Şimdi Ara

Kimi Raikkonen: ''Alonso Rakibim Değil'' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
8.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

avatarındaki sevimli çocuk mika dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mika_hakinen

Sen örnek verince havalar soğuktu sanırım.
    Daha önce tuttuğun pilot'un ve yerdiğin pilot'un bu sene çaprazlama değişmesi , sadece tuttuğun takıma endeksli o zaman ..
    Sana göre takımına gelen herkes iyi pilot oluyor o zaman , görüş görüştür saygı duydum...
    Bende mclarenci'ydim ama anladımki beni takıma bağlıyan pilot'muş , hakinen zamanında bir sempatim vardı kimi ile devam etti , kimi ayrıldıktan sonra ne olur diye düşünüyordum ama anladımki ben formula1'i pilot bazlı seviyorum..

F-1 'i hemen hemen 92 senesinden beri takip ederim.Beni MCLAREN'cı yapan SENNA''dır.Mclaren her zaman benim gözümde 1 numara olmuştur.94 'te senna Williams'a geçtiğinde bile mclaren'ı bırakmamıştım , taki alonso denen bu adam mclaren'a gelene kadar.Bu sene artık bende tifosiyim.Alonsonun mclaren'a yakışmadığını düşünüyorum bilmiyorum adama karşı büyük bir antipatim var.Takımın asil renklerine uymamış.Vede inşallah kimi şampiyon olur diyorum çünkü yakışıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

@ mika_hakinen

Başka kim olabilirki , mika'ya buz adam diyenler utansın ne kadar sevimli değilmi fotoğraftaki.

quote:

Orjinalden alıntı: dardo

F-1 'i hemen hemen 92 senesinden beri takip ederim.Beni MCLAREN'cı yapan SENNA''dır.Mclaren her zaman benim gözümde 1 numara olmuştur.94 'te senna Williams'a geçtiğinde bile mclaren'ı bırakmamıştım , taki alonso denen bu adam mclaren'a gelene kadar.Bu sene artık bende tifosiyim.Alonsonun mclaren'a yakışmadığını düşünüyorum bilmiyorum adama karşı büyük bir antipatim var.Takımın asil renklerine uymamış.Vede inşallah kimi şampiyon olur diyorum çünkü yakışıyor

Ben tifosiyim diyemem, kimi'yi tutuyorum onun başarısı bir nevi ferrari'nin başarısı olucak ama , takım olarak bir sempatim yok ferrariye karşı.. Belkide uzun yıllardır mclaren'in ve tuttuğum pilotların ferrariye karşı olan mücadelelerinden sonra , bu sempati hiçbir zaman oluşmayacak...
    Mclaren'e karşı ise hala bir sempatim var ama, ben formula1'i büyük oranda pilot bazlı seviyorum.. Alonso'dan ziyade o takımda hamilto'nun başarılı olmasını isterim, ve bu gidişle bunuda başarabilir.

• quote:

quote:

@ mika_hakinen

Başka kim olabilirki , mika'ya buz adam diyenler utansın ne kadar sevimli değilmi fotoğraftaki.

çok afacan çıkmış fotoğrafta mika buz adam değildi yaw, çok sempatik bir duruşu, çok sıcak bir gülümsemesi vardı.. kimi dururken mika'ya buz adam demek haksızlık olur

bu arada nickini bilerek mi mika_hakinen aldın.. yani doğrusu mika hakkinen ya o yüzden diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 6 Mayıs 2007; 13:14:51 >

• quote:

quote:

quote:

@ mika_hakinen

çok afacan çıkmış fotoğrafta mika buz adam değildi yaw, çok sempatik bir duruşu, çok sıcak bir gülümsemesi vardı.. kimi dururken mika'ya buz adam demek haksızlık olur

bu arada nickini bilerek mi mika_hakinen aldın.. yani doğrusu mika hakkinen ya o yüzden diyorum

Nickimi alalı baya oldu, sanırım mika_hakkinen alınmıştı bende bunu aldım ..
    Tam emin değilim belkide aklımda kaldığı ismi mika_hakinen'di o yüzden böyle almışımıdır....

• mika bi daha gelir mi acaba yau

çok özledim ben onu...
    kimi ye baksanıza fos çıktı

forever mika forever mclaren
  • quote:

Orjinalden alıntı: --duhan--

fos mu çıktı?kanıtla bakalım nasıl fos çıkmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

fos mu çıktı?kanıtla bakalım nasıl fos çıkmış

ne fosu ya fos çıkmak ne demek aklın mı iyi? cevabu bu gun kimi yeterince verdi zaten
  • kimi ilk yarışı kazandı
    daha sonra malezyada sınırlandırılmış motorla yarıştı buna rağmen podyuma çıktı
    monacoda sıralamalarda hata yaptı ve bu yüzden yarışta geride kaldı
    bahreynde podyumdaydı
    kanadada iyi bi stratejisi vardı ancak yarış genelinde meydana gelen olaylar daha üst sıralarda bitirmesine engel oldu
    abd'de gayet hızlıydı,tek hatası startta birazda heidfeld yüzünden yerini kaybetmesiydi
    bir yarıştada mekanik problem sonucu finiş göremedi
    bugün kazandı

işte kimi'nin 8 yarıştaki durumu
    eğer insanlar bunlara rağmen kimi için "fos" diyorsa ya yarışları izlemiyorlar yada kimi'den nefret ettikleri için boş şeyler yazıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

quote:

Orjinalden alıntı: keles68

Alonso bu sene ne yaptı?
    1. Melbourne de 2. hamilton yol verdi.
    2. Malezyada 1. hamilton ferrarileri tutuğu için
    3. Bişey yapamadıki!

Alonso hamiltonun gölgesinde kalacak bekleyin

çok beklersin

2 ay geçti, şu ana bakılırsa fazla beklemedi
    Kimi son 2 yarıştır yükselişe geçti, performansını devam ettirmesi dileğiyle

• quote:

mika bi daha gelir mi acaba yau

çok özledim ben onu...

forever mika forever mclaren

Mika artık gelse de bir şey yapamaz.
  • en iyisi schumaher
  • mika gelsede bı seyler yapar bence
  • as
  • sa
  • konuma lan
  • Şu an yarışan pilotların en iyisi sayılır Kimi ve Alonso ama çok şansız adam hep kötü şeyler onu buluyor Mcleren zamanını hatırlayanlar bilirler.
  • evet hele son turda sanırım avrupa gpsinde 1.liğe giderken süspansiyonunun kırılıp yarış dışı kalmasını hiç unutamıyorum..şanssızlıklar yaşadı çok..bakalım bu sezon ne olucak..Alonso yine alır gibime geliyo
  • tabiki kimi kim alonso kim.
  • way be kimi bile böyle konuştuysa alonso harbiden can yakmış
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.