iyi gidiyor bu sezon, özellikle son iki bölüm aşmış vaziyette.
-
Mangasını okumuyorum ama okuyasım geldi, tempo hiç düşmüyor düşeceğe de benzemiyor pek; 7. bölüm de çok çok iyiydi.
-
Sezon sonuna kadar böyle artık
-
Ses ve görsel efektleri harika gerçekten. Konu da harika ama tek sevmediğim şey böyle ciddi konulu bir animede en ciddi anda bile komedi unsuru ya da espri falan olması.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X